Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספורטאז' עם מנוע 2.0 רכב מוצלח, כל עוד טופל בזמן ובשמן מנוע בתקן הנדרש.

צריכת דלק גבוהה, במיוחד בעיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 27.3.2025 בשעה 00:02, oshridd כתב:

בסוף מכרתי אותו ב7 אלף ש"ח והטסט שלו עוד חודשיים, אני חושב שקיבלתי מחיר די הוגן. 

ואוסיף תגובה נוספת סליחה מראש אם זה עובר על חוקי הפורום

אני לא חושב שיש בעיה מבחינת חוקי הפורום לפרסם את המחיר. 

אכן יש פרקטיקה של שמירה על דסקרטיות (שאני לא מבין אותה בכלל) אבל זה תקין. לפחות ככל שאני יודע.

פורסם
בתאריך 29.3.2025 בשעה 16:07, vladclar כתב:

ספורטאז' עם מנוע 2.0 רכב מוצלח, כל עוד טופל בזמן ובשמן מנוע בתקן הנדרש.

צריכת דלק גבוהה, במיוחד בעיר.

זהו זה מה שכולם אומרים לי, שמספיק שהרכב היה אצל אדם שקצת זייף בטיפולים המנוע לא יחזור לעצמו, וגם על עניין הדלק שהרכב מטחנה רצינית אפילו יותר מהמאזדה 6 שהייתה לי. 

הכיוון כרגע נוטה להונדה סיוויק האצ'בק, מאזדה 3 הביטוח שלה יקר מדי 

פורסם

אל תקנה שום רכב שלא עבר טיפולים בזמן.

קצב הנסיעות שהיה לכם עד עכשיו זה 15 אלף קילומטרים בשנה.

לכן לא כל כך משמעותי ההפרש של  10%-15% בצריכת דלק .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 8 שעות, vladclar כתב:

אל תקנה שום רכב שלא עבר טיפולים בזמן.

קצב הנסיעות שהיה לכם עד עכשיו זה 15 אלף קילומטרים בשנה.

לכן לא כל כך משמעותי ההפרש של  10%-15% בצריכת דלק .

פשוט בשנים שאני מחפש 2015-2016 לא לכולם יש ספר רכב 

פשוט לבקש קבלות מהמוסך? היסטוריית טיפולים? 

לגבי רכבים רוב האנשים שדיברתי איתם די דורשים קצת מעל המחירון, האם לוותר או שיש רכבים ששווים את זה? 

פורסם

המוכר יכול להוציא היסטוריית טיפולים ותיקונים. מהמוסך(ים) בהם הרכב טופל. במוסך מרשת היבואן יצויינו כל הטיפולים שבוצעו במוסכי הרשת.

וכמובן לבקש שיצרף גם דוח ממסלקת הביטוח. זה ייתן תמונה על תביעות ביטוח (אבל לא על תיקונים שבוצעו ללא תביעת ביטוח).

לגבי מחירון - הוא רק מנחה. אתה זה שיצטרך להחליט האם הרכב שווה לך את התוספת. הבעיה המרכזית היא שבמקרה אבדן מוחלט ההפרש בין מה ששילמת לבין המחירון על חשבונך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

הבעיה המרכזית היא שבמקרה אבדן מוחלט ההפרש בין מה ששילמת לבין המחירון על חשבונך.

אין ספק שזו בעיה להיות בכיסוי ביטוחי חלקי. מה שאני לא מסכים איתו זו ההצגה של זה כ"הבעיה המרכזית".

הבעיה המרכזית היא שמשלמים יותר על הרכב.

עניין הכיסוי הביטוחי בטוטאל לוס הוא בשוליים. גם כי זה לא בהכרח יתממש וגם כי ככל שיעבור הזמן גם ככה ירד ערך הרכב והפער בין ה"שווי" שלו לתמורה מהביטוח יצטמצם.

פורסם
לפני 5 שעות, razi_pazi כתב:

אין ספק שזו בעיה להיות בכיסוי ביטוחי חלקי. מה שאני לא מסכים איתו זו ההצגה של זה כ"הבעיה המרכזית".

הבעיה המרכזית היא שמשלמים יותר על הרכב.

עניין הכיסוי הביטוחי בטוטאל לוס הוא בשוליים. גם כי זה לא בהכרח יתממש וגם כי ככל שיעבור הזמן גם ככה ירד ערך הרכב והפער בין ה"שווי" שלו לתמורה מהביטוח יצטמצם.

המון רכבים ביד 2 דורשים מעל המחירון, הם בסופו של דבר יתייאשו ויורידו את המחיר או שיפלו על פראייר שיקנה, לאנשים כמונו שמחפשים רכב במחיר הוגן עד גבול המחירון זה לא קל למצוא רכב 

פורסם

@razi_pazi זה כשאתה בצד הקונה. כשאתה המוכר הבעיה היא כשישלמו לך פחות מהמחירון.

בסופו של דבר העסקה תיסגר במחיר שבו הצדדים נפגשים - או שלא תיסגר. אם אתה כל כך רוצה את הרכב תשלם תוספת ותיקח את הסיכון. אם המוכר לחוץ למכור הוא יתגמש במחיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 שעות, sperial כתב:

@razi_pazi זה כשאתה בצד הקונה. כשאתה המוכר הבעיה היא כשישלמו לך פחות מהמחירון.

זה בודאי נכון.

פשוט אני מדגיש שהבעיה העקרית בלשלם מעל המחירון אינה עניין הכיסוי הביטוחי החלקי, אלא עצם התשלום.

לפני 18 שעות, oshridd כתב:

המון רכבים ביד 2 דורשים מעל המחירון, הם בסופו של דבר יתייאשו ויורידו את המחיר או שיפלו על פראייר שיקנה, לאנשים כמונו שמחפשים רכב במחיר הוגן עד גבול המחירון זה לא קל למצוא רכב 

יש קצת סתירה פנימית בהצגת הדברים.

אם לא קל למי שלא מוכן לשלם מעל המחירון אז המצב אינו כזה בו "הם בסופו של דבר יתייאשו ויורידו את המחיר או שיפלו על פראייר"

אם רכבים רבים נמכרים מעל מחירון לא מדובר בפראיירים אלא במי שמכיר במצב השוק. ואם קשה למצוא רכב במחירון אז כנראה שזה אומר משהו

פורסם

@razi_pazi שים לב לסתירה הפנימית בהודעתך האחרונה.

מחיר המחירון אמור להיות ממוצע מחירי העסקות, יש המתבצעות מעליו ויש שמתחתיו. 

פורסם

בתקופות משוגעות כמו השנתיים האחרונות - הכל יכול לקרות. יש מי שתקוע עם רכב משומש כשהחדש כבר הגיע, יש מי שסתם מפרסם ואם יקבל הצעה ממש טובה - ימכור, יש מי שחושב שיש לו ביד רכב זהב ודופק מחיר הזוי, ויש מי שקיבל רכב מהעבודה או טס לרילוקיישן או נולדה לו שלישיה וירצה להיפטר מהרכב שלו כמה שיותר מהר.

מה שעוד נראה לי מוזר זה שמגרשי הליסינג מפוצצים ברכבים למכירה, איך הם לא ממהרים להיפטר מהמלאי?

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

@razi_pazi שים לב לסתירה הפנימית בהודעתך האחרונה.

מחיר המחירון אמור להיות ממוצע מחירי העסקות, יש המתבצעות מעליו ויש שמתחתיו. 

אמור להיות אבל לאור ההודעה שהגבתי עליה זה כנראה לא זה המצב 

אין לי דעה על המחירון והדיוק שלו. רק התכוונתי שאי אפשר להגיד שרק פראיירים משלמים מעל המחירון ובמקביל להגיד שאין מכוניות כמעט במחיר מחירון

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...