Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 202
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממי שאני זוכר :

סאונד מן פרס 3 קטגוריה סאב 1 חובבנים

תמיר אסרף מקום 2 קטגוריה מעל סאב 1.חובבנים

חבר של מיקי פרס 1 קטגוריה סאב 1 חובבנים

וזהו לא עולה לי כרגע בראש עוד..

בכל מקרה אני במדידה שלי[סאב 1 חובבנים] עם הזבל סיני שלי הוצצאתי 131.5DB שזה מכובד מאד ביחס להשקעה והציוד והכיוון.היה ממש מהנה היום ונחמד .

מקווה שנהנתם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דבר ראשון היה מאוד נחמד, למרות שציפיתי לנוכחות יותר מאסיבית, אבל מספר האנשים שהגיעו הספיק עקב הסיבה שזאת הצפיפות שנוחה בערך שאפשר להסתובב ולהסתכל כשרוצים.

דבר שני, הסיוויק - VTI מקורית?

דבר שלישי, מי זכה בסוף ואם אפשר רשימת תוצאות של המתחרים.

ד"א המבוגר עם הגולף המנופחת שנחת באמצע התחרות ופתח בגאז' עם בניה מרשיהמ מאוד של שני סאבים, שני מגברים, קבל, ועוד כמה חארטות עם גימור מרשים מאוד של עור וזכוכית המכסה את המגברים - הוא התחרה בסוף? ואם כן איזה תוצאה?

בסה"כ היה נחמד מאוד, מערכות מרשימות בהחלט(למרות שהרכב עם הזוג קיקרים והזוג רוקפורדים דיי אכזב).

בקיצור: אחלה! כן ירבו!

פורסם
תחרות של SQ זה ממש בעיה זה בהרבה יותר זמן וזה יקח שעות.

היה צ33ה לדעתי למרות שחשבתי שיהיו יותר משתתפים.

נחכה לתחרות הבאה מקווה שיהיה גם מוצלח.

כל הכבוד לכם שלא ויתרתם ולקראת הסוף הבאתם פייט מכובד שזיכה אתכם בפרס 1 .[מצטער שלא נישארתי לשבת איתכם עם נרגילה ולחגוג את הניצחון ולא אמרתי שלום כי פשוט היה לי מקרה דחוף בפלאפון .]

בכל מקרה שי ומיכאל באמת צר לי על היום . מקווה שפעם הבאה תבואו ותעמדו בהצהרות של עצמיכם ותיתנו בראש כמו שצריך ביחס להשקעה הגדולה.

פורסם

דבר שני, הסיוויק - VTI מקורית?

כן מקורית אבל החליפו לה את המנוע ל170 כ"ס סטנדרת

ודבר שני מה זה חבר של מיקי ?!

כל הלילה עד הבוקר ובצהריים גם עבדתי על זה אני מבקש ...

לא חשבתי בכלל שאני אתחרה אבל אתמול הלכתי לנגר והכין לי את התיבה ב60 שקל כולל דבק וסיכות אז אמרתי יאללה נחבר את זה ... למרות שחשבנו שמערכת החשמל באוטו בכלל לא יחזיק את זה יש לו מצבר של 46H.A השם ישמור.

ואני חייב להודות למתקינים שלי חיים וחדוי מסאונדר שעזרו לי להרכיב ולכוון את המערכת רק בזכותם זכיתי.

ודבר אחרון אייל אתה לא בסדר ! למה לא באת רציתי לשמוע את המערכת שלך.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תמונות, תוצאות גמורות?

מיקי זכית במקום הראשון?, כל הכבוד לך...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ינעל בית ..ששאלתי אותך היום מי עומד ומתחרה אמרת לי בחוואה שכולכם..

בכל מקרה למרות הפאשלה במדידה ה2 שלכם במדידה ה3 הבאתם יפה מאד. אני בטוח אבל שהסאב החדש לא הולך רק אלייך אלה גם ל"שותפים"...

מיקי זכה בקטגוריה של סאב 1 חובבנים במקום ה1 בתוצאה שאם אני זוכר נכון 144-143DB..כבוד!!!

פורסם

ניראה לי שאני ימסגר את הסאב הזה LOL.

אבל גם במדידה ה3 היה פאשלה אז ניסיתי שוב מהר לפני ששוב יעיף אותי והלך טוב.

142.9DB

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

היה מפגש טוב וממש נהנתי! היה שווה את הנסיעה מצפון הארץ עד לשם. מזל טוב לכל הזוכים.

יש תמונות בשלבי המרה לרזלוציה נמוכה יותר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ברכות לזוכים היה כיף בעוד 3 חודשים אני מקווה שוב למפגש כזה ואם באמת יש תוצאות תמונות רוצים לראות שבת שלום לכולם.

אני מאמין ואתם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...