Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קראתי את הכתבה ורציתי לשתף מחשבה שעלתה לי. הכתבה מדברת על מה עדיף מבחינה כלכלית כאשר התשובה די ברורה. לדעתי ההשוואה צריכה להיות ליסינג פרטי או ליסינג מחברה מכיוון שאדם שלוקח ליסינג פרטי (כמוני למשל) תכלס החליט שהוא מעדיף ליסינג כי... (כל אחד והסיבות שלו) ואז בעצם נותרת השאלה שהעלתי, מה עדיף, ליסינג פרטי או חברה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם וכן מה באמת עדיף לטעמכם

פורסם

עדיף מאיזו בחינה?

התאמת הרכב, וגם שיטת הרכישה או החכירה, תלויה בצורכי האדם (או המשפחה), ביכולותיו ובתנאי העסקה.

אני, למשל, מעדיף לרכוש רכב חדש ולהחזיק בו שנים רבות. לאחרונה הנסועה שלי הצטמצמה ב-70-80% אז הגישה התחזקה עוד יותר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עם כל הכבוד לאתר TheCar ועורכו גיל מלמד (ויש כבוד) התשובה איננה חד משמעית והיא תלוית עסקה ספציפית. במיוחד בתקופה האחרונה בה לכל היבואנים הגדולים יש חברות ליסינג ועודפי מלאי, ולעיתים במקום לתת הנחות מפליגות לכל הלקוחות הם מעדיפים להציע עסקאות ליסינג במחירים מפתים כי זאת שיטת שיווק שפוגעת פחות במחירי הרכב חדש והמשומש בשוק החופשי.

כדוגמא אני יכול לתת את השברולט ספארק. ב-2017 הצלחתי לקבל עסקת ליסינג פרטי על שברולט ספארק ב-1300 ש"ח לחודש כולל מעמ ביטוח לשלושה נהגים צעירים ותחזוקה לשלוש שנים (שבסוף הוארכו לשנה נוספת באותו מחיר) בתנאי שוק רגילים רק הביטוח עולה 600 ש"ח בחודש. 

כל חברות הליסינג מציעות מסלולים של ליסינג פרטי. גם "סתם" חברות ליסינג. ליסינג תפעולי ברוב המוחלט של המקרים לא ישתלם לאדם פרטי.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין כללים שנכונים לכולם.

רכב שנוסע מעט לרוב יהיה יותר כדאי לקנות ולהחזיק 5-6 שנים ורכב שנקרע עדיף בליסינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו שאמרת - אין כללים נכונים לכולם.

לפני שלוש שנים החליט גיסי שהדבר נכון לחמי הוא לקחת רכב בליסינג פרטי.

נלקחה טויוטה קורולה בנזין בעלות של 2300 ש"ח לחודש עם טיפולים וביטוח - חשבתי שזה לא מתאים לפרופיל השימוש שלו, אבל שתקתי.

לפני חודשיים בהתקרב סוף העיסקה חמי מימש את האופציה ורכש את הרכב מחברת הליסינג. על מד המרחק היו בעת מימוש האופציה 16000 ק"מ.

חודש אחר-כך הגיע זמנו של טיפול שנתי וטסט. חמי בן ה-81 הלך לאחד המוסכים המורשים של טויוטה במרכז, וישב במוסך יום שלם, כולל סינג'ור של אשתי שלי כ"בייביסיטר" על חמותי.

הוא חזר הביתה ב-18:00 אחרי שהיה במוסך מ-07:30 בבוקר. בנוסף לטיפול המוסך דחף לו שני צמיגים (ברווח של 200%) ורפידות וצלחות שלא בטוח שהיה צורך להחליפן. החשבון הגיע ל-4700 ש"ח.

אח"כ גם התקשרו להגיד לו ששכחו לעשות לרכב ריקול של עדכון תוכנה אז הוא היה צריך לחזור למוסך שוב, ושוב סינג'ר את אשתי כ"בייביסיטר"

פתאום ליסינג פרטי נראה לי מאד הגיוני בשבילו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זו גם הסיבה שלקחתי ליסינג לאבא שלי שנוסע עבודה בית.

3 שנים הרכב עשה 17,000 קילומטר אבל זה שלא צריך להתעסק איתו שווה את זה. בסוף התקופה קניתי מהם את הרכב ואשתי נהנת ממנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגדול יש סעיף שנקרה "השבה לקדמות" שכדאי להוסיף כמה שקלים כל חודש עבורו ואז נחסך כל הסיפור של הזוטות,

לגבי הגבלת הקלומטרג' ידוע ובדרך כלל שואלים כמה ק"מ הצפי ולפי זה תופרים את החבילה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...