Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצאת במוסך מרכזי של סוזוקי, רכב בן 3 בלבד, טיפול שלישי 66 אלף קמ. לפני שנה נחרטו צלחות, לא של הרכב, היו להם מוכנות. והחלפתי רפידות מקוריות. אחרי שנה, אחרי 20,000 קמ. בטיפול הם טוענים שאני חייבת להחליף צלחות ולהחליף גם רפידות! איך זה הגיוני? אני נהגצ מצויינת, מתגננת לנהיגה ולא דופקת ברקסים. 

פורסם

באיזה תוואים את נוסעת? האם את משתמשת בבלימה ממושכת בירידות?

איזה צלחות ורפידות הותקנו לפני שנה? יתכן שחלקים זולים שנשחקים מהר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, jenny100 כתב:

אני נמצאת במוסך מרכזי של סוזוקי, רכב בן 3 בלבד, טיפול שלישי 66 אלף קמ. לפני שנה נחרטו צלחות, לא של הרכב, היו להם מוכנות. והחלפתי רפידות מקוריות. אחרי שנה, אחרי 20,000 קמ. בטיפול הם טוענים שאני חייבת להחליף צלחות ולהחליף גם רפידות! איך זה הגיוני? אני נהגת מצויינת, מתכננת נהיגה ולא דופקת ברקסים. 

הרכב לא רועד בבלימה, לא חורק ולא מורגשת ירידה בכושר הבלימה

פורסם

הייתי מעביר אצבע על הצלחות לראות אם יש בהם שקע(אמבטיה) שהקצה העליון של הצלחת יותר גבוהה מאמצע הצלחת, ממש אפשר להרגיש עם האצבע ירידה בעומק הצלחת 

פורסם

גם לרפידות וגם לדיסקים יש עובי מינימלי שמתחתיו יש להחליפם.

שיציגו לך את כל המידע, כולל מהו אותו עובי מינימלי לכל חלק ותתקדמי משם.

לעיתים יש גם הערכה של המוסך לגבי האם החלקים יחזיקו מעמד עד הטיפול הבא, וימליצו להחליף כעת אם חושבים שלא, גם אם כרגע המצב תקין.

• אהבתי 1
פורסם

צלחות כבר באמת שלא חורטים כיום ומוזר לי שבמוסך יבואן בכלל מציעים משהו כזה. אנחנו לא יודעים מה התקינו לך ולכן לא נוכל להעריך אם זה הגיוני או לא, יתכן שהצלחות שהתקינו היו כבר על הסף. עכשיו באופן עקרוני ההמלצה הגרפת היא להחליף רפידות כאשר מחליפים צלחות. מקווה ששילת אז מחיר מתאים לצלחות המשומשות שהתקינו לך, להבא להתקין רק חדש ובתכלס, גם הייתי מחליף את המוסך הזה שפשוט לא נשמע הוגן. 

שחיקת הבלמים היא אוסף של דברים, נהיגה עירונית לדוגמה שוחקת את הבלמים מהר יותר מזה שנוסע רוב הזמן בכביש בינעירוני/מהיר. 

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...