Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהעברה מפארקינג לדרייב או רברס מורגשת מכה, לא מאוד חזקה אבל בבירור קיימת. האם מעיד על בעיה בגיר? 105 אלף ק״מ, למיטב ידיעתי לא הוחלף שמן גיר אף פעם.

כמו כן יש את הדבר הזה על הכיסוי ראש מנוע - האם מעיד על פריצת שמן שהיתה או חימום יתר או סתם מישהו שפך שמן בזמן מילוי?

engine1.jpeg

עריכה אחרונה על ידי משה_אבל_אחד_אחר
פורסם

אם מדובר במנוע טורבו 1.4 - אני הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי השמן מדובר באטם מכסה שסתומים, מחלה מוכרת של מנועי ecotech אפשר להחליף בכל מוסך וזה לא עולה הרבה.

לגבי הגיר חובה חובה בגיר הנ"ל להחליף שמן גיר כל 60 אלף, אם לא בוצע עד עכשיו צריך לבצע בהקדם.

פורסם

לעיתים החלפה של שמן גיר תועיל,

רצוי גם לבדוק דליפות מהצנרת של קולר גיר (היה לי בשני אופלים מקונצרן GM החולקות מכלולים דומים לשלך) ובמידת הצורך להחליף את 2 הצינורות (בערך 200 ש''ח ליחידה)  ובכללי תבדוק ויזואלית על הליפט האם הגיר יבש לגמרי

כיוון נוסף יכול להיות תושבות מנוע / גיר בלויות 

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

לגבי השמן מדובר באטם מכסה שסתומים, מחלה מוכרת של מנועי ecotech אפשר להחליף בכל מוסך וזה לא עולה הרבה.

לגבי הגיר חובה חובה בגיר הנ"ל להחליף שמן גיר כל 60 אלף, אם לא בוצע עד עכשיו צריך לבצע בהקדם.

אוקיי, אבל האם עצם קיומן של המכות מעיד על זה שכבר יש שבר או שזה נורמלי?

פורסם
לפני 36 דקות, משה_אבל_אחד_אחר כתב:

עצם קיומן של המכות מעיד על זה שכבר יש שבר

זה לא שבר, אלא קושי בשימון המערכת שמורגש יותר

כאשר השמן 100% הוא מונע חיכוך

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...