Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה מהם עדיף ? באוטו דיפו אתה יכול לבחור אפילו LM סינטטי, אם בא לך - ולהשגיח שזה אכן מה שיוכנס.

במוסך המורשה, לעומת זאת, הטיפול נרשם בהסטורית הרכב במחשב, ועושה רושם יותר טוב כשבאים למכור.

מדובר בפולו 1.6 שנת 2000.

מה דעתכם ?

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

אני לא היתי שמח המהוסך של אטוטו דיפו אצלנו, כי ממש אי אפשר לדעת מה רמת המקצועיות שלהם וגם הם לא בדיוק "מומחים" לרכב שלך...

כזה חשוב לך סינטטי LM? פשוט תגיד למוסכניק שאתה רוצה שישים את זה...

אני בספק אם תשלם יותר ממה שזה יעלה לך שם (השמן), ותקבל טיפול ממישהו שמבין ברכבך.

...Carpe Diem

פורסם

אין כמו מוסך מורשה...

יש לך אחריות והם יודעים הכל על הרכב ומה הם עושים.

רק חבל שבדרך כלל המחירים בשמים.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

רק במוסך מורשה.

"אוטו דיפו" טוב לקניית אביזרים לרכב או חלקים לטיפול אבל לא כדאי לבצע טיפול אצלם.

במוסך מורשה יש אחריות, אם קורה לרכב משהו הם מתקנים.

פורסם

אוטו דיפו זה בהחלט רעיון פחות מוצלח, זאת מפני שהרמה המקצועית שם לא מרקיעה שחקים!

והמחירים בד"כ יקרים יותר.

אך גם מוסך מורשה, ובטח של צ'מפיון... לא ממש הבחירה האולטימטיבית, למרות ששם לא יעשו לך טעויות שיגמרו לך על המנוע בד"כ...

אני אישית, עם אוטו משנת 2000, הייתי מוצא מוסך טוב, מחירים סבירים, שניתן לעמוד ולראות מה המכונאי עושה..ובמחיר נורמלי.

תתיעץ עם רפי לין, יש הרבה מוסכים לא מרשי יבואן שעושים עבודה טובה בהרבה בפחות כסף.

פורסם
מה מהם עדיף ? באוטו דיפו אתה יכול לבחור אפילו LM סינטטי, אם בא לך - ולהשגיח שזה אכן מה שיוכנס.

במוסך המורשה, לעומת זאת, הטיפול נרשם בהסטורית הרכב במחשב, ועושה רושם יותר טוב כשבאים למכור.

מדובר בפולו 1.6 שנת 2000.

מה דעתכם ?

לא חייבים לטפל במוסך מורשה, לעיתים יש מוסכים העולים על העבודות של מוסך מורשה.

הרכב הפרטי שלי טופל כל השנים במוסך מורשה על ידי הבעלים הקודמים שלו, כאשר הייתי צריכה לטפל ברכב העדפתי לחסוך עלויות, אך מאידך לא לפגוע באיכות ולכן מצאנו מוסך אמין ביותר אשר עושה את אותה העבודה במחירים סבירים.

לשיקולך

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאחר ומדובר בפולו לא חסרים "מוסכים כלליים" שבוודאי נגעו וטיפלו ברכב נפוץ שכזה. מאידך - אנחנו רואים שגם במוסך המרכזי/מורשה של היבואן לא מצליחים להתגבר על כל מיני תקלות כאלו ואחרות. ישנן מכוניות שבהחלט לא הייתי לוקח למוסכים אחרים מלבד מוסך מורשה היבואן.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כדאי ללמוד ולהכיר את הרכב...

נושאים פשוטים כמו טיפול 10000 אין שום מניעה לעשות אפילו בכל מוסך.

נושאים ותקלות מורכבות יותר - במוסך מורשה יבואן

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תודה רבה על עזרתכם.

ביררתי מחירים של טיפול 15 במוסכים של רשת צ'מפיון וקיבלתי כמה אפשרויות:

במוסך הראשי - 500 ש"ח

במוסך בחולון - 400 ש"ח

במוסך בת"א - 300 ש"ח

למה לדעתכם יש כזה הבדל ?

האם הייתם חושדים לעשות טיפול במקום הזול יותר ?

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

ההבדל לא ברור גם לי.

אבל יש לזכור שיש טיפול גדול ויש קטן, שניהם מבוצעים בתדירות של 15K, ככה קוראים לזה בצ'מפיון.

ואני לא יודע מה כולל אותו טיפול ב300 ש"ח....

כי רק החלפת פילטרים בצ'מפיון עולה יותר....

לגבי המלצה, אמור לנו באיזה מוסך ביררת ונוכל להמליץ לך עליו....

פורסם
תברר איזה רכיבים שמים לך (שמן, מים) כי יתכן ששמים סתם חרא זול...
הבחור אמר שבירר במוסכים של צ'מפיון- ושם, הכל מקורי מייד אין ג'רמני.....
פורסם

אני לא כ"כ בטוח לגבי איכות החומרים -

הרכב שלי עבר טיפול במוסך מורשה פג'ו-סיטרואן והבחור שעבד על הרכב שלי בא למלא נוזל קירור עלום (ו"קצת מים מהברז כי לא צריך לשים את כל זה בפנים", לדבריו, למרות שמדובר בנוזל מוכן לשימוש של דלקול או משהו כזה)

במקום הפג'ו-טכניק. למזלי קלטתי ברגע האחרון שזה מה שהוא מתכוון לעשות ורצתי לקנות מיכל פרסטון.

מותר למוסך מורשה לעשות דבר כזה?

יניב.

• תוכן חדש...