Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בוץ יבש שממש התקשה על צבע הרכב. בחלק התחתון של הרכב אבל על הצבע עדיין. ניסיתי עם פלסטלינה ועם מים וכמובן שמפו לרכב. כלום לא עוזר. יש חומר שמישהו יכול להמליץ כדי להוריד את זה בבטחה?

image-1775567303464.jpg

image-1775567101866.jpg

פורסם (נערך)

ONR עם מים בריכוז גבוה לשפשף עם מטלית מיקרופייבר שמיועדת לרכב

לקחת 100 מ"ל מים עם 10 מ"ל ONR אמור לעשות את העבודה בכיף (ONR סוג של ממס אורגני שמיועד לכל צבעי הרכבים)

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

נסה לשים מטלית מיקרופייבר טבולה במים חמים (לא רותחים אבל די חמים)

כל כמה דקות תכניס למים החמים ותוציא

זה אמור לשחרר את זה אם זה בוץ.

אבל יכול להיות שזה בטון ואז קשה יותר לשחרר

.

פורסם

זה נראה בטון. 

הייתי מנסה עם המון מים ועם פלסטלינה קשה מאוד.

בחלקים בהם הבטון עבה - הייתי בזהירות מפורר אותו עם כלי מפלסטיק ואז ממשיך עם הפלסטלינה.

• רעיון טוב! 2
פורסם

זה בטון!! בטון מורידים עם חומצה - לא עם פלסטלינה... תפנה לסדנת דיטיילינג מקצועית , הם ידעו איך לטפל בזה.

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם (נערך)

חומצה מסוכנת לצבע הרכב. אז אם מקצוען יודע לעבוד איתה בלי לפגוע בוודאי לא לעשות את זה לבד ולברר שבעל המקצוע עם מוניטין טוב.

פלסטלינה כן יכולה לעשות עבודה טובה כאשר יש שאריות קטנטנות. וכמובן מיישימים נכון עם נוזל מתאים.

יש הרבה חומר על הסרת בטון ברשת כולל סרטונים. פות"ש ממליץ לך להשקיע כמה דקות בזה.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...