Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר תיכננתי את היום שאני יבוא לשם ינשנש קצת לפני הארוחה בערב אמרו לוותר על ארוחת הצהרים חשבתי נבוא יפנקו אותנו ושאלתי אנשים לא אמרו לי שיש תחנת דלק ליד

אחרי 10 דקות נסעתי התבסאתי ...

באתי אחרי העבודה רעב בכוונה לא עברתי דרך הבית כי הבטיחו שיהיה כיבוד

התאכזבתי ...!!!

אל תגזימו , המטרה היא תחרות spl .נקודה.

"הבטיחו כיבוד" נו ברצינות.

קודם כל , כל הכבוד לאוטופרט (וא.י.ה על המקום ) על המאמץ ,ההשקעה, הפרסים לזוכים בקטגוריות השונות. לכל הרעבים שבאו מהעבודה והתבאסו יש לי 3 הצעות :

1. פורום אוכל ב-ynet (אני מדפדף שם),

לא מודדים SPL ,אבל אחלה עוגות ודברי מאפה במפגשים שלהם.

2. מנת פלאפל/חומוס-צ'יפסלט- לפני ההגעה לאירוע הבא.(למי שלא יהיה זמן לקנות,שיכין 11 ש"ח ואני אביא עימי מנה טריה, לפני התחרות הבאה,).

3. תפתחו ת'רד חדש, חבל לבייש את המשתתפים בתחרות בבכיינות שלכם , הת'רד הזה הוא לא המקום.

ZZR

• תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חצוף הG1000 הזה..

אני באתי רעב וחזרתי שבע..

מזלי שבאתי מוקדם והיה עוד אוכל..

בטח הגעת מאוחר שקיפלו הכל ...אז אתה אשם.

פורסם
אל תגזימו , המטרה היא תחרות spl .נקודה.

"הבטיחו כיבוד" נו ברצינות.

קודם כל , כל הכבוד לאוטופרט (וא.י.ה על המקום ) על המאמץ ,ההשקעה, הפרסים לזוכים בקטגוריות השונות. לכל הרעבים שבאו מהעבודה והתבאסו יש לי 3 הצעות :

1. פורום אוכל ב-ynet (אני מדפדף שם),

לא מודדים SPL ,אבל אחלה עוגות ודברי מאפה במפגשים שלהם.

2. מנת פלאפל/חומוס-צ'יפסלט- לפני ההגעה לאירוע הבא.(למי שלא יהיה זמן לקנות,שיכין 11 ש"ח ואני אביא עימי מנה טריה, לפני התחרות הבאה,).

3. תפתחו ת'רד חדש, חבל לבייש את המשתתפים בתחרות בבכיינות שלכם , הת'רד הזה הוא לא המקום.

נכון מאד תשובה תותח!!!

כל הכבוד על הארגון והתחרות. זוהי השקעה מכובדת וכל הכבוד למארגנים ולמשתתפים

המטרה היא SPL וכמה שיותר מי שמצפה לתחרות אוכל לא כאן הכתובת

תודה על הארוח שנתנו "אוטופרט" ו"א.י.ה"

פורסם

זה גבריאל חבר מיקי: הייתה אחלה תחרות ד"ש לכול החברים שמחתי לראות הרבה מאלה שהיו במפגש הקודם רק חבל שהיה הרבה רעידות בלי נרגילות.

למיכאל שכחתי את הסוודר שלי בארון על גלגלים שלך... חולה עלייך אחי פעם הבאה מקווה שתפציץ...

אסף חולה עלייך גבר אחלה תוצאה עם זבל סיני פעם הבאה אני אתן לסאב שלך לעשות לי קרמיקה בבית.

פעם הבאה חובה חובותים שבעתיים לשבת על נרגילות.

תמיר אח שלי שחקתה אותה עם 2 האופרים מקווה לראות אותך כל מפגש

וחברה אחרי שאני מחבר את שתי הקיקרים אם זה לא יספיק אני חוסך כסף לרוקפורד טים זה שהיה על השולחן אחלה סאב 2000 RMS סאב בין החזקים שיש אבל יש בעייה הם רוצים עליו 12,000 ש"ח מה הם דפוקים אין לי שיניים בפה,אני חושב שאני אמכור את הבית שלי ואני יגור בארון של מיכאל יש לו 6 כיווני אוויר + יציאה לפג"ז

אל תישכחו סאב ונרגילה עדיף מבחורה,נרגילה אתה פותח והסאב מרעיד לך את הביצים מה שמכנה לך הרגשה טובה ונינוחה למשך 24 שעות.

עד הפעם הבאה נתראה ברעידות... אה ועוד משהו אחרון גילית שנדפקה לי השמיעה, היום מיקי קרא לי חחח ככה הוא טוען.........לא יודע לי זה לא זכור

טוב אחים שלי להתראות

בברכה גבריאל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

"החתן גברי.."

אתה יצאת גדול ואלה לא ויתרת אתה מיקי ואסי ..אני מוריד את הכובע שאין לי לפניכם..:-)

באמת היה משו בסט . נהנתי מכל רגע לראות שוב את החברה המוכרים וגם כרגיל להכיר חדשים. בהחלט תוצאה מכובדת הזבל סיני שלי עשה. ובאמת פארש עלינו שלא ישבנו לחגוג בסוף על נרגילה[התקשרו אליי היה לי מקרה חירום לכן עזבתי במהירות בלי אפילו לומר לכולם שלום] פעם הבאה טבק וגחלים עליי ,אני באמת מתכנן לפתוח דיון מפגש בקרוב[עוד חודש אני מתגייס ולכן אני רוצה עוד מפגש לפני הגיוס] . בכל אופן כל מי שאמר שהיה לא משהו , שהיה קצת אנשיפ, לא היה פייט רציני, או לא היה אוכל ואירוח שמשאיר טעם טוב בפה-קיצר אתם בכיינים וצריכים להתבייש כי היה מעל ומעבר . סה"כ לא חייבים לכם כלום זה תחרות ולא אירוח במלון 5 כובבים . אני התרשמתי מהשולחן הנכבד שהיה עמוס בחומוס פיתות חמוצים סלטים בורקס שתיה מוגזת וכו'...כל הכבוד לכל מי ששם ידו בכך. הצוות היה אדיב וכך גם האירוח והאנשים.

אני תאמת ציפיתי לפחות והופתעתי ליותר ואני שמח בחלקי .

מקווה שהרוב הראלי ולא בכיין נהנה והפיק המון כמוני .

ניתראה במפגשים ובתחרויות הבאים .:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אלון 84 אני ממש מצטער.

תאמת, הגעתי מירושלים עם חברה שלי ושני חברים.

ממש ברגע האחרון. בערך ב16:00 ואמרתי שאני לא אמדוד כי מאוחר.

אבל חבר שלי אמר שעם אנחנו כאן אז נמדוד. ונראה מה נותן הסאב והמגבר.

ומדדתי פעם אחת . 137 DB.

ובקשתי למדוד שוב לנסות יותר גבוה, (הפעם עם גז, כיסא מקופל ועוד. )

אבל המדידה היתה 136.8 בפעם השניה. (כנראה סאב חם)

וזה עם מערכת לא מכוונת. והקבל לא היה מחובר, והרבה בעיות עם החוטים. כבל מינוס של בערך מטר וחצי. 3 בתי פיוז עם פיוזים בדרך. שהם לא מתאימים למגבר.

וזה בנוסף (הסאב יושב בתיבת לחץ !!! לא תיבה פתוחה. (פתוחה זה עוד לפחות 3 DB)

אז לקראת התחרות הבאה. אני אסייים את ההתקנה. אבנה תיבה שתאים לסאב. אטומה.

ולתחרות אבנה תיבה פתוחה.

יהיה קבל. החיווט מינימום אורך, מקסימום עובי.

ויהיה תחרות.

ולדעתי להוסיף קטגוריה של מכוניות עם מערכות של רק לתחרות. כמו ב 5 פיוניר, בתחרות הקודמת.

3 של מיכאל בתחרות הזו.

כי מה שמעניין באמת זה המערכות שאנשים נוסעים איתם ביום יום. ולא מכוניות שנבנו לאותו יום.

:-P להפסיד על 0.4 זה ממש באסה, אבל בכל זאת מקום רביעי עם סאב קטנטוש כמו שלי זה יפה, עקפתי שם דיי הרבה אנשים שהיו להם 2 סאבים אפילו, אבל אין מה לעשות, שחברה כמו JL מחליטה שהיא בונה סאב רציני, קשה להגיד לה לא.

חוץ מזה רציתי להעיר פה למארגני אוטופרט על סדר הכנסת המכוניות, אני לא מבין מה הבעיה אם עוד אנשים רוצים למדוד בסוף, הרי זה כל מטרת התחרות, אז אם מישהו נכנס ורוצה שוב פשוט תעשו לפעם הבאה רשימה שאחרי שכולם נבדקים מי שרוצה יכול עוד פעם אחת וזהו, וכך לא יהיו ריבים מיותרים בין המכוניות שנדחפות בתור; כמו תמיר וחברו שצעקו עלי שאני איתן להם להיכנס (לא שהייתה לי כוונה להיכנס לפניו, וגם אמרתי לו) , זה לא נעים שאנשים שבאים להתחרות יצטרכו לריב עם אנשים אחרים בשביל מעט הגינות ופריות בתוצאה (למשל פיוז שנשרף או חוט שהתנתק בטעות, או כיוון לא נכון בטעות)

מלבד זאת הייתה תחרות באמת יפה, וכל הכבוד לאנשי אוטופרט וא.י.ה. וכל מי שהיה כרוך בדבר על ההשקעה והיוזמה והרצון להביא אושר והנאה לאחרים! המשיכו כך

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

עכשיו רציתי לדעת משהו ... היו הרבה שצילמו רציתי לדעת האם מישהו מתכוון להעלות את התמונות ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אלון לא צריך להגזים אני הייתי לידך וליד תמיר והוא וחבריו לא צעקו עליכם הם פשוט אמרו שהם ניכנסים לפניכם . לא היו ריבים לפי מה שראיתי במשהו אחד אתה צודק שלקראת הסוף זה היה קצת מבולגן בקטע של המדידות החוזרות .לגבי המשך המדידות פשוט אם הם לא היו מפסיקים זאת אז זה לא היה ניגמר כל העסק הזה עד הלילה והיה מקומם ומחמם את המתחרים להמשיך להתחרות רצח אחד בשני על התואר המהולל . תמיד יש מקום לשיפור . ואני לא ירחיב בנושא כדי לא להרוס את הטעם הטוב.וכן ראיתי גם הרבה שצילמו ואפילו אחד שהסריט את התחרות באמת היה נחמד לראות תמונות נוספות וסירטונים.

פורסם

ידידי לא התכוונתי לביני לבין תמיר, אלא לדברים אחרים. ובאמת בוא נשמור על הטעם הטוב.

ולפי דעתי תחרויות עד הלילה לא יהיה אבל על הפרשים של פחות 0.5 ומטה לגיטימי מאוד תחרות של ראש-בראש לפוטו רצח.

SPL @ 136.6DB!

פורסם

ולפי דעתי תחרויות עד הלילה לא יהיה אבל על הפרשים של פחות 0.5 ומטה לגיטימי מאוד תחרות של ראש-בראש לפוטו רצח.

אין לזה סוף , לא יעזור בית דין.

פשוט היה נימשך עד הבוקר , אתה בטח שואל למה?-מנטליות ישראלית ,אין דרך טובה יותר להסביר זאת.:wink:

פורסם

זה גם חלק מהכיף ומהיחודיות בארצנו :)

וטוב שכך... פעם מועיל ופעם מזיק, לרוב מועיל

SPL @ 136.6DB!

Guest תמיר .א.
פורסם

הייתי נדיב ! כול אחד רצה להיכנס למדוד. לא מיהרתי ונתתי, אבל זה התחיל להימאס.

תאמין לי הייתה אומר לי מי אתה ומה הכינויי שלך בפורום הייתי אומר שלום כמו שצריך

ונותן לך למדוד לפני תאמין לי.

תמיר

פורסם

.וכן ראיתי גם הרבה שצילמו ואפילו אחד שהסריט את התחרות באמת היה נחמד לראות תמונות נוספות וסירטונים.

סרטון DVD של כל התחרות אצלי בעריכה אפרסם בהקדם האפשרי

פורסם

וואלה?

באמת יהיה ענקקקק מצידך אם איכשהו תיגרום לרובינו לזכות לראות את הסירטון הנ"ל.

יאלה תעשה ג'אסטה ותארגן לנו לינק לסירטון שכזה.:wink:

פורסם

אני צילמתי בווידאו..

mik mik מישהו שהציג את עצמו בתור דוד שלך פנה אלי בישביל חומר גלם לסרטון.. אני מחכה לטלפון

:wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...