Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה ידני 2007

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, razi_pazi כתב:

מהניסיון שלי מסביבי הרכבים הללו המוצלחים לא מגיעים ללוחות.

הניסיון שלי קצת שונה, אם נקח תקפה ארוכה 10-15 שנים אחורה. היו לי כמה מכוניות מטופלות ויפות שהשווי שלהם היה כ 10-15 אלף ש"ח, אבל אף אחד במעגל החברים והמשפחה לא רצה אותן. כי זה רכב ישן, גיר ידני בחלקן, חלקן היו עם גיר אוטמטי וגם זה לא עזר. לא היה את הבן דוד סטודנט שבידוק צריך כזה רכב, אז הן פורסמו בשוק החושפי ונמכרו מהר מאוד. 

פורסם

כבר כמה שנים מחזיק רכבים ישנים אך בעלי נתונים חריגים לטובה.

שלושלת הרכבים האחרונים נמכרו מפה לאוזן והשאר תוך יום מיומיים ביד 2.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
לפני 16 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

6 מ 2010 (מתיחת פנים).

מ2009 יש כבר 6 הילוכים, לי היה כזאת עד שהיא נגנבה באזור הנגב.

אני מצטער עליה כל יום כל היום!

• מבאס 2
פורסם
בתאריך 18.6.2025 בשעה 22:01, shlomiko כתב:

אדרבה, אשמח שתחכים אותי איך אצליח למכור את הרכב במחיר שפוי

בן אדם ניכנס ליד 2 ומתחיל לעבור על תמונות א כול. יש הרבה איביזות אז הוא ניכנס לאלה שניראות טוב. ואלה שלא ניראות טוב מפסידות הרבה מהחשיפה

והנה דוגמא מהשטח

IMG_5609.png

IMG_5608.png

שים לב אך סוחרי הרכב מצלמים ומציגים את הסחורה שלהם ואך האדם הרגיל-שבתמונה למטה חצי רכב לא רואים. לתומי חשבתי האדם יודע אבל לא רצה להראות מספר. ניכנסתי לתמונה והיא שלמה. פשוט יד 2 מראה את אמצע התמונה שצולמה ולא את כולה. אבל מבחינתי כמחפש רכב אני יפספס את המודעה הזו ולא יכנס ביכלל כי הרושם הרישוני לא טוב

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם זכור לי נכון בדור הזה ספציפית הייתה נטיה לבוצה למנוע, רצוי לבדוק את הנושא

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...