Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

דברים פשוטים ברכב אני מחליף לבד ויצא לי להזמין חלפים "מקוריים" מהרבה מקומות,

הזמתי חלקי פלסטיק מעליאקספרס, חלקים מיפן וגם בארץ מחנויות חלפים מוכרות ומומלצות, כל החלפים מגיעים עם מדבקה "מקורית" של הונדה.

לפי היצרן אחד מסימני הזיהוי של חלפים מקוריים הוא שהאות הראשונה זוהרת כשמאירים באור אולטרה סגול, הזמנתי פנס ובדקתי את כל המדבקות שנשארו לי, החלקים שהזמנתי מיפן (שחלקם מיוצרים בתאילנד) באמת לכולם האות הראשונה זוהרת, חלקים מעליאקספרס לאף אחד המדבקה לא זוהרת

לאחרונה קניתי פילטר שמן "מקורי" בארץ והאות הראשונה לא זוהרת, כמו המדבקות של עליקספרס, וגם הייתה לי מדבקה של כויל "מקורי" שקניתי לפני שנה בארץ וגם שם האות הראשונה לא זוהרת, החלקים נקנו מחנויות גדולות במרכז עם הרבה המלצות, וגם הרבה אנשים תמיד קונים שם, הגיוני שהחנויות חלפים הגדולות מוכרות זיופים?

אפשר המלצה לחנות חלפים באמת אמינה מאזור המרכז?

IMG_5840.png

IMG_5835.png

IMG_5844.png

IMG_5845.png

IMG_5846.png

IMG_5847.png

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, partani כתב:

לאחרונה קניתי פילטר שמן "מקורי" בארץ והאות הראשונה לא זוהרת, כמו המדבקות של עליקספרס, וגם הייתה לי מדבקה של כויל "מקורי" שקניתי לפני שנה בארץ וגם שם האות הראשונה לא זוהרת, החלקים נקנו מחנויות גדולות במרכז עם הרבה המלצות, וגם הרבה אנשים תמיד קונים שם, הגיוני שהחנויות חלפים הגדולות מוכרות זיופים?

אם זה ככה, אתה צריך לעדכן את בעל החנות. יש מצב שהוא קונה ממישהו שבא לו להרוויח אחוזים גבוהים בהרבה מהרגיל בתחום.

הומלץ פה לא מעט על Justmotor, או להזמין מחו"ל.

אבל קודם כל לבדוק עם היצרן האם שינו את העניין שזוהר? אולי שינו

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, גולדן191 כתב:

אם זה ככה, אתה צריך לעדכן את בעל החנות. יש מצב שהוא קונה ממישהו שבא לו להרוויח אחוזים גבוהים בהרבה מהרגיל בתחום.

הומלץ פה לא מעט על Justmotor, או להזמין מחו"ל.

אבל קודם כל לבדוק עם היצרן האם שינו את העניין שזוהר? אולי שינו

משם נקנה הפילטר.

הרבה הזמנתי מחו"ל כמו החלקים שבתמונות, פעם מAMAYAMA, היום מIMPEX, אבל לוקח לזה חודשים להגיע כי זה משלוח EMS.

לדעתי חנות רצינית אמורה להכיר ולבדוק את הדברים האלה במיוחד אם אפשר לבדוק עם פנס ב3 דולר.

לגבי אם הונדה שינו סימונים לא מצאתי אזכור לזה ברשת, וגם לא הגיוני שאחרי שנים של שימוש בסימון מסויים פשוט לבטל אותו וליישר קו עם הזייפנים, אולי היו מחליפים למשהו אחר.

*עריכה: והחלקים שמצד שמאל שכן זוהרים הגיעו מיפן בחודש האחרון אז כנראה ביפן לא שינו את הסימון

עריכה אחרונה על ידי partani
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

השבוע קיבלתי עוד חבילה מיפן מחנות tosshin ושוב כל המדבקות היו עם H זוהרת

קראתי מוותיקי הפורום שבבית אלפא בתל אביב יש יבואן מקורי ובשביל הסקרנות נסעתי וקניתי פילטר שמן ופילטר אוויר, לשניהם מדבקה של הונדה, הפילטר אוויר מיוצר ביפן ואצלו הH זוהרת, הפילטר שמן מיוצר בארה"ב ואצלו הH לא זוהרת

הפילטר שמן זהה לקודם אבל המקט שונה וברשת מצאתי שהוא מיוצר ע"י חברת FRAM

נסיון הבא אזמין פילטר שמן מיפן ונראה איך הוא מסומן, לפחות בינתיים נמצאה חנות עם פילטר אוויר לפי סימוני היצרן

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

מעניין.

היה לי משהו דומה.

קניתי איזשהו חלק (מחבר צינור מים) מחנות גדולה בצפון שלא היה מוטבע עליו תאריך הייצור.

שאלתי אותם אחרי שקניתי אם זה לא אומר שהחלק לא מקורי. ענו שזה מקורי וכנראה בכזה חלק (קטן יחסית) לא מוטבע תאריך.

אבל אני יודע שבחלק זהה שקניתי בעבר מיפן כן היה מוטבע.

מה האמת? לא יודע. אולי לא מקורי ואולי הסבר דומה למה שאתה כתבת.

אגב, גם אם כן מוטבע תאריך זו כמובן לא הוכחה שהחלק מקורי.

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...