Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש למישהו ניסיון עם מכשירי השמיעה עם ה-AI?

URSH

פוסטים מומלצים

מנסים למכור לנו מכשירים חדשים בטענה שהם מאוד טובים בסינון רעש סביבתי ועוד כל מיני ...

הנה כתבה בנושא למי שלא מכיר. https://www.ynet.co.il/economy/healthy/article/skttukshjg

עריכה אחרונה על ידי URSH
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי בעיות שמיעה מיוחדות אבל יש לי נסיון באוזניות מנטרלות רעשים, שמסננות מצוין רעש סביבתי ועוד כל מני תוך שימוש בAI.

בימינו, אוזניות כאלה יודעות גם לבצע העברה סלקטיבית של קול (transparency mode משוכלל) כשהairpods pro 2 גם מסוגלות באופן רשמי לשמש כמכשיר שמיעה.

רק שהפונקציה הרלוונטית, שזמינה כמעט בכל העולם, אינה זמינה בישראל ואם אני צריך לנחש, זה תוצר של אותה משילות יתר הרסנית שמאפיינת את המשטרים השונים שלנו.

לא נורא... מי בכלל צריך מכשיר שמיעה משוכלל ב900 ש"ח אם אפשר לקנות מאיזה מאכר לבנטיני את הפונאק של סונובה עם eDNN שנות אור AI צ'אטג'יפיטי במחיר מבצע מיוחד רק היום של 18,900 ש"ח. הוא בכלל מפסיד עלינו.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 32 דקות, URSH כתב:

הנה כתבה בנושא

זו לא כתבה אלא פרסומת.

לא מכיר את המכשירים הנ״ל. בקשר לai וסינון רעשים, אני לא יודע אם זה רכיבה על הטרנד האחרון או לא. בכל אופן אשתי ניסתה בשנה האחרונה כמה מכשירים מחברות שונות ובסוף הלכה על הדגם החדש של oticon, שגם הוא אמור לעשות שימוש בטכנולוגיה מתקדמת של סינון רעשים לצורך שמיעה של דיבור. מהנסיון שלה, זה המכשיר שבו היא שומעת דיבור בצורה הכי ברורה, כולל בהשוואה למכשיר של אותה חברה, מדגם קצת יותר ישן.

בכל מקרה, אם אתם שוקלים את השימוש במכשיר מהפרסומת הזו, הם אמורים לאפשר התנסות בחינם, כך שאין מה להפסיד.

לפני 19 דקות, omerkot כתב:

אין לי בעיות שמיעה מיוחדות

ובגלל זה כל מה שכתבת הוא לא רלוונטי ולא מעניין.

• אהבתי 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה פינדר ו"עומרקוט" ..

אכן פרסומת , ותודה על השיתופים המעניינים..

עריכה אחרונה על ידי URSH
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

ובגלל זה כל מה שכתבת הוא לא רלוונטי ולא מעניין.

בארור. אישתך ניסתה איירפוד פרו 2 במצב מכשיר שמיעה לצורך ההשוואה?

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה כותב על תחום שאין לך בו שמץ של נסיון.

יש לי איירפוד פרו 2. אוזניות מעולות.

רחוקות מאוד מלהיות תחליף למכשיר שמיעה ייעודי. מבחינת גודל, הרגשה, זמן סוללה ועוד ועוד.

אולי יכולות להוות תחליף זמני למקרה חירום. וגם זה לא תמיד.

• אהבתי 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, פינדר כתב:

יש לי איירפוד פרו 2. אוזניות מעולות.

רחוקות מאוד מלהיות תחליף למכשיר שמיעה ייעודי. מבחינת גודל, הרגשה, זמן סוללה ועוד ועוד.

מסקרנות יצא לך לנסות אותן במצב מכשיר שמיעה או רק במצב טרנספרנסי עם שינויים ?

יש לי חבר שמשתמש בהם כמו שכתבת בתור תחליף זמני מדי פעם (במצב מכשיר שמיעה החדש) + במיוחד בשיחות בפלאפון ובמחשב -> והוא עף עליהם בקטע אחר.

גם הוא משתמש באחד הדגמים של Oticon ביום יום -> הOticon הם עדיין הgo to שלו (הוא אמר שהתדרים עדיין לא מושלמים לפחות ממה שהוא הצליח לשחק עם הairpods pro 2 + כמו שציינת - החיי סוללה + כמה שהם בולטים - זה לא מושלם) -> אבל במקביל שבערך כל מכשיר שמיעה שמתקרב בכלל לאיירפודס מתחיל מפי 5+ במחיר (פה - ארה״ב - המחירים של זולים מתחילים מ1000+ דולר לסט והאוטיקון הטובים לדוגמא זה כבר מכשירים של 4-5 אלף) ודורש התעסקות והתאמות משמעותיות בעוד האיירפודס פשוט לקח והכניס לאוזניים וזה עבד מהקופסא.

(כמובן גם חשוב לציין - שזה תלוי מאוד גם בסוג הקושי בשמיעה - זה ממש לא פתרון מושלם בקטע הזה - לאנשים שונים יש קשיי שמיעה שונים ולחלק גדול האיירפודס לא עוזרים בכלום)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שכתבתי, אשתי היא זו שנעזרת במכשירי שמיעה. כך שאני לא יכול להשוות.

היא מעולם לא אהבה אוזניות בכלל ובמיוחד כאלו שבתוך האוזן, כמו הפרו, כך שמראש היא לא ניסתה אותן. גם לאוטיקון לקח לה זמן להתרגל.

אני יודע שאני אישית, למרות שאני מאוד מרוצה מהפרו, מרגיש שהן מציקות לי אחרי שעה פלוס, ואני חייב להוריד אותן לפחות לכמה דקות. לא יכול לדמיין את עצמי הולך איתן יום שלם. ובכל מקרה הסוללה לא הייתה מספיקה ליום שלם.

ואני אפילו לא מתחיל לדבר על הנראות, שעבור אנשים מסוימים, כמו אשתי, היא דיל ברייקר.

• אהבתי 2

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, פינדר כתב:

ואני אפילו לא מתחיל לדבר על הנראות, שעבור אנשים מסוימים, כמו אשתי, היא דיל ברייקר.

+1000 במיוחד לאנשים שיש להם מודעות מוגברת לעצמם בנושא הזה ועל זה תוסיף את זה שלמי שלא יודע שזה כרגע משמש כמכשיר שמיעה זה בכלל עלול ליצור קונוטציה חברתית הפוכה.

אם יוצא לה לנסות - אני לגמרי מסוקרן מהדעה שלה.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...