Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine MRP-F320 (שווה 800שייח ?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שרוצה למכור לי את המגבר הזה

המגבר הוא 4x40 + 120x1 RMS

המגבר הוא 5 ערוצים

הינה קישור :

http://www.crutchfield.com/S-mebILmmsRkq/cgi-bin/ProdView.asp?g=120&id=features_and_specs&i=500MRPF320

הוא רוצה עלו 800 שייח

הגב המגבר הוא בן שנה וחודשיים.

השאלה עם הוא שווה את הכסף?(800שייח)

מה אתם אומרים ?

או שעדיף לקנות את הJBL מהדיתי פרי ?

תודה מרוש.

נ.ב. אני רוצה להגביר איתו:

MOREL DOTECH 6.5

MOREL PULSE 6\9

ו סאב רוקפורד PUNCH 2

(200RMS)

x500mrpf320-i.jpg

1805.jpg

@@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@

פורסם

שווה, אפילו 1000 שקל !

הצעה שלי - תקח ובמהירות , ואתה לא יכול להשוות אותו עם ה-JBL . עולם אחר לגמריי ה-אלפיין כמובן :-D .

מש"ק זרזור

פורסם

אבל אני רוצה לדעת איך הוא יגביר את הMOREL DOTECH מקדימה ?

הרי הוא רק 40 RMS נקי לערוץ, ו הMOREL הם צריחים פי 2 לפחות כדי לנצל אותם טוב . או שהוא ירים אותם יפה עם 40 RMS ???

@@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@

פורסם

לא להגזים 1000 לא הייתי משלם הם רק 40 RMS ואת המורל אני מאמין שהוא יפתח אבל מה עם הסאב אני לא יודע

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
שווה, אפילו 1000 שקל !

הצעה שלי - תקח ובמהירות , ואתה לא יכול להשוות אותו עם ה-JBL . עולם אחר לגמריי ה-אלפיין כמובן :-D .

למה עולם אחר?, כי זה אלפיין וההוא JBL, פה זה 40X4 שם זה 104X4, איזה הגברה עדיפה בלי להסתכל על חברה?, אל תזלזל בJBL, זה עדיין לא זבל סיני, בכלל לא אבל...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אישית, היתי הולך על הJBL מהדיוטיפרי.

מדובר במגבר חדש, עם אחריות, הצהרות יפות, ביצועים טובים, ובית טוב.

עם כל הכבוד לאלפיין, אם המגבר הזה באמת 40 וואט, אי אפשר להשוות את זה להגברה בריאה יותר משמעותית.

(מבחינת ביצועי עבודה כמובן.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

צודק 100% בשביל עוד 100 ש"ח עדיף להביא מגבר חדש מהדיוטי עם הצהרות קצת יותר גבוהות

(לא בטוח שמדויקות אבל מן הסתם יותר מ-40 RMS )ובמצב חדש.

פורסם

אני לא מאמין לנתונים של הJBL, אני לא יודע כמה הם מדוייקים.

לעומת זאת, אני נוטה להאמין לנתונים של האלפיין.

כל אחד מודד את הנתונים בצורה אחרת ואי אפשר לדעת מה אמיתי.

לכן השיקול היחידי שלי הוא שמכיוון שJBL כמו שמישהו אמר כאן, זה זבל סיני ואלפיין הוא Brand ידוע, סביר להניח שהאלפיין הוא מכשיר טוב יותר, אף על פי שהוא יד שניה.

מה היתרון בקניית מכשיר חדש? אין שום יתרון חוץ מההרגשה.

אישית, הייתי לוקח את האלפיין בלי להתלבט בכלל, אבל הייתי מוריד עליו את המחיר מאחר ואין שוק יד שניה לציוד לרכב, זאת אומרת שאם הוא לא ימכור אותו לך, הוא פשוט ישב אצלו בבית.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

עם כל הכבוד לJBL שאתה מכנה אותו זבל סיני הוא עדיין מותג גם האלפיין מותג אבל פה ההשוואה זה חדש מול יד שנייה בחדש יש אחריות לשנה של ניופאן ביד השנייה אין לך מושג מה המגבר הפעיל ואיך הוא עבד ואם הוא ישבוק חיים אחרי חצי שנה ?רק תיקון יכול להגיע לחצי ממחירו אז נכון שהאלפיין הפך פה לשם אקזוטי וזה בעיקר בגלל סידרת הרדיו דיסקים טייפים שלהם ואני לא מזלזל גם בקומפוננטים ובמגברים שלהם

אבל לא מדובר פה על JBL (זבל סיני כהגדרתך ) מול מגבר היי אנד שמורכב בעבודת יד כולה JBL מול אלפיין ששניהם מגברים בינוניים

• תוכן חדש...