Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פרארי לוצ'ה, האימה


פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

תמוה ביותר הקשר לפרארי... למיטב הבנתי מדובר במתחרה אירופאית ל-Xiaomi SU7 עם UX יותר מפותח, שהיה מתאים לרזומה של חברה כמו אלפין או אבארט'. אולי אפילו לוטוס או מקלארן, בלחץ. 

איך העסק הזה יתפקד בפועל ומי יקנה אותו, נחיה ונראה. בינתיים נראה מבטיח מאד אם מניחים את עניין המיתוג והתמחור בצד. מעניין כמה רכיבים ומערכות שם פשוט נקנו OEM מסין. 

 

 

לפני שעתיים, Derish כתב:

תמוה ביותר הקשר לפרארי... למיטב הבנתי מדובר במתחרה אירופאית ל-Xiaomi SU7 עם UX יותר מפותח, שהיה מתאים לרזומה של חברה כמו אלפין או אבארט'. אולי אפילו לוטוס או מקלארן, בלחץ. 

איך העסק הזה יתפקד בפועל ומי יקנה אותו, נחיה ונראה. בינתיים נראה מבטיח מאד אם מניחים את עניין המיתוג והתמחור בצד. מעניין כמה רכיבים ומערכות שם פשוט נקנו OEM מסין. 

 

 

תהיה בטוח שהפרארי הזאת עוד תהיה להיט בשוק הסיני ביחס למחיר שלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם אני עוזב לרגע את מה שאני חושב על העיצוב, אני חושב שפרארי בחרה בתצורה הנכונה עבור הרכב החשמלי הראשון שלה. ללא מנוע בעירה פנימית זו גם כך לא באמת פרארי, אז במקום לייצר רכב ספורט חשמלי שהיה זוכה מיד להשוואה גם מול מותגים מסין, רחמנא ליצלן :-), עם רכב סאלון ההתייחסות היא פתאום כמו לכל רכב רגיל ובכל הקשור לרכבים רגילים, אין ספק שפרארי יצרה כאן רכב לא רגיל.

 

אין ספק שזו תקופה מאתגרת מאוד למותגי העל, בהנעה חשמלית כבר אין להם כמעט ייחוד או יתרון והם בהחלט צריכים להמציא את עצמם מחדש וזה בדיוק מה שפרארי עשתה. 

פורסם
לפני 11 שעות, itaimoto כתב:

כל כך מכוערת שפרארי בעצמם ניסו להסתיר חצי רכב עם השחרות.

 

מי שמחפש סמל סטטוס לשינוע המשפחה במחירים האלו לא קונה רכב חשמלי כפי שהוכיחו מכירות נמוכות של Lucid Air ו Porsche Taycan (שנראים יותר טוב ועולים פחות).

 

כמו כן:

 


 

אני רואה דיי הרבה רכבי לוסיד במהלך השבוע, ואני חייב לציין שהרכב נראה פשוט מהמם. 

 

כשחבר שלח לי תמונות של הדבר הזה שפרארי יצרו אני הייתי בטוח שזאת בדיחה/ai פוטושופ תבחרו בעצמכם מה נכון. 

לא משדר פרארי ולא נראה בכלל קשור למותג, גם יחסית לסיניות קשה לי להגיד שזה מתבלט לטובה. 

פורסם
לפני 7 שעות, Supertigre כתב:

אין ספק שפרארי יצרה כאן רכב לא רגיל.

 

למה את חושב שאין ספק?!

כי זו פרארי?

 

המנייה מראה אחרת שהשוק חושב שיש ספק...

 

image.png.523dcd8acec82be2a811a749fd5e3805.png

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, Supertigre כתב:

הם בהחלט צריכים להמציא את עצמם מחדש וזה בדיוק מה שפרארי עשתה

הם יצרו את הרכב החשמלי הכי בנאלי ורגיל שאפשר. סבבה נניח שזה בנוי טוב ומחומרים סופר יוקרתיים ויש שם ערמות של אבזורים ושטויות, הרכב נראה כמו סתם חשמלית. בלי הסמל לא היית מנחש שמדובר בפרארי. 

לא הייתי קורא לזה להמציא את עצמם מחדש.

היו צריכים לעשות משהו מטומטם בקטע טוב, לא בקטע כזה...

 

  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפנים מהמם לדעתי, הצליחו לדחוף טכנולוגיה בלי לוותר על התחושה של כפתורים ותפעול פיזי, שבימינו עם הסיניות "פלסטיק זול - מסך גדול" (כן, ציטטתי עכשיו את תומר הדר) זה הישג רציני.

השאלה היא למה הם ביזבזו את פרץ הגאונות הזה על המכונית המכוערת והסינית להחריד הזו? אם המכונית הייתה קטנה, קופה, חשמלית ומכוונת למשקל קטן סטייל MG רודסטר השבחים היו עפים. מה עובר על פרארי?

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

פורסם

מנקודת מבטי, אחת הבעיות העיקריות היא הסמל.

בדומה לבוגאטי ויירון, זהו רכב קונספט המיועד לייצור סדרתי במחיר הפסד. 

פרארי כנראה לא יכולה למכור אותו תחת מותג כלשהו אחר שברשותם במחיר המקסימלי שיכולים לקבל רק תחת פרארי עצמה.

העיצוב החיצוני מעניין, קשה לראות מהוידאו, אבל יפה זה לא נראה.

הפנים נראה כמו תצוגת תכלית יותר מפנים עם כיוון ברור והומוגני. שילובים שמתנגשים בין ספורטיביות לשימושיות של suv b. לטעמי.

אני לא זוכר עוד פנים של פרארי שכל כך מתנגש עם המהות שיש לה בעיניי.

החלק הכי עצוב לי הוא שהגיע היום שפרארי הופכת להיות עוד מכשיר (appliance) ולא כלי רכב. נפל המעוז האחרון לחובבי נהיגה והפך לעוד מכשיר לסובלי נסיעה.

לא היה כל כך מפריע לי אם זו לא הייתה פרארי. היה אפילו מגניב.

  • אהבתי 1
פורסם

עיצוב הפנים דווקא סבבה בעיניי. את החלק החיצוני אי אפשר לעכל.

 

בכל הקשור לגדג'טים בסביבת הנהג - פאראי היו פעם ערומות מבפנים עם שטיח מודבק עקום ובלי מקום לרגליים, אבל זה היה ממש מזמן. כבר כמה דורות טובים שהם מקפידים לשלב בתוך חלל הרכב אלף ואחת קשקושים קשורים או לא קשורים לנהיגה, בדיוק כמו המתחרות (אסטון מרטין, למבורגיני ושות)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממש לפני מרצדס השיקו את הAMG GT החשמלית,סתם שולח תמונות😔
ודעתי בעניין זה שאין מה לעשות עם כל הצער העולם דוהר קדימה לחשמל 
אבל לפחות יהיה כלים טובים בחשמליות ולא כל מיני סינים 
העיצוב של הפרארי חיצונית מכוער
פנימי יפה ביותר 

37782.jpeg

37779.jpeg

37781.jpeg

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, falou כתב:

למה את חושב שאין ספק?!

כי זו פרארי?

 

המנייה מראה אחרת שהשוק חושב שיש ספק...

 

אתה רק מוכיח את מה שאמרתי. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

המרצדס מכוערת אבל רואים שהיא מרצדס. היא נראית כמו שפמנון עצבני שחיברו לו כיריים אינדוקציה לתחת. מבפנים היא נראית לא רע. קצת שחור מדי, אבל לפחות נותן תחושה של ספורט.

אבל הפרארי? נראית חיצונית כמו משהו סיני גנרי לגמרי, ומבפנים גם, מה ספורטיבי ומעורר בעיצוב הזה? הלוח שעונים וההגה נחמדים מקרוב, אבל בעיצוב הכללי זה עוד טאבלט שמישהו שם על מעמד של איקאה.

 

נראה שדווקא כשאין שום מגבלה משמעותית של ההנדסה על העיצוב של הרכב, בסך הכל בסיס עם סוללה ומנועים בגלגלים, המעצבים לא יודעים מה לעשות עם עצמם.

  • אהבתי 1
  • מצחיק 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה קצת מציק/עצוב שהסינים בונים עכשיו מכוניות על חשמליות שנראות טוב (דימיון גדול למכוניות על קיימות כגון מקלארן למבורגיני וכו)

אבל כשהיצרנים הקלאסיים עושים זאת זה נראה כמו ת*ת, מנסים להמציא את הגלגל מחדש ויצא להם פנצ'ר

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

  Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • תוכן חדש...