Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל המגברים אותו דבר קח מגבר שמספיק את הנותנים המוצהרים ויש לו קרוס טוב וזהו כל המגברים אותו דבר אין איכות

פורסם

הוא מחפש מגבר HI END, הוא לא שאל אם יש הבדל בין מגבר כזה למגבר אחר.

ובד"כ אנשים שמעוניינים במגברי היי אנד ושאר רכיבים כאלו, לא ממש משנה להם הטענה שלך

ושל אחרים כי אין הבדלים בין המגברים...

את הויכוח של ההבדלים - נשאיר לתר'ד המתאים...

פורסם

טוב אז אני אציע לו למשל מגבר הJBL מדיוטי פרי אני בטוח שהמגבר הזה יהיה אותו דבר כמו מגברי high end אם יש לך קרוס אקטיבי ,ב900 שקל לא ב6000 נכון או לא?

פורסם
הוא מחפש מגבר HI END, הוא לא שאל אם יש הבדל בין מגבר כזה למגבר אחר.

ובד"כ אנשים שמעוניינים במגברי היי אנד ושאר רכיבים כאלו, לא ממש משנה להם הטענה שלך

ושל אחרים כי אין הבדלים בין המגברים...

את הויכוח של ההבדלים - נשאיר לתר'ד המתאים...

לא קראת את מה שרשמתי?

הוא לא רוצה המלצות של JBL, אז למה להמליץ לו על זה??

פורסם
כל המגברים אותו דבר קח מגבר שמספיק את הנותנים המוצהרים ויש לו קרוס טוב וזהו כל המגברים אותו דבר אין איכות

אחד המשפטים הכי דביליים ששמעתי.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני לא מבין למה אתם חייבים להתנצח כאן ולסטות מהנושא, יש לכם בעיה לא להגיב למשהו שאתם

לא עוזרים בו?

לפותח התר'ד:

אפשר לספור על כף יד אחת את כמות האנשים בפורום זה בעלי נסיון ממשי/עכשווי עם רכיבים כאלו,

בשל הטבע שלהם להיות יקרים לרוב קהל המאמינים...

תשקול גם את brax, או את Tru בין היתר, אבל לדעתי עדיף שתפנה לעופר או לאייל אפילו באופן

קצת יותר אישי כי הנסיון שלהם רב יותר מלכל אדם אחר כאן.

גל

פורסם

תראה הידע נמצא הנסיון ישנו עם חלק מהחברות, העניין הוא שאני מאוד רוצה לשמוע אנשים שהתנסו ברמות האלה ויכולים ולתת פידבקים לטוב ולרע על מגבר זה או אחר.

לגבי BARX, ואני במגעים עם מישהו נראה מה יצא מזה

היום היתי בכמה חנויות בפ"ת, נדהמתי לגלות שרובה החנויות כגון סאונד FX סאונדסטורם אוטופרט וכ'ו בקושי מחזיקים בתצוג או שוכרים במגוון מוצרים בחור שם היה מאוד נחמד והלך לקראתי ואבל התצוגה והמבחר היו מאוד דלים, מאוד התאכזבתי מחניות היום

היתה חנות מאוד נחמדה ליד המוסכים של טויוטה הוא הציע לי DLS A-4 במכיר

יש למשהו ניסיון איתו ? והחברה במגברים ?

ועם משהו מכיר חנות ברמה גבוה מאוד ?

שחר

פורסם

רדיו השרון באיזור התעשיה בכפר סבא, אותו רחוב של שוקי דרימס, נמצא שם בחור בשם "ברק" הוא בעל המקום, הוא מתעסק עם ציוד איכותי דבר איתו

פורסם

ברק שם מתעסק עם מוצרים זבל של הזבל...

הוא יעשה הכל כדי לעשות עלייך קומבינה וכסף...

לא ממליץ...

מניסיון אישי אני מדבר...

אני ממליץ לך מאוד על אקא מערכות בפ"ת...

הוא מביא מגברים של זאפקו נקאמיצ'י מהסדרות הגבוהות ביותר ואם צריך לייבא משהו באופן מיוחד גם את זה הוא מביא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הבחור שהציע לך את הDLS זה אלי כנראה, יש עליו דעות טובות.

אני יודע שאיציק, black b בנה אצלו את המערכת, אתה יכול לשאול אותו.

לגבי אקא בפ"ת, אכן יש לו רכיבים יקרים והוא משקיע בלקוחות. גם הוא מומלץ.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בסגולה

אם תרצה את הטלפון של הבחור צור קשר בפרטי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ממליץ בחום על ה-A4 של DLS, לי יש בנוסף גם את ה-A5 ואני מריץ סט 3WAY עם הקרוס של האלפיין 9835, קח בחשבון שאם אתה רוצה לעבוד אקטיבי עם סט 3WAY וסאב אז האלפיין לא יספק אותך ותצטרך להשתמש בקרוס של המגבר, ככה אני עובד היום עד שאני אקנה פרוססור. המגברים של DLS מסדרת ULTIMATE יורדים עד לשני אוהם בגישור ולאחד אוהם בסטיראו(לערוץ).

מלבד זאת אני מצטרף להמלצה של רום לגבי אלי מ"קאר-טון", אם תהיה לקוח שלו(כמוני) אני מבטיח לך שלא תתאכזב בשום מובן.

איציק.

• תוכן חדש...