Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה הפורום הנכון.

יש לי סוויפט 2008 שעשתה בערך 160 אלף. האוטו מתוחזק היטב דרך מוסך הייבואן. אמינות של ברזל...אבל מבחינה חיצונית הוא ראה ימים יפים יותר. צבע מתקלף, שפשופים, מכות וכו.

איך מתמחרים אוטו כזה? המחירון הוא 17 לפני קילומטראג נמוך יחסית לגילו.

פורסם
לפני 23 דקות, xcalibur כתב:

מקווה שזה הפורום הנכון.

יש לי סוויפט 2008 שעשתה בערך 160 אלף. האוטו מתוחזק היטב דרך מוסך הייבואן. אמינות של ברזל...אבל מבחינה חיצונית הוא ראה ימים יפים יותר. צבע מתקלף, שפשופים, מכות וכו.

ניסית כבר לתמחר אותו לפי המחירון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אף אחד לא מצפה מרכב בן 17 להיות מושלם.

תתחיל במחירון ותתאים בהתאם לפניות.

וכן מי שמתלונן שהוא לא מצליח למכור - גם החזקת הרכב עולה לכם כמה מאות שקלים בכל חודש לםני שאתם מוכרים אותו. אז לרדת במחיר זה לא בהכרח הפסד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, xcalibur כתב:

מקווה שזה הפורום הנכון.

סוופיט עם 160 קמ שמטופל ביבואן זה בונבון אמיתי.

מאמין שתצליח לקבל סביב מחירון

.

פורסם
לפני שעה, xcalibur כתב:

יש לי סוויפט 2008 שעשתה בערך 160 אלף.

אני הייתי מציין אם זה נהג יחיד, יד ראשונה? שניה? 

הולך על החוזקות. 

ותכלס אם הוא במצב טוב מכנית, אולי איזה פוליש ווקס יכולים לעזור? 

אני חושב שצריך להתאים - למחירים, ריאלית. תגדיר לעצמך את הגבול הכי נמוך.? אני לא יודע, הכל שאלה גם כמה אתה יכול/רוצה להוריד במחירון. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בסוף יגיע קונה שיעריך את הרכב מכנית ויהיה פחות אכפת לו מהחיצוניות, יש פחות קונים כאלו, אבל זה קיים, תתחיל ממחיר גבוה ולאט לאט תוריד, כשתתחיל לקבל שיחות תדע שאתה בערך באזור המחיר שבו תמכור (ואז גם תפסיק להוריד במחיר), נכון גם לגביי קילומטראז׳ גבוה וכו׳.

Miata ND2

פורסם

מחירון די הזוי לדגם הזה, אבל אם תסתכל על יד 2 תגלה שאתה פחות או יותר באזור ב-12-13 אלף שקל ביחד להיצע שיש שם בשיקול ק"מ ומצב חיצוני. תתחיל מ-13 ותראה לאן הרוח נושבת. 

פורסם

,תחשב כמה עולה תיקון פחחות לסדר הכל, תחלק ב-2, ואת הסכום שתקבל תוריד מהמחירון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקש מחבר שיפרסם בפורום / פייסבוק של רוסים. הם יודעים להעריך וגם משלמים בלי להתווכח, בדרך כלל.

• מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם נראה למישהו הגיוני שמישהו ישלם 17k על מכונית קטנה בת 17 שנים שגם נראית קוסמטית לא משהו, משהו פה מטורלל לגמרי

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תלוי מה זה חבוט? לא מצפים מרכב 2008 שיהיה פיקס חיצונית.

יתכן שהוא במצב ממוצע לרכב שכבר 17 שנה על הכביש.

סופר מיני ישנות בשנתון הזה כמו גטס/סיריון נמכרות באיזור ה6000-7000 במקרה הטוב, אז משער שהסוויפט שמעט יותר

"איכותית" יכולה להימכר בכמה אלפים יותר.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...