Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים בפורום. נהגתי אתמול ברכב בבעלות אבא שלי (אני כן רשום כבעלים ברישיון רכב, אבל הוא רשום בתור הבעלים הראשי). הייתי על כביש 35 מערב, לא אאריך יותר מדי בתירוצים אבל מיהרתי הביתה בגלל בעיה רפואית כרונית די רצינית שיש לי, שהייתי צריך לטפל בה כמה שיותר מהר. 

אני בדרך כלל משתדל לא לעבור את ה120 כמעט אף פעם, אבל ב12 בלילה בכביש ריק לגמרי, מודה שלא שמתי לב לכמה שניות. הווייז שלי משום מה לא התריע בקול על המצלמה, ובמזל הסתכלתי באותה שנייה על המסך וראיתי שאני נכנס לאיזור של המצלמה.

אני חושב שהייתי באותו רגע על 140, בלמתי באותה השנייה, הגעתי לסביבות ה120 בתוך התחום של המצלמה. 

המצלמה עצמה היא גטסו כתומה, למיטב ידיעתי הכביש הזה הוא 90 קמ״ש, אבל הבנתי שיש מחלוקות בנושא. אני לא ראיתי תמרור שאומר אחרת, אז קודם כל - אם למישהו יש ניסיון בכביש הזה - אשמח אם תוכלו לשתף.

כמה שאלות:

1. לא זוכר באופן מיוחד שראיתי פלאשים. כמובן לא יודע אם ב2026 זה משהו שחייב לקרות, ואני בכל מקרה לא יודע בוודאות כי זה לא קרה לי בחיים. אם אכן רואים פלאש, זה משהו שאי אפשר לפספס?

2. נניח שצולמתי בוודאות, איך אני יכול לבדוק את זה? כרגע אנחנו בצהריים של היום למחרת ולא אני או אבא שלי קיבלנו שיחה או זימון לשימוע עם קצין או משהו בסגנון, אבל אני רוצה לבדוק בוודאות בעצמי, יש דרך לעשות את זה? (מעדיף גם לא לבקש מאבא שלי להירשם למערכת ההזדהות הממשלתית או משהו בסגנון…)

3. 

אם זאת עבירה של זימון לדין, אבא שלי יקבל את השלילה המנהלית?! 

4. יש לי רישיון 4 שנים, עבירת תנועה ראשונה שלי. בהתחשב בנסיבות של המצב הרפואי שלי, יש לי במידת הצורך סיכוי לשכנע קצין לא לשלול אותי מנהלית? אני אקח עורך דין למשפט אם אקבל זימון אבל לא מכיר את הסיטואציה של שימוע עם קצין בכלל, יש אפשרות לצאת מזה בשלום איכשהו?

מחילה על החפירה ותודה רבה למי שיענה ! 

פורסם

שנה טובה ורק בריאות

לך שתה כוס מים ותירגע.

הדו"ח יגיע תחזור לכאן.

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 12 דקות, ישה כתב:

שנה טובה ורק בריאות

לך שתה כוס מים ותירגע.

הדו"ח יגיע תחזור לכאן.

שנה טובה אלוף.

אם זאת עבירה של שלילה מנהלית, אני אמור לקבל יחסית מהר טלפון והזמנה לשימוע עם קצין, לא?

פורסם

1. הגאטסו מצלם באינפאר-אדום. לא תראה את הפלאש.

2. שאבא יעקוב אחר האיזור האישי הממשלתי. אם יופק דו״ח הוא יגיע אליו. כמוכן לוודא שהכתובת שלו מעודכנת במשרד הפנים ושאתם מוציאים דואר רשום.

3. הדו״ח יונפק על שם הבעלים הרשום הראשון, אבל יש נוהל הסבתו על שם הנהג בפועל.

4. ותר רישיון 4 שנים הוא ותק קטן מאוד, ומצב רפואי אינו תירוץ לעבירת תנועה. אם יש בעיה דחופה הזמן אמבולנס שיש לו רשות לעבור על התקנות בתנאים מסויימים. אבל, אם תגיע למשפט, אולי השופט יתחשב.

5. שמע לישה. עכשיו יש לך כמה חודשים להיות בעידן אי הוודאות ואין לך מה לעשות בעניין. בינתיים הקפד הקפדה יתרה על שמירה על החוק, והמשך כך גם בעתיד.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, wentrare כתב:

שנה טובה אלוף.

אם זאת עבירה של שלילה מנהלית, אני אמור לקבל יחסית מהר טלפון והזמנה לשימוע עם קצין, לא?

אם ואם ואם

אולי מצלמה לא עובדת בכלל

בשורות רעות טיבן להגיע .

תמתין עד שיגיע אם יגיע 

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למיטב ידעתי אין פיסלה מנהלתית בעבירות מצלמה. כל הענין בנוהל הוא (כביכול) הורדה מידית מהכביש של "פצצה מתקתקת". דוח מצלמה מגיע זמן רב לאחר ביצוע העבירה ולכן הנוהל אינו רלוונטי.

פורסם

הזוי אם זה  נכון 

בשני המקרים זה פצצה מתקתקת ( זה רחוק מדעתי ) אבל למה לא לזמן נהג שנוסע במהירות שצולם במצלמה לשימוע ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

כי לענישה מנהלית יש מגבלות.

זו למעשה הטלת עונש ללא משפט, ולפיכך יש לה רף הצדקה גבוה יותר, והמידיות היא חלק מזה.

אנסה לחפש עוד מידע כדי להוכיח או להפריך.

עריכה: כנראה שטעיתי:

https://www.trafficlaw.co.il/כל-מה-שצריך-לדעת-על-מצלמת-מהירות/

https://akrewi.co.il/דוח-מהירות-מצלמה/

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני נסעתי לפני קצת יותר מחצי שנה על כביש 40 לכיוון דרום, על 94 במקום 90, המצלמה ליד זבדיאל כן נתנה היבזקה עם פלאש כשנסעתי שם.

כמובן שלא קיבלתי קנס כי מפחיתים 5 קמ"ש.

המצלמה על כביש 35 (קרוב) לא עובדת ככה?

פורסם

מכל תוצאת מדידה של מכשיר מדידה מפחיתים 5 קמ"ש כך על פי הפסיקה  .

הבחור לא סגור באיזה מהירת נסע בעת שחלף על פני המצלמה

אז נמתין יחד איתו  בנשימה עצורה לראות מה קורה 

• מצחיק 1

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...