Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול עשיתי תאונה עם הרכב, בגלל רכב חונה שסטה בפתאומיות לרכב שלי. שפשף את הרכב לכל האורך שלו, בלי שום נזק לפח, הוא דוקא יצא עם נזק לא קטן, מעוצמת הפגיעה הוא גם זז למרחק של מטר וחצי בערך, הפגיעה היתה נשמעת מזעזע (וגם בוידאו זה נשמע כמו נפילה של טיל).

אחרי פוליש (400/3000 של מנזרנה) - אין זכר לתאונה, הרכב נוצץ כמו תמיד. רק שתי שריטות קטנות על הטמבון שחדרו את הפח. מרחוק לא רואים גם אותן.

לפני בערך שנה עשיתי עוד תאונה, הפעם באשמתי, אין לי מושג איך זה קרה, פניתי ימינה כדי לחנות ודפקתי את הפינה השמאלית קדמית של הרכב שחנה שם. גם אז היה בום ענק, בעל הרכב יצא מהבית כששמע את הבום... ואחרי פוליש, לא ראו על הרכב שלי אפילו סימן קטן לתאונה.

הפעם השלישית והאחרונה היתה בחניה. סובבתי את הרכב כדי לצאת ברוורס, ולא שמתי לב שיש עמוד בטון צמוד לרכב שלי מצד ימין. הוא היה נמוך. שמעתי בום, יצאתי לראות מה קרה. העמוד בטון נעקר מהמדרכה ושכב על הרצפה. אני מחפש לראות מה קרה לרכב - נאדה!! עומד חמש דקות ומסתכל, לא מצליח להבין מה היה פה...

מאיפה מגיעים כל הניסים והנפלאות האלה? יש הסבר טבעי לזה?

אני תוהה, אולי הציפוי שעשיתי לרכב (קריסטל של ג'י טכניק), ושטיפה שבועית שכוללת ONR ויבוש עם וקס (BSD או ווקס מיידי של סונקס) גורם לרכב להחליק מתאונות?

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...