Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליסינג מחזיק אותם בערך 5 שנים?

אף אחד לא יודע כמה רכבים מ2011 עברו בעיות במכטרוניק למשל, גם מי שחווה בעיה כזאת תיקן וממשיך או מכר לכן אין סיבה לגרוט.

מה שכן יש סיכוי לבעיה לכן אני חושב שצריך להזהיר.

עם אבא שלי עובדים שני עובדים שחוו בעיה במכטרוניק ברכבים עד 5 שנים. לי יש חבר עם אוקבטיה עם 270 אלף הוא דווקא מרוצה. אין לזה חוקיות.

מישהי שעבדה איתי עם ג׳טה שעשתה 110 אלף, גם בוצעה החלפה מכטרוניק.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אמרתי שאין תקלות, אבל יש הרבה פחות ממה שניתן להסיק ממה שכתוב ברשת. מישהו שמרוצה מהרכב שלו ואין לו תקלות - לא בהכרח יכתוב על זה. לעומת זה - אתה הלכת לחפש תקלות ב"קבוצת נפגעי..." למרות שמעולם לא היה לך רכב עם DSG.

במשפחה שלי:

סקודה אוקטביה 2010 1.8TSI עברה החלפת מצמדים ב-2012 אחרי 30K ק"מ במסגרת ריקול. נמכרה ב-2023 עם 150K ק"מ כשרוב הנסיעות היו בעיר. גם אצל הקונה - אין בעיות בגיר, והוא כבר עשה עוד 20K.

פולקסווגן פאסאט 1.8TSI ליסינג היתה אצל אחותי 3.5 שנים ו-80K ללא תקלות.

סקודה יטי דיזל 2011 נמכרה ב-2022 עם 295K ללא תקלות בגיר (DSG6 רטוב)

אחותי סקודה סופרב 1.4TSI שנת 2018 עד כה 70K ק"מ ללא תקלות.

סקודה קודיאק 1.5TSI שנת 2025 5.5K - עד כה ללא תקלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...