Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עקב גמגום ברכב לקחתי למוסך שאבחן שם שאחד הכבלים של הפלאגים היה "דפוק" בזמן שבדק והחליף לי אותו ( מס 4  מאחורי הסעפת)

הוא בדק את הלחץ שיש בשסתומים וראה שאחד מהם נצא על 50% ( אם אני לא טובה הוא היה על 90 בעוד זה צריך להיות 180 אני לא בטוח לגבי המספרים)

הוא אמר לי שהאפשרויות הן שיפוץ מנוע או החלפה - כרגע אין בעיה לנהוג ברכב אפילו מחשב הרכב לא מדווח והרכב נוסע חלק כבר לא מגמגם ( ההחלפה של הצמה עזרה)

האו רק אמר לי לידיעה אם תהיה נורה של מנוע כנראה זה יגיע משם

הרכב של אשתי שנת 2009 אחלה אוטו משמש רק לנסיעות בתוך העיר

האם זה נכון ?

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה

פורסם
לפני 47 דקות, tulik כתב:

שלום

עקב גמגום ברכב לקחתי למוסך שאבחן שם שאחד הכבלים של הפלאגים היה "דפוק" בזמן שבדק והחליף לי אותו ( מס 4  מאחורי הסעפת)

הוא בדק את הלחץ שיש בשסתומים וראה שאחד מהם נצא על 50% ( אם אני לא טובה הוא היה על 90 בעוד זה צריך להיות 180 אני לא בטוח לגבי המספרים)

הוא אמר לי שהאפשרויות הן שיפוץ מנוע או החלפה - כרגע אין בעיה לנהוג ברכב אפילו מחשב הרכב לא מדווח והרכב נוסע חלק כבר לא מגמגם ( ההחלפה של הצמה עזרה)

האו רק אמר לי לידיעה אם תהיה נורה של מנוע כנראה זה יגיע משם

הרכב של אשתי שנת 2009 אחלה אוטו משמש רק לנסיעות בתוך העיר

האם זה נכון ?

אשמח לשמוע את דעתכם

תודה

באיזה אופן בדיוק הוא ביצע את הבדיקה?

פורסם

נשמע שהוא עשה בדיקת קומפרסיה, בדק את הלחץ בחלל הבוכנה ולא לחץ בשסתומים או משהו דומה.

אם זה המצב אז כן תצטרך לעשות אחד מהשניים, או אובראול מנוע, או החלפת מנוע לחדש/ מפורק/ מיובא.

השיקול קשור להרבה משתנים, החל מהעלות ששונה בין מנוע מפירוק לבין מנוע חדש מהניילון, לבין מנוע מיובא לבין אובראול מנוע, ולזה צריך להתייחס גם למספר הקילומטרים שעשה האוטו.

רכב שעבר 250000 ק"מ לדוגמא עדיף להצמנע מהאובראול ולשקול החלפת מנוע, אבל עם עשה 80000 אז אובראול בהחלט יכול להיות שיקול.

פורסם (נערך)

190K ק"מ זה עדיין הרבה בארץ אם נוסעים הרבה בתוך העיר, פקקים וכדומה. היה למשפחה רכב שהמנוע הלך אחרי 200K ק"מ, כאמור, המון נסיעות בתוך העיר.

בארה"ב זה יותר לכיוון ה 300K ק"מ צפונה כי נסיעה יכולה להיות 700 ק"מ לכיוון.. ובלאי של נסיעה בינעירונית נמוך מאד ביחס לנסיעה עירונית.

בארץ, במצב שנסעו 190K ק"מ, ולא מעט מזה בתוך העיר, אי אפשר להגיד על מנוע שהוא אחלה. זה ההפך מנכון בהרבה מקרים.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

יכול להיות שכתוצאה מניצוץ חלקי ובעירה לא טובה נבנה לך קרבון סביב השסתומים מה שגרם לבעיית הקומפרסיה. 

אם כרגע נוסע לך טוב, אל תעשה כלום מבחינת שיפוץ. תקנה K44 תוסף לדלק, תשים דרך מכסה הדלק על חצי מיכל ותסע עד שתגיע למנורה. תשים עוד K44 לפני התדלוק, תמלא מיכל מלא תסע ותראה מה קורה.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...