Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

מעדיף 8 שנות אחריות מאוריון מוביליטי (שמייבאת את AION) על פני שנתיים אחריות מיבואן אחר.

אני רוצה לראות שמישהו ( בקרסו, לובינסקי, צ'מפיון, מכשירי תנועה, סמלת וכד') ידבר אתך בשנה השישית כשיש לך תקלה, והאחריות המקורית הסתיימה אחרי שלוש או ארבע שנים. 

אתה באמת חושב שאחריות לשנתיים עדיפה על פני אחריות לשמונה שנים? 

אחריות או לא, כרגע שני דגמים של aion הם מוגבלים ל-400 יחידות בשנה וללא תקינה אירופאית ומערכות בטיחות חסרות.

זה גם הסיבה כנראה למחיר הנמוך.

נסה לבדוק כמה שווה היום GAC GE3 שהיתה תחת אותה קטגוריה ואיזה שירות היא מקבלת.

לג'ילי גאומטרי C לא היה בעיה ליוניון להעביר במיוחד תקינה אירופאית, ב-AION נראה שפחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

מעדיף 8 שנות אחריות מאוריון מוביליטי (שמייבאת את AION) על פני שנתיים אחריות מיבואן אחר.

אני רוצה לראות שמישהו ( בקרסו, לובינסקי, צ'מפיון, מכשירי תנועה, סמלת וכד') ידבר אתך בשנה השישית כשיש לך תקלה, והאחריות המקורית הסתיימה אחרי שלוש או ארבע שנים. 

כל אחריות מעבר למה שהחוק מחייב תלוייה בתנאי האחריות.

אתה הרי מסםיק זקן כדי לזכור את האחריות של פיאט (ויש סיכוי שאני טועה במותג) של 250,000 קילומטר אבל באותיות הקטנות הופיע שזה לשבר מכאני במנוע.

• מעניין 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 שעות, itsik170 כתב:

לג'ילי גאומטרי C לא היה בעיה ליוניון להעביר במיוחד תקינה אירופאית, ב-AION נראה שפחות.

לא היבואן מבצע תקינה אירופאית, אלא היצרן. 

שתי המכוניות של איון שמגיעות בסדרה מוגבלת, מעניינות כל אחת בדרכה שלה. אבל הרכב הרלוונטי באמת לשוק המקומי הוא האיון V, שהוא גם מגיעה עם תקינה מלאה, וגם שמונה שנות אחריות. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

לא היבואן מבצע תקינה אירופאית, אלא היצרן. 

שתי המכוניות של איון שמגיעות בסדרה מוגבלת, מעניינות כל אחת בדרכה שלה. אבל הרכב הרלוונטי באמת לשוק המקומי הוא האיון V, שהוא גם מגיעה עם תקינה מלאה, וגם שמונה שנות אחריות. 

היצרן העביר את הרכב תקינה במימון הייבואן.

הגאומטרי C לא נמכרת באירופה, לא עברה מבחני ריסוק של היורו N קאפ, וקיבלה תקינה אחרי שנבדקה במעבדה ספרדית.

• מעניין 1

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

היצרן העביר את הרכב תקינה במימון הייבואן.

זה מעניין, יש למידע הזה סימוכין? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 44 דקות, discoTD5 כתב:

זה מעניין, יש למידע הזה סימוכין? 

כתבה לפני 3 שנים, מדברים על זה בחלוקה לקבוצות:

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rjxyq0vlj

• מצחיק 1
  • מעניין 1

פורסם

ציטוט מהכתבה:

בקבוצה השנייה נכללים יצרני רכב סיניים שהיבואן שלהם הסכים לכאורה לממן את תהליכי התקינה האירופית כדי למכור בישראל. כיום יש מותג רכב אחד בישראל שאכן עשה זאת: גיאו מוביליטי.
לפי הערכות בענף, גיאו מוביליטי מימנה בעלות של מיליוני דולרים חלק מן התקינה האירופית של מכוניות ג'ילי ג'יאומטרי C המשווקות בישראל.

לא בטוח מה המשמעות של ההערכות האלה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, discoTD5 כתב:

אחריות של שנתיים שאפשר לממש עדיפה על מותגי רכב שעוד שנתיים לא יהיו כאן ואף אחד לא יתן להם שירות, למרות שיש 8 שנים.

בככל הסיפור של 400 כלי רכב לשנה היה צריך להיות מוגבל למותגי קצה/דברים מיוחדים ולא לmass production שדופק את הצרכנים. איזו משאית חלוקה מיוחד, רכב משלוחים או דגמי קצה של מכוניות שלא קיבלו תקינה. 

הרגולציה פתחה פרצה שקוראת לגנב (יבואנים) והם מסתערים עליה בלי בושה ובצדק מבחינתם. כל מה שצריך זה לפתוח חברת בת עם שם אחר וכל טוב. 

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 2
פורסם

את הבדיחות על " מה אתה קונה רכב סיני" ו"עוד שנתיים יצא לטויוטה סוללות של 1500 ק"מ ברבע מחיר" ו"הרכב יהיה שווה לכפרות עוד שנה ולא יהיה לך עם מי לדבר" כבר שמעתי לפני 3 שנים. 

בפועל אני מחזיק כבר שנתיים וחצי BYD ואני לא מתחרט על הקניה הזאת.

החיסכון הפסיכי בדלק (כבר כמעט 100K ק"מ על המד), עלויות אחזקה שלא קיימות, אחריות ארוכה שאין אף יבואן עם "מוניטין" שמעז לתת (ולא נרחיב למה), 0 תקלות (פרטו לי בבקשה תקלות נפוצות בואגיות ובצרפתיות המהוללות), ועולה על כולנה - רשימת אבזור שאצל כל יצרן אחר צריך לשלם על זה עוד כמה עשרות אלפי ש"ח. 

זה נחמד לצחוק על רכבים סיניים, אבל אחרי כמה שנים שהרכבים האלו כבר פה ובפורום הטכני הם לא מוזכרים... נראה לי זה מספיק זמן כדי להפנים שיש גם בסין כאלו שעשו עבודה טובה. 

• אהבתי 2
  • מעניין 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

יום שישי הכנסתי את הזיקר לטיפול ראשון (40K ק"מ), 1175 ש"ח על כלום וכלום,

אבל מה שבאתי לספר שמחוץ לאולם התצוגה של קיה (ממש ליד) חנתה EV6 חדשה (שלם וסע) ב189K ש"ח,

מאוד אבל מאוד דגדג לי להחליף (היא היתה "הקניה המועדפת" לפני שנה אבל אז לא הסכימו לרדת מ249K ש"ח),

מניח שאם היה טרייד נורמאלי המחיר מכירון הייתי כבר מתחדש (-:

בקיצור גם אצל הארופאים\קוריאנים יש מציאות

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, לב טוב כתב:

את הבדיחות על " מה אתה קונה רכב סיני" ו"עוד שנתיים יצא לטויוטה סוללות של 1500 ק"מ ברבע מחיר" ו"הרכב יהיה שווה לכפרות עוד שנה ולא יהיה לך עם מי לדבר" כבר שמעתי לפני 3 שנים. 

בפועל אני מחזיק כבר שנתיים וחצי BYD ואני לא מתחרט על הקניה הזאת.

החיסכון הפסיכי בדלק (כבר כמעט 100K ק"מ על המד), עלויות אחזקה שלא קיימות, אחריות ארוכה שאין אף יבואן עם "מוניטין" שמעז לתת (ולא נרחיב למה), 0 תקלות (פרטו לי בבקשה תקלות נפוצות בואגיות ובצרפתיות המהוללות), ועולה על כולנה - רשימת אבזור שאצל כל יצרן אחר צריך לשלם על זה עוד כמה עשרות אלפי ש"ח. 

זה נחמד לצחוק על רכבים סיניים, אבל אחרי כמה שנים שהרכבים האלו כבר פה ובפורום הטכני הם לא מוזכרים... נראה לי זה מספיק זמן כדי להפנים שיש גם בסין כאלו שעשו עבודה טובה. 

לא מדובר כאן על BYD, ויש לך מזל שהימרת על סוס נכון.

פורסם
לפני 5 דקות, llaavvii כתב:

יום שישי הכנסתי את הזיקר לטיפול ראשון (40K ק"מ), 1175 ש"ח על כלום וכלום,

אבל מה שבאתי לספר שמחוץ לאולם התצוגה של קיה (ממש ליד) חנתה EV6 חדשה (שלם וסע) ב189K ש"ח,

מאוד אבל מאוד דגדג לי להחליף (היא היתה "הקניה המועדפת" לפני שנה אבל אז לא הסכימו לרדת מ249K ש"ח),

מניח שאם היה טרייד נורמאלי המחיר מכירון הייתי כבר מתחדש (-:

רק אומר שברכב רגיל היית נמצא עכשיו לפני טיפול שלישי 

נכון ששילמת על כלום אבל עדיין חסכת שתי הגעות למוסך שעות עבודה וכו' וכמובן ששלושה טיפולים ביבואן יוצאים הרבה יותר ממה שיצא לך 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, llaavvii כתב:

מחוץ לאולם התצוגה של קיה (ממש ליד) חנתה EV6 חדשה (שלם וסע) ב189K ש"ח

בדיוק כמו הנירו פלוס החשמלית בת השנתיים שמשוועת לקונים ומכרת ב- 60K שח "הנחה"...

לפני כשעה, llaavvii כתב:

צריך לדייק: בקיצור גם אצל הארופאים\קוריאנים החשמליים יש מציאות

עריכה אחרונה על ידי mottis
פורסם (נערך)

לא יודע אם זה מציאות, זה רכב אפס ק"מ משנת ייצור 2023 כמדומני שעדיין נמכר במחיר מקביל או גבוה יותר מרכבים סיניים חדשים.

מעבר לזה לרכב ריצפה פנימית בגובה הר אוורסט, לא תודה.

המספרים מדברים בעד עצמם עדיין אין לו ביקוש.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם
לפני 13 שעות, לב טוב כתב:

ובפורום הטכני הם לא מוזכרים

יש מספיק קבוצות פייסבוק עם מספיק בעיות לכל דגם ודגם. הרכבים עדיין בתקופת האחריות, המבחן האמיתי יהיה לאחר תקופה זו. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...