Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על דוח חנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציירתי ציור שמראה איך חניתי, וקיבלתי דוח של 250 שח, נראה לי שזה לא מוצדק, מבקש הסברים ובבקשה רק מי שבאמת מבין, ועוד משהו איפה וכמה עולה תו חנייה בשביל לחנות בת"א?

תודה מראש

123.JPG

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

ספציפי במה? רחוב חד סיטרי, עם אי חנייה לרכב יחיד בעל מדרכה אפורה, בדיוק לאחר האי חנייה יש שלט שאומר "בלה בלה רק לתו אזורי מס' 1" והמדרכה הופכת לכחול לבן, חניתי בתוך האי, אין לי תו חנייה , האם היה לי אסור לחנות שם, הרי השלט בחנייה מקבילה למדרגה מראה על מה שקורה אחריו, חוץ מזה שום סימון על הכביש או על המדרכה(בצבע אפור), האם הקנס תקין(250 שח)?

פורסם

לפי מה שאתה אומר אז לא מגיע קנס...

תבדוק עם בתחילת הרחוב יש תמרור שאומר משהו...

חרם על ה 250 שקל....זה לא נקודות אז עזוב את זה...

תשלם וסגור עניין

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

אין שלט בתחילת הרחוב , האי הוא ממש אחרי הצומת, חרם חרם, אבל יומיים לפני קיבלתי דוח חנייה על כחול לבן 100 שח אז זה ממש מבאס עוד אחד תוך יומיים ועוד כנראה לא מוצדק

פורסם

זה נשמע מאוד מוזר. חניות אפורות בת"א לא נמצאות להן סתם ככה.

מה היה כתוב לך על הדו"ח? האם היה כתוב "חניה ללא תו" או שכתוב משהו אחר?

באיזה רחוב מדובר?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני יודע שזה מוזר אבל יש שם שלושה מקומות חנייה אפורים, כתוב עבירה מס' 80 שזה אומר שאני לא נמנה עם סוגי הרכבים שמותר להם לחנות פה

פורסם

אם לא מגיע דו"ח ונעשה פה עוול , הפקח צריך לשלם את המחיר - כדי שלא ירשום דוחות בעתיד לאזרחים "חפים מפשע" .

*תבדוק גם אם הד"ח באמת נרשם לרכב שלך ,לפעמים יש כאלו שמקבלים דו"ח ומדביקים אותו על רכב זהה בסביבה .

JDM :twisted:

פורסם

בדקתי הא די שלי, תגידו עדיף לערער בכתב או ללכת לעירייה? וגם איפה וכמה עולה תו חנייה של ת"א?

פורסם

לכל דוח יש את הדף האחורי, שם מצויין איך מערערים על הדוח. קרא אותו בעיון ותמצא את מבוקשך לגבי "איך מגישים ערעור". שים לב לשלוח הכל בדואר רשום, לשמור את הקבלה ואת נוסח המכתב.

גם אם תיגש לשם, אתה תמלא טופס ותו לא.

לגבי הדוח עצמו, לא נראית סיבה ברורה למתן הדוח, ובטח שלא כדאי לשלם אותו. הגש ערעור, תוסיף תמונות של המקום וקרוב לודאי שיבוטל.

בהצלחה.

dirty old man

need love too

פורסם

תשלם וסגור עניין

לא ניראה לי שששוה להילחם בשביל 250 שקל.המלחמה עצמה תעלה יותר כסף...ללכת לפה ולשם...

או שיש לכם הרבה כסף, או שאתם ממש פרייארים.

אם קיבלתם דו"ח לא מוצדק, תשלמו אותו ?!

אם אין לכם מה להגיד ואיך לעזור לבחור הזה פשוט אל תכתבו כלום ! כמות ההודעות של משתמש לא מעידה על איכותו.

הוא ביקש לדעת אם הדו"ח מוצדק או לא, לא אם לשלם או לא, בשביל זה הוא לא צריך אתכם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מצטער על כל הבלגן אבל גיליתי את סיבת הדוח: תחילת רחוב יש שלט, יותר עקום מעקום שמאפשר חנייה לקטנועים בלבד במקום המסומן, לאחר בדיקה עם מיקרוסקופ גיליתי שאריות DNA של פס לבן שפעם סימן את החנייה של הקטנועים, אכלתי אותה

• תוכן חדש...