Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתכנן לעשות רילוקיישן ואני רוצה לדעת איזה רכב עדיף מהרשימה הבא, אני מחפש רכב טנק שלא יצטרך שום דבר חוץ מטיפול תקופתי אז זה בערך סוג של נועל אותי תחת טויוטה או איזה יפני אחר.
ראב 4 2021-2023 מנוע 2000 לא הירברידי גיר רציף
קאמרי 2019 מנוע 2500 לא היברידי כנל גיר רציף
חשבתי אולי על מאזדה CX5 או 3 עם גיר לפאנטרי קלאסי, אבל עם כול הכבוד למאזדה היא לא מתקרב לטויטה בקשר לאמינות.
איזה מהם עדיף? או שאולי בגלל הרציף כדאי לשקול את המאזדה? כי אין לי מושג איך הרציף שלהם

פורסם

רילוקשיין לאן?

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא רק לאן - אלא באיזה תנאים? יש הבדל בין עיר אירופית עם תחב״צ משובח שבה בקושי תזיז את הרכב לבין פרבר אמריקאי שבו כל קפיצה לסופר היא 50 ק״מ. וכמובן בכל מדינה שוק הרכב הייחודי שלה, רשתות שירות שונות, אקלים שונה וכו׳.

מציע לך לגלוש לאתרי expat ואתרי רכב במדינת היעד.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

לא רק לאן - אלא באיזה תנאים? יש הבדל בין עיר אירופית עם תחב״צ משובח שבה בקושי תזיז את הרכב לבין פרבר אמריקאי שבו כל קפיצה לסופר היא 50 ק״מ. וכמובן בכל מדינה שוק הרכב הייחודי שלה, רשתות שירות שונות, אקלים שונה וכו׳.

מציע לך לגלוש לאתרי expat ואתרי רכב במדינת היעד.

אקלים מאוד דומה לזה של ישראל, העיר עצמה יחסית פקוקה מה שכן נסיעות יחסית ארוכות לא מכולת בית 500 מטר. אם לומר בקצרה ממש כמו לגור בתל אביב (מינוס בעיית החניה) בקשר למחיר הדלק הדלק די זול שם אז לא צריך לקחת את זה כפקטור.
אבל כן עשיתי חיפוש ברדיט והיה בחור מארה"ב שכול החיים היה נוסע בראב4 ובסוף החליט להחליף לCX5 ואחרי שנה הוא לא מתחרט על זה בכלל.

זה האשכול במידה ומישהו מעוניין לקרוא.

פורסם

אם אתה מבקש עזרה אז תעזור לקהל. לאן הרילוקיישן?

רכב זה עניין שונה במקומות שונים. ספרד ואוסטרליה ויוון עם מזג אויר דומה לישראל ונראה לי שהשיקולים בכל מקום שונים.

נראה שראב 4 זה הימור טוב בכל מקום.

יש פער בגודל הרכב בין מזדה cx5 למזדה 3 או מזדה cx3

ועצה כללית נראה לי שעדיף את עניין הרכב לסגור אחרי המעבר ולא מראש.

ואם אתה חייב רכב ממש מההתחלה תשקול לשכור. אבל שוב, זה שונה ממקום למקום. בספרד לא בתקופות ביקוש שיא אפשר לשכור רכב קטן ב 450 יורו לשבועיים. ואז להתאפס על העניינים. גם בקיץ לא עולה הרבה יותר

• אהבתי 1
פורסם

מוזמן לכתוב לי בפרטי לאן אתה עובר, על מנת שנפתח את הדיון מחדש. 

ללא מידע בסיסי, דיירי הפורום לא יכולים לסייע. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...