Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, מקרה זכור היטב ואחד הארועים החדשותיים הראשונים בהשתתפות BMW X6, ה'קופה-SUV' שהיה באותה תקופה נחלתם הבלעדית כמעט של ערסים מהסוג הכבד. היום איכשהו השיקוץ העיצובי הזה נהיה יותר נפוץ וכמעט לכל יצרן יש משהו בסגנון. 

טוב לשמוע שהיהודי החם הנ"ל מצא את סופו בטרם עת, רק חבל שנורה ולא נדרס בנסיבות דומות. נקווה שגם חברו הקרוב שנטל חלק בשיבוש ההליכים יסיים באופן דומה. 

לי אישית זה הזכיר משהו הרבה יותר עדכני, מקווה שהקישור יוביל אל ההודעה הנכונה:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני זוכר כשזה קרה, הוא החביא את הרכב והתחיל את מסע הבריחה שלו מהארץ.

לקח זמן עד שמצאו את הרכב הפוגע, נדמה לי שאיזו מאבטחת מצאה אותו חונה בחניון כלשהו, צמוד לעבודה שלה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא קארמה ולא סגירת מעגל. הבחור היה עבריין ולכן סיים את חייו מוקדם, כמו הרבה עבריינים לפניו ואחריו. חבל שבחורה צעירה הייתה צריכה לשלם את המחיר עד שזה קרה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...