Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכנסו בי מאחורה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בדרך לעבודה נהגת חביבה החליטה שהיא רוצה לראות אותי מקרוב ונכנסה לי ברכב בזמן שהוא עמד (ואני בתוכו...).

הייתי במיון, הכל בסדר, דיברתי עם חברת הביטוח, קיבלתי הצעת מחיר לתיקון הנזק מאחורה (שריטות ושקעים מגעילים בחלק התחתון של הטמבון).

המוסך רוצה 1100 ש"ח לתיקון (לא אכפת לי, אני לא משלם), האם לדרוש עוד משהו? זו פעם ראשונה שאני עושה תאונה עם רכב אחר...

פורסם

מניסיון מר, המכוניות של היום הם "סופגות אנרגיה"... ניכנסו באוטו שלי פעם והיה שבר קטן בפגוש (סיאט איביזה 2002 אם אני זוכר נכון ). המכה בתוך האוטו לא הורגשה כמעט...

בתוך הבגאז' היה קפל!!! מה שניקרא "שאסי" בשפת העם הטיפש...

תבדוק שלא ניגרם לך גם נזק, קבל עוד דעה מבעל מיקצוע אחר (שמאי שלא מחברת הביטוח!!!).

שאילו יהיו הצרות שלנו, אהה?

ו... תתחדש על המצלמה :-D

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

צדק קודמי- בדוק לעומק וביסודיות נזקים שלא ניראים לעין.

דרוש לתקן את האוטו במוסך המרכזי- גם ככה לא אתה משלם,

אבל שם יבצעו עבודה טיפה יותר טובה ולא יחפפו.

ירידת ערך- אינני יודע אם יש, אבל לפעמים ניתן לקבל החזר ע"ח ירידת הערך של מחיר הרכב כתוצאה מהתאונה.

במקרה של פגיעה קלה זה לא קריטי....

מעבר לזה, משתתף בצערך,

אם אינני טועה אני מכיר את הרכב הזה מהבעלים הקודמים שלו- גיא.

בהצלחה!

פורסם

אל תסכים לתקן את הרכב במוסך הסדר

אני לא רוצה להכליל אבל חלקם הגדול מחפף ומחליף כמה שפחות, למשל דבר זעום ומסכן, ראיתי בלנו במוסך הסדר שלא החליפו לה תושבת של פגוש שהייתה הרוסה וזה עוד בקטנות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תודה על התגובות.

הרכב ייכנס למוסך המרכזי בלבד. לא לדאוג.

השאלה היא האם אפשר וכדאי להתעקש על החלפת טמבון למרות שניתן לתקן את הקיים (הרכב בן יותר משנה).

פורסם
היי,

היום בדרך לעבודה נהגת חביבה החליטה שהיא רוצה לראות אותי מקרוב ונכנסה לי ברכב בזמן שהוא עמד (ואני בתוכו...).

הייתי במיון, הכל בסדר, דיברתי עם חברת הביטוח, קיבלתי הצעת מחיר לתיקון הנזק מאחורה (שריטות ושקעים מגעילים בחלק התחתון של הטמבון).

המוסך רוצה 1100 ש"ח לתיקון (לא אכפת לי, אני לא משלם), האם לדרוש עוד משהו? זו פעם ראשונה שאני עושה תאונה עם רכב אחר...

דרוש בדיקה מקיפה של המגן הפנימי (ברזל סופג אנרגיה שמחזיק בחלקו את פגוש הפלסטיק).

לא לגעת בפגושים מחודשים/משופצים. אם אין נזק פרט לשריטות קלות שניתן להעלים עם מכחול אל תצבע את הפגוש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אל תסכים לתקן את הרכב במוסך הסדר

אני לא רוצה להכליל אבל חלקם הגדול מחפף ומחליף כמה שפחות, למשל דבר זעום ומסכן, ראיתי בלנו במוסך הסדר שלא החליפו לה תושבת של פגוש שהייתה הרוסה וזה עוד בקטנות

אהה, עוד משהו, תתעקש עם חלקים מקוריים!!!

היתה פעם השוואה בין חלקים מקוריים לתחליפי...

יצרנים עודים עם תקנים, יצרני "תחליפי" לא....

אם תרצה פרוט תגיד...

ממה שאני זוכר, חלק מהדברים:

1) החומרים יותר רגישים, יש חלקים שמיתלקחים ולא עמידים באש...

2) לא גמישים כל כך כמו החומרים המקוריים...

3) לא בטיחותיים כמו המקורי...

גילי

פורסם

איציק - הנזק הוא לא שריטות קלות, יש חתכים בפלסטיק שלא ייתוקנו ללא "שפכטל".

במוסך אמרו שהנזק בר תיקון. אישית - הייתי מעדיף לראות טמבון חדש של אודי...

פורסם
איציק - הנזק הוא לא שריטות קלות, יש חתכים בפלסטיק שלא ייתוקנו ללא "שפכטל".

במוסך אמרו שהנזק בר תיקון. אישית - הייתי מעדיף לראות טמבון חדש של אודי...

תזמין שמאי "משלך" אם הם לא מסכימים להחליף לך פגוש... ואם אכן הוא סדוק...

הכי הרבה, אפשר "לעזור" לו טיפה...

סיפור מצחיק, פעם היה לי אותו סיפור, מישהו ניכנס בי, השמאי של החב' ביטוח לא רצה להחליף אלא לתקן. הזמנתי שמאי פרטי, הנ"ל אמר שזה גבולי והביט בפחח בצורה שלא מישתמעת לשתי פנים...

בין שחור ללבן יש אין סוף גווני אפור :wink:

גילי

פורסם

מה לעזאזל הקשר בין תיקון תאונה למוסך המרכזי ?

יש הרבה פחחים טובים בהרבה מאלה שמחזיקים היבואנים , וכדאי להיכנס אליהם לא בגלל הבדלי המחירים אלא בגלל איכות העבודה.

פשוט תתעקש על פירוק הטמבון , בדיקה מלאה ושימוש בחלק מקורי (הרכב שלך חדש -לא תהיה בעייה).

פורסם

הטמבון שלך היה תקין לפני התאונה? זכותך לדרוש אחד חדש.

ככה נאמר לי שפגעתי במישהו והיו לו רק שריטות, החליפו לו את כל הטמבון!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אישית - הייתי מעדיף לראות טמבון חדש של אודי...
אם אני זוכר נכון, כל עוד הרכב בתקופת האחריות, חברת הביטוח צריכה לשלם עבור חלקים מקוריים.

• תוכן חדש...