Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככל שהמתח גבוה יותר משקל הסוללה עולה, באותה העת זמן ההפעלה . אבל מה שחשוב יותר זה העצמה ביחידות אמפר/שעה . 

יש מכשירים תואמי סוללות מקיטה או דיוולט. לשימוש ביתי במידה ואין לך כבר כלים נטענים  של אחד המותגים, הסט הזה הוא תמורה טובה לכסף.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

הביקורות - 4.2 לעומת 4.5. 

אני חושב ששני המכשירים די דומים ככל הנראה. על הנייר מה שנקרא.

ומהניסיון שלי באמאזון.. מוצרים עם ביקורת (ומספיק אנשים שדירגו) 4.5, ומעלה, זה כבר מוצרים שאין הרבה סיכוי ליפול איתם. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 8 שעות, Camaro 92 כתב:

מה ההבדל בין זה לזה לדוגמא?

IMG_3600.png

תסתכל על כמות המדרגים וכמה מדווח שניקנו באותו החודש .

על זה שצרפת יש 45 מדרגים, דירוג כללי 4.2 ומדווח ש 50 נקנו באותו חודש.

על זה שקניתי יש 142 מדרגים, דירוג כללי 4.5 ומדווח ש 300+ נקנו בחודש האחרון. 

לכן בחרתי ביותר פופולרי. 

לפני 21 שעות, zaf כתב:

ככל שהמתח גבוה יותר משקל הסוללה עולה, באותה העת זמן ההפעלה . אבל מה שחשוב יותר זה העצמה ביחידות אמפר/שעה . 

יש מכשירים תואמי סוללות מקיטה או דיוולט. לשימוש ביתי במידה ואין לך כבר כלים נטענים  של אחד המותגים, הסט הזה הוא תמורה טובה לכסף.

מצטט את עצמי 😉

רכשתי לאחרונה סוללות 9.6 וולט למברגת בוש הותיקה שלי שבמקור הגיעה עם 2 סוללות 1.5 אמפר שעה. 

המחירים בארץ לסוללה תואמת זהה למקור עברו את ה 200 שקלים. לעומת זאת 2 סוללות של 3.5 אמפר שעה עלו לי 213 שקלים כולל משלוח עד הבית. 

image.png.072ea6ce19924f1c0ed6d7b4b7948d43.png

אושר גדול, והמברגה פועלת כמו חדשה 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אין מה לדווח, עדין. 😉

התכנית לביצוע פרוייקט מקיף מעבר לפנל בודד שניסיתי על מנת לטשטש מעט שריטה שיטחית טרם הגיעה לביצוע. 

מכשיר מאד נח, מאוזן, לא כבד במיוחד. השתמשתי בפד ״צמר״ על מנת לבצע buffing  עדין אחרי יישום  של  פוליש & ווקס לבן SONAX NANO PRO.

לא מעבר לכך.

המכשיר נרכש על מנת לשמש לעבודה על ששת מכוניות המשפחה 😉 

מן הסתם לילדים ובני/בנות זוגם יש רכב לכ״א.

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם

לפוליש מלא אכן נדרשת סבלנות ופינוי של יום שלם. אישית, אם אני מבצע פוליש, חלקי או מלא, זו בערך התקופה המועדפת עלי, שאפשר למצוא ימים נעימים ולא חמים מדי ועם פחות אבק באוויר,  בדרך כלל ימי סתיו אחרי איזה גשם קל. 

פורסם
בתאריך 2.11.2025 בשעה 15:59, Camaro 92 כתב:

היכן ניתן להשיג וכמה עולה היום?

https://www.autostore.co.il/product/פוליש-ווקס-לבן-sonax-nano-pro-html/

פורסם

יש באתרים אחרים, יש גם ארוזה דומה שכן נמצאת במלאי.

שים לב יש גם לצבעי אפור שחור ואדום. 

https://www.homecenter.co.il/products/7575807871?srsltid=AfmBOor7eaMr3g1VCfAWkodCi-uEL9rqpxgYOI94XTwGcagr1Ab5abEg

• אהבתי 1

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 4.11.2025 בשעה 13:47, Camaro 92 כתב:

לפי האתר אין כרגע במלאי

נראה לי שחיפשת לצבע לבן.

אז באמאזון גרמניה, עלה לי 106 שקלים עם משלוח עד הביתה. הגיע היום.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, saar5555 כתב:

אז באמאזון גרמניה, עלה לי 106 שקלים עם משלוח עד הביתה. הגיע היום

וזה לא נחשב די יקר ביחס אפילו למחירים בארץ?אתה יכול בבקשה להעלות תמונה של המוצר שרכשת?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...