Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שלום לכולם , חדש כאן 

אני כרגע נהג חדש , אין לי ניסיון ברכבים יותר מידי , ואני אוטוטו מתחיל לימודים , עכשיו אני גר בירושלים 

רוצה משהו שידע לעלות את העליות של ירושלים , ולנסוע ולהיות מספיק בטוח 

עכשיו יש כמה סטנדטים 

רכב אוטומט בלבד(סליחה , אבל עשיתי את הרישיון על אוטומט , בבקשה אל תשנאו אותי)

רכב משנת 2017 ומעלה , תקציב 50 

אני צריך רכב שקודם כל יהיה אמין , חסכוני בדלק , ומספיק טוב בשביל לשרוד נסיעות של מאות קילומטרים (יש לי מילואים בגבולות המדינה מספר פעמים בשנה כך שרכב שישרוד נסיעות כאלה זה יהיה מעולה)

עם באגז אפילו בינוני , אם הבאגז קטן אז שיהיה אפשר לקפל את הכיסאות , גם ככה אני לא מתכנן להסיע יותר מ3 נוסעים יחד איתי

עם מערכות בטיחות מתקדמות וטובות 

לא חשמלי 

לא סיני חלילה

על מה אתם ממליצים ?

מקווה שלא בלבלתי אתכם יותר מידי

נ.ב שמעתי דברים טובים שאולי i20 יתאים לי , מה אתם אומרים?

עריכה אחרונה על ידי דוד495
פורסם

הייתי בודק מזדה 2 אמינה, ביצועים די טובים לא חסכונית במיוחד.

סוזוקי סוויפט גם כן אמינה וחסכונית, לא זריזה במיוחד ותהיה יותר רועשת בעליות.

הונדה גאז, מרווחת בפנים, אמינה וחסכונית לא זריזה במיוחד ותהיה רועשת יחסית בעליות.

יונדאי בתקציב שלך מגיעה עם מנוע טורבו, ביצועים טובים אבל תיבה רובוטית שיכולה להיות יקרה יותר לאחזקה.

קיה סטוניק 1.4 גם כן אמינה מאוד, לא זריזה במיוחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, yulianx כתב:

הייתי בודק מזדה 2 אמינה, ביצועים די טובים לא חסכונית במיוחד.

סוזוקי סוויפט גם כן אמינה וחסכונית, לא זריזה במיוחד ותהיה יותר רועשת בעליות.

הונדה גאז, מרווחת בפנים, אמינה וחסכונית לא זריזה במיוחד ותהיה רועשת יחסית בעליות.

יונדאי בתקציב שלך מגיעה עם מנוע טורבו, ביצועים טובים אבל תיבה רובוטית שיכולה להיות יקרה יותר לאחזקה.

קיה סטוניק 1.4 גם כן אמינה מאוד, לא זריזה במיוחד.

הייתי שמח לדעת גם את השנים שאתה ממליץ לדגמים שרשמת כאן, בנוסף מה אתה אומר על i20 אפילו אם נחרוג טיפה מהתקציב? או שברולט ספארק?

עריכה אחרונה על ידי דוד495
פורסם

בהתאם לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כרובההצעות שעלו הן לרכבי סופרמיני עם תאי מטען קטנים.

מציע לך לגשת למגרשי ליסינג וטרייד אין, להתרשם מהמבחר, ואז לחזור הנה להתייעץ על דגמים שנראו מתאימים, ואחר כך על מועמדות ספציפיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, דוד495 כתב:

רוצה משהו שידע לעלות את העליות של ירושלים

ומספיק טוב בשביל לשרוד נסיעות של מאות קילומטרים (יש לי מילואים בגבולות המדינה מספר פעמים בשנה כך שרכב שישרוד נסיעות כאלה זה יהיה מעולה)

עם באגז אפילו בינוני , אם הבאגז קטן אז שיהיה אפשר לקפל את הכיסאות

כל רכב יסחוב בעליות של ירושלים. הכי גרוע יעשה את זה עם פחות מחץ. כנ"ל נסיעה מזדמנת של מאות ק"מ לצרכי מילואים. כולל רכבי מיני עירוניים.

לא השתמע מהודעתך שבשגרה אתה הולך לנהוג המון בינעירוני אז כל סופר מיני ומעלה תתאים לך.

בכולן אפשר לקפל מושב אחורי. ברובן אפשר לבחור האם לקפל הכל או חלק בלבד.

סוזוקי סויפט אחלה. אמין מאוד וחסכוני. לא יקר לביטוח. לא פנתר אבל יעשה את העבודה ללא בעיות. מעט על הצד הקטן לסופר מיני

לפני 52 דקות, דוד495 כתב:

רכב אוטומט בלבד(סליחה , אבל עשיתי את הרישיון על אוטומט , בבקשה אל תשנאו אותי)

היום רבים עושים כך

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם (נערך)

סזוקי ויטרה 1.6 מזגן מצויין

מרווחת יחסית חסכונית מעוצבת

ואמינה מאוד מ2015

עריכה אחרונה על ידי Stavik

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...