Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

יש לי פג'ו 106 XSI

(3 דלתות)

יש באוטו רמקוליים קדמיים ואחוריים של בוס

אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3,

3 יציאות ככה שתהיה אופציה בעתיד לחבר סאב

כרגע רק הראש בלי מגבר

תקציב של 1000-1500 ש''ח

אני לא מבין הרבה בעניין, מבקש המלצות

פורסם

"פיוניר ...

מקווה שתמצא אחד בתקציב."

פשש איזה תשובה מקצועית איך חשבת על זה?.

אז ככה יש לך את המכשיר של פיוניר 770 שהוא נראה מכשיר די טוב אך אין לי נסיון איתו (אני בטוח שיש אותו לאחד מחברי הפורום ויוכל לתת חוות דעת עליו)

ויש לך את המכשיר החדש של jvc kdlh 810

ראיתי את המכשיר הזה הוא נראה טוב ונשמע עוד יותר טוב

בתור אחד שיש לו נסיון אם החברה ויש ברשותי מכשיר די דומה לו הייתי מאד ממליץ לך ללכת עליו (בכלל המכשירים של jvc מאד הפתיעו לטובה) יש לו אקוליזר טוב, אתה יכול להוריד סרטונים למכשיר יש לו פאנל חשמלי ועוד כל מיני פיצרים, בנוסף יש לו גם יציאה pre out של 4 vallt שזה יתרון שאני חושב שאין אותו לפיוניר הנ"ל

בסופו של דבר עלייך לבדוק את שניהם (במחיר הזה הם נראים לי האופציה הטובה ביותר) לשמוע ולהחליט

מאד מקווה שעזרתי

שיהיה לילה טוב!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ממליץ לך בחום על ה-JVC דגם 501 , הדגם עם המסך מגע... מכשיר מעולה, קיבל שבחים בכל העולם, בארץ עולה כ-1700 שקלים, זה מהסדרות הגבוהות של jvc, נקרא סדרת EXAD. (יש בו כמובן את כל הפונקציות שיש בכל קלריון או אלפיין, באמת מכשיר ברמה גבוהה, ואני בתור אחד שיש לו קלריון אומר לך קח את הג'יי ויסי וגם תחסוך כסף ותקבל מכשיר טוב יותר).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גם אני מחזק את דבריך ומאד ממליץ על המכשיר הזה מכשיר מדהים מכל הבחינות, אבל

הוא לא כלכך נכנס לו לתקציב ואנ חושב שהוא עולה טיפה יותר מ 1700

אבל בוא נגיד ששוה את ההשקעה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

the one, יש לנו 2 רכבים למשפחה (אחד של עבודה) ויש לנו מערכת של קלריון ושל ג'י וי סי.אני נוהג באוטו עם הג'י וי סי אבל אני יגיד לך שאין מה להשוות! הג'י וי סי הרבה יותר חדשה ויש לה הרבה יותר שטויות ועיצובים והכול אבל הג'י ויס י הנ"ל פועלת בין שנתיים לשלוש(האוטו יד שניה וקיבלנו אותו עם המערכת כאשר הבן אדם עוד שילם עלייה תשלומים : ) ולמה אני מספר לך את זה כי יחסית למספר שנים המועט שהיא פועלת היא כבר מספיקה לעשות בעיות באגים קטנים ומציקים כמו למשל איבוד הזכרון של האקוליזר וכדומה, ולעומת זאת הקלריון נימצאת אצלנו בערך 8 שנים- הביאו לנו אותה מארצות הברית והיא לא הספיקה לעשות בעיות עד עכשיו (חוץ מהעובדה שלאחר כל הזמן הזה נישרפו לה הנורות ואבא שלי הביא אותה לחנות שעובדת עם החברה שלו והם סידרו את זה) ולכן אני אישית אם הייתי צריך לבחור ברדיו דיסק לא הייתי מסתכל דבר ראשון על כל הפיצ'רים והאפשרויות המרובות והנחמדות כמו למשל אנימציות אלא על מכשיר אמין שלא יהרס לי במהרה. זאת דעתי בכול אופן.

• תוכן חדש...