Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

ראיתי רכב במגרש לייסנג של אחת החברות הגדולות,

שנת 22, בדיקה נקייה(שתי בדיקות, שלי ושלהם במכונים שונים), היסטוריה נקייה, קמ נמוך , מחיר סבבה וכל טוב,

הבעיה היחידה שבתהליך ההשבחה צבעו את כל הרכב למעט הגג,

מה דעתכם? האם שווה להתרחק מהעיסקה בגלל דבר כזה? ממה שראיתי באנטרנט מדברים על אפשרות לקילופים אחרי שנתיים-שלוש, אבל קשה לי להעריך כמה רע זה הולך להראות, יכול להיות שאצטרך לצבוע כל שלוש שנים שוב ? ומה המשמעות הכספית של לצבוע את הרכב ?

אשמח לדעתכם

תודה

עריכה אחרונה על ידי נ123
פורסם

הייתי נמנע, מהסיבה שקודם כול אם העבודה לא איכותית אתה תיראה צבע על פלסטיקים שחורים או אם צבעו כמו שצריך, בהחלט יכולים להיות קילופים לאחר מספר שנים, גם במכירה זה לא יראה טוב בבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, yulianx כתב:

הייתי נמנע, מהסיבה שקודם כול אם העבודה לא איכותית אתה תיראה צבע על פלסטיקים שחורים או אם צבעו כמו שצריך, בהחלט יכולים להיות קילופים לאחר מספר שנים, גם במכירה זה לא יראה טוב בבדיקה.

חשוב לציין שאני לא ככ פדנט ברמת הדיטיילינג , גם אם יש קצת צבע על קצוות חלקי הפלסטיקה וגם אם יהיו קילופים עדינים בעוד כמה שנים אני חי עם זה בשלום, אני יותר מודאג מסיטואציה שהרכב יראה כמו הרכבים הישנים עם כל הצבע דהוי ,וקילוף הלכה, והוא "רק" שנת 22, אבל כנראה שאת זה אי אפשר לדעת..

לגבי המכירה,  אני הולך על רכב ליסינג כי הוא זול בערך ב15 אחוז וזה מה שנכנס לי בתקציב,(אם אקח פרטי באותו תקציב כבר ארד דור אחורה לצורה ישנה ) אני יוצא מנק. הנחה שכל הליסינגים עוברים את ההשבחה הזאת וצבןעים במידה זאת או אחרת.. קונה בזול ואמכור בזול ככל הנראה.. אז פחות מטריד אותי.

עריכה אחרונה על ידי נ123
פורסם

אם כך, אז לפחות בשנים הקרובות יש לך רכב שניראה כמו חדש. תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה נדיר הדגם שאתה מחפש? 

אני אישית חושב שזה מוגזם לצבוע אוטו שלם במסגרת השבחה, האם כל הרכבים שראית במסגרת החיפוש עברו צביעה כמעט מלאה? איזו סיבה יש לעשות דבר כזה?

מילא חלקים ספציפיים - טמבון/דלת וכו, אבל כל האוטו למעט הגג?

הרכב כולה בן 4 שנים, אני בטוח שיש עוד רכבים שמצב הצבע המקורי שלהם טוב יותר, ועשויים להעלות פחות בעיות צבע בעתיד. 

אם אתה מתכנן לקנות את הרכב לשנים קדימה אני אישית הייתי ממשיך לחפש, ואם זו אכן הסטטיסטיקה שרוב הרכבים בליסינג עוברים צביעה כללית (לכל הרכב!) אז הייתי שוקל בשנית. 

Ford Fiesta 2014 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...