Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב כביש שטח עם 4*4 עבור משפחה מטיילת עם שלושה ילדים, ישמש בעיקר לנסיעות יומיומיות ובסופ"ש לטיולים, ק"מ שנתי צפוי כ- 20 אלף, אין בעיה עם רכב ידני. מתלבט בין דאסטר בנזין 2020 או סובארו XV 2016 2.0 שתיהן עם ק"מ נמוך בסביבות ה-70 אלף ויד ראשונה, אותה עלות בסביבות ה-60 אלף. חושש לגבי אמינות הדאסטר, האם מוצדק? אשמח לתגובות

פורסם

איזה מנוע יש בדאסטר?

אני הייתי הולך על הסובארו כי היא הרבה יותר נוחה מהדאסטר שהיא קצת ספרטנית.

לדאסטר יש עבירות קצת יותר טובה אבל בשבילי קקל+ אין בעיות לשתיהן.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

2020 זה מנוע 1.3 כמו בניסאן  רנו    לשים לב לנושא הטרמוסטט

אין לי נסיון אישי  יש מבסוטים ויש  שמבלים במוסך ( בסוף זה רנו)

סובארו XV  משפחה עם 3 ילדים תבדוק שהבאגז מספיק לך .

יש את הסיפור של תקלה במוח הגיר  גם אם אתה עומד בתנאי האחריות היא עד 10 שנים  אבל  הרבה פעמים ניתן לתקן את התקלה בזול יותר  

יש גם מחלות במערכת המיזוג.

אבל מבחינת נסיעה זה אוטו נוח בהרבה 

פורסם

פחות מפריע לי עניין הנוחות והספרטניות. אני מעדיף ידני אבל מדאיג אותי בעיקר האמינות של הדאסטר. גם אני שמעתי סיפורים לכאן ולכאן והייתי מעוניין לשמוע מבעלי דאסטר מהנסיון שלהם איך  הדאסטר מבחינת אמינות ועלות טיפולים

פורסם

סיפורים וסטטיסטיקות אנקדוטיות תוכל למצוא על כל רכב. ספציפית לדאסטר יש את עניין התרמוסטט.

עלויות טיפולים במוסך יבואן הם כמו בכל מוסך יבואן...

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

דאסטר רק בגרסת הדיזל

וגם שם כדאי בלי אוראה

אזור 2019 נכנס האוראה

והיסטוריית טיפולים מפורטת חובה

סובארו xv - מנוע 2.0 בלבד אחלה של רכב

אם אתה נוסע הרבה דאסטר

אם רק לטיולים ונסועות קצרות סובארו 

פורסם

ניסית לראות אם פורסטר נכנס בתקציב שלך גם אם תרד בשנה?

יכולות שטח קצת יותר טובות יותר מה-XV ויותר מרווח. (הדאסטר יותר טוב בשטח משניהם אבל המחיר שלו בעיני לא מצדיק את התמורה הכללית).

הסובארו עם גיר רציף שאני לא אוהב אבל החיים לא מושלמים. 

לסובארו יש מועדון שמוציא טיולים בשטח קל לבעלי הרכב, מכיר את אחד המדריכים זה (והוא) אחלה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...