Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יצא מצב שאני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי, ניסיתי והצלחתי לעשות ריסט לסיסמא אבל זה דרש להתקשר או לקבל sms, אבל לא הצלחתי כי לא קיבלתי את הסמס או המספר לא היה מחובר.

פניתי מספר פעמים לשירות של ebay, בסוף הצלחתי להגיע לסוכן נורמלי שביקש שאני אשלח מספר הוכחות כמו רישיון נהיגה או תלוש משכורת או חשבונות שמיועדים לכתובת שרשומה אצלם.

האם זה אמיתי הדבר הזה?

האם תהיה בעיה אם הכתובת לא במאה אחוז דומה (הרחוב ומס בית לא תואמים)?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קרה לי דבר דומה, לא הצלחתי אפילו להגיע לשום יצור חי.

הזיה. 

וזה כשיש לי את הסיסמה ואת מייל האימות. משהו שם פשוט דורש אבטחה כפולה והוא לא סגור עד הסוף.

פורסם

החלטתי להמר בעניין, שלחתי את המסמכים שדרש. אני נתקלתי רק בהודים או פקיסטניים שעובדים בשירות לקוחות שלהם, ככה שרוב הפעמים מורחים אותי בגלל שאני מישראל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מקפיץ את השרשור כי אני לא מצליח להבין איזה מסמכים צריך לספק, יעני לא בטוח שזה מתאים. הם רוצים הוכחה כתובת ודורשים את אחד מן המסמכים הבאים:

ציטוט

1. Electricity Bill 

2. Bank account statement (You can hide the account number from the statement) 

3. Credit card statement (We would require only first & last 4 digits of the card) 

הבעיה -

חשבון חשמל - לא על שמי ואם יש אז הכתובת לא מתאימה למה שרשום אצלם (הכתובת שתופיע תהיה שונה).

חשבון בנק - ניסיתי לשלוח אבל זה לא תואם, רק מה שיניתי את הכתובת אבל באישור ניהול חשבון בנק באנגלית זה עדיין לא התעדכן (בעברית מעודכן אבל משום מה לא קיבלו את האישור), האם הם רוצים את החשבון עו"ש ששולחים כל חודש?

כרטיס אשראי - אני לא מוצא באפליקציה של הכרטיס אשראי - אופציה כזו של 4 ספרות ראשונות ואחרונות. בחשבון שהם שולחים כל חודש מופיע רק 4 ספרות אחרונות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מעדכן כי זה לא ברור לי מה קרה אחרי השיחות עם איביי (דרך המייל) אבל הצלחתי להיכנס לחשבון, אני מקווה שאני לא פותח פה על המצב אבל טפו טפו טפו. מלח מים מלח מים..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...