Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכובדיי שלום,

אני עם יונדאי קונה 2023 מנוע 1600 טורבו (דגם יוצא). עשתה עד כה 36,000 ק"מ.

עקב פנצ'רים חוזרים אני שוקל להחליף לפחות את זוג הצמיגים האחורי, אם לא את כל רביעיית הצמיגים - תלוי במחיר הסופי.

כאמור מידת הצמיגים היא 235/45R18 94V. הקונה נועלת כרגע Continental PremiumContact 6.

הייתי שמח להמלצות על יצרנים אחרים.

יש לי ניסיון עבר מאוד טוב עם GoodYear Performance אבל לא יודע אם יש כאלה עדיין בשוק ובמידה הזו. כן נתקלתי בהמלצות על Eagle F1(Asymmetric) 5. כמו כן ראיתי תגובות חיוביות על ה-Falken ZE310.

אשמח להמלצות על צמיג איכותי שמתאים לנסיעה "לא רגועה", ועל מקום להחליף באיזור פ"ת-הרצליה וכל מה שמסביב + מחיר משוער לצמיג.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי bnsagi

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

שאלת המשך:

ראיתי שיש מבצע אצל היבואן על Eagle F1(Asymmetric) 5 - שוקל להזמין - 2,398 ש"ח לרביעייה.

מנסיונכם האם יש מה לחשוש מטריות הצמיגים? בגלל ששבת בטח אין עם מי לדבר עד מחר.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, bnsagi כתב:

בגלל ששבת בטח אין עם מי לדבר עד מחר

למה למהר ולא פשוט להמתין למחר בבוקר ולדבר עם נציג בטלפון?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני 6 דקות, Camaro 92 כתב:

למה למהר ולא פשוט להמתין למחר בבוקר ולדבר עם נציג בטלפון?

אחרי תיקון פנצ'ר באחד הצמיגים עדיין יש בריחת אוויר בזמן עמידת הרכב ואני צריך למלא כל פעם כדי לנסוע, אז מעדיף כבר לסיים עם זה ביום ראשון בבוקר.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

המחיר שם נמוך בהשוואה לכל אתר אחר שהסתכלתי בו. המחסור בפרטים נוספים לעומת צמיגים אחרים באותו מידה באתר מעלה בפני חשד שהוא לא באמת קיים במלאי שלהם או שסתם משהו לא מעודכן שם בפרטים/מחיר. 

ובכל מקרה, יש בעקרון אסימטריק 6. כמובן לא יודע להגיד לגבי זמינות, אבל מופיע פה למשל (למרות שבכתובת רשום 3 בכלל...). 

בתמחור דומה, לנסיעות "לא רגועות", אולי הקונטי ספורט קונטקט 5 יתאים (אגב, בעקרון יש את הפרימיום קונטקט 7, ממשיכו של ה-6,אבל לא ראיתי באתרים הישראלים), או קצת מעל המישלין PS5.

מבחינת פאלקן ספציפית, לאופי הנ"ל יתאים יותר ה-FK510/520 אם יש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

המבצע שהיה אצל היבואן של Goodyear נותר מהעבר (אין מלאי כזה ואין צפי להגעה), כאשר העלות אסימטריק 6 היא 850 ש"ח ליחידה - יותר ממישלין או קונטיננטל.

הבנתי שאין בארץ פאלקן 510/520, רק את ה-310 - אז התחדשתי ברביעייה כזו אצל אלירן מצמיגי המושבה שהומלץ כאן. מעניין יהיה לבחון את הנסיעה בהם לאורך זמן.

תודה על העצות הטובות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם (נערך)
בתאריך 16.2.2026 בשעה 22:47, Tom_22 כתב:

האם מדובר ב-ZE310 "המקורי" או ZE310R? 

מה מדינת הייצור?

כמה עלו אם לא אכפת לך לפרט?

בחפץ לב:

ZE310 EcoRun 

ארץ ייצור תאילנד

תאריך ייצור 3725

600 ש"ח לצמיג, 2400 ש"ח לרביעייה (כולל מע"מ)

לציין שעד כה אני מאוד מרוצה, הם שקטים משמעותית יותר מהקונטיננטל פרימיום קונטקט 6 שהקונה נעלה מהמפעל.

WhatsApp Image 2026-02-18 at 21.05.31 (1).jpeg

WhatsApp Image 2026-02-18 at 21.05.31.jpeg

WhatsApp Image 2026-02-18 at 21.05.31 (2).jpeg

עריכה אחרונה על ידי bnsagi
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

אחלה בחלה :cool:

רק תוודא שלחץ האוויר גם מתאים. אגב, מרגיש גם משהו מבחינת הבדלים בנוחות? כי קוד העומס והמהירות גבוהים מהנדרש (אין בעיה) וזה בדר"כ מתויג כמשהו שיכול לפגום בה.

וגם תן להם קצת להשתפשף כמה מאות ק"מ. בעיקר אחרי האובך וקצת גשם, שגם כך הכביש עשוי להיות חלקלק, שכבת ההגנה/שאריות ייצור עשויות להוסיף לכך.

חזור לעדכן בעתיד.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...