Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 100k

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב לאמא שלי בתקציב של עד 100k שיהיה רכב נוח אמין ושלא אוכל הרבה דלק רוב הנסיעות יהיו בעיקר בעיר.. 

האם כדאי לקנות חשמלי בכלל?

תודה רבה

פורסם

אם אמא לא ממש צעירה, החשמל יהיה מטרד עבורה טעינה וכו' עדיף לכיוון ההיברידי נניח קיה נירו למשל, יונדאי קונה

טיוטה יאריס/ יאריס קרוס

סוזוקי איגניס/ויטארה  ועל זה הדרך..

משתדל לעזור

פורסם

יש אופציה להתקין עמדת טעינה בבית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הנסועה השנתית הצפויה?

מה גודל הרכב הנדרש (מספר נוסעים, מושבי בטיחות לנכדים, מטען)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לבדוק דונפנג בוקס, היו עד לא מזמן ב 0 ק"מ עד 110 אלף. נוחה, מזגן טוב, סלון נעים.

רכב חדש אז יש גם אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פות״ש, אני חוזר ושואל: מה הצרכים? יש אמא שנוסעת 20,000 ק״מ בשנה לבד, ויש אמא שצריכה לאסוף כל יום 3 נכדים מהגן, אבל אלה כל הנסיעות שלה, והן מסתכמות ב-8,000 ק״מ בשנה. אז בבקשה, הגדר צרכים.

חוץ מזה - האם יש במקום מגוריה תנאים המאפשרים התקנת עמדת טעינה? ז״א - חניה פרטית ואפשרות טכנית להניח תשתית חשמל, כולל הסכמת השכנים.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

פות״ש, אני חוזר ושואל: מה הצרכים? יש אמא שנוסעת 20,000 ק״מ בשנה לבד, ויש אמא שצריכה לאסוף כל יום 3 נכדים מהגן, אבל אלה כל הנסיעות שלה, והן מסתכמות ב-8,000 ק״מ בשנה. אז בבקשה, הגדר צרכים.

חוץ מזה - האם יש במקום מגוריה תנאים המאפשרים התקנת עמדת טעינה? ז״א - חניה פרטית ואפשרות טכנית להניח תשתית חשמל, כולל הסכמת השכנים.

אמא שנוסעת לעבודה כל יום מרחק של 10 קילומטר הלוך חזור בנתיים אין נכדים

כן יש אפשרות להתקין עמדת טעינה יש פה כבר שכנים שכן עשו את זה בבניין

פורסם

נראה לי שקיה סטוניק 1.4 הכי מתאימה לצרכים. מנוע 1.4 ותיבת 6 הילוכים פשוטים ואמינים, אבזור נוחות ובטיחות טובים, קטנה מבחוץ לתמרון בעיר ודי מרווחת כשיגיעו הנכדים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

גם אישתי וגם הבן שלי עם נסועה דומה (כ-7,000-8,000 ק״מ בשנה) נוסעים בסיאט ארונה. הבן בחן גם את הסטוניק 1.4, העדיף את הארונה. הרכב מודרני ומאובזר היטב. צריך לשים לב להתרגלות קלה לנהיגה עם ה-DSG, לא משהו בעייתי.

פורסם
בתאריך 11.3.2026 בשעה 17:56, Amit Yogev כתב:

אמא שנוסעת לעבודה כל יום מרחק של 10 קילומטר הלוך חזור

אז אין סיבה לחפש דוקא רכב חסכוני.

הפערים בהוצאות בין רכב בנזין/היברידי אחד למשנהו יהיה מזערי. החסכוניים עולים יותר ומשתלמים למי שזה חשוב לו.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...