Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן גראנד קופה

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר פחות חשוב לך. יותר חשוב שזה רכב רגיש לטיפולים בזמן ובחומרים הנכונים. רצוי לבדוק קודם כל שגרת טיפולים מתועדת ברכב, עדיף המורשה רנו.

פורסם

שים לב שלמנוע 1.3 יש מחלה של בית תרמוסטט שיכול לנזול ואם לא שמים לב להתחממות המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור אחד שהחזיק את מגאן (2018) ועוד בדיזל (אמור להיות יותר מבוקש) הרכב לא סחיר בעליל,

נמכר בכמעט 40% מתחת למחירון (ללא סיבה הרכב היה שמור ומטופל) שגם כך הוא נמוך משמעותית ממשפחתיות אחרות מאותו שנתון,

ירידת ערך מטורפת ולקח לי כמה חודשים למכור.

אבל לכל סיר יש מכסה (כנראה), ויש אנשים שיש להם מזל ומצליים להפטר מכל רכב מהר...

פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

בתור אחד שהחזיק את מגאן (2018) ועוד בדיזל (אמור להיות יותר מבוקש) הרכב לא סחיר בעליל,

נמכר בכמעט 40% מתחת למחירון (ללא סיבה הרכב היה שמור ומטופל) שגם כך הוא נמוך משמעותית ממשפחתיות אחרות מאותו שנתון,

ירידת ערך מטורפת ולקח לי כמה חודשים למכור.

אבל לכל סיר יש מכסה (כנראה), ויש אנשים שיש להם מזל ומצליים להפטר מכל רכב מהר...

נהנת מהרכב ?

פורסם

הרכב מרווח מאוד (שלי היה סטיישן) סוחב היטב,

חסכוני להדהים (1/18 ללא בעיה)ומזגן גיבור גדול,

טיפולים לא זולים במיוחד (הוחלפו משולשים, תפוח הגה, צינור טורבו, מעקף מסנן חלקיקים ועוד כל מיני זוטות במהלך הזמן שהרכב היה אצלי),

אמינות סבירה,

נהנתי - פחות משהו בעיניי לא היה "שלם" ברכב, תחושה כל הזמן של סע בעדינות (למרות שאני כזה ללא כל קשר) הרכב היה נמוך מידיוהאישה לא אהבה אותו מהיום הראשון.

פורסם

ברשותי היה גרנד קופה לא סטיישן דיזל מליסינג. הרכב הכי נוח שהיה לי אי פעם. יחד עם זאת מסכים שנותן הרגשה שצריך להתנהג איתו בעדינות, כל מיני מחלות מעצבנות כמו החיבור של ידית ההילוכים שמשתחרר. בכל מקרה פותש שואל על המנוע בנזין שזה סיפור אחר. לדיזל יש שוק משלו וגם הוא מתחת למחירון כפי שצוין. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...