Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעה לא פופולרית, אבל תשקול סקודה סקאלה,

החסכון בדלק ובביטוח בעיקר, מתעלה על עלות של התקלות הפוטנציאליות.

הפער יכול להיות בין 3 ל 7 אלפים בשנה על דלק ובביטוח.

המחירים ביטוח של המאזדות טיוטות הונדה מטורפים לגמרי.

פורסם

חוץ מזה שפות״ש מחפש משפחתית והסקאלה היא יצור אחר, שימושית מאוד בדרכה.

ואתה צודק לגבי הביטוח, ההפרש במחיר הביטוח בין הסופרמיני השונות של vag מכסה סט מצמדים פעם בשנה. מדובר במבחר עצום של דגמים שמבוססים על אותה מערכת הנעה שכל אחד מתאים למשתמשים עם צרכים שונים. הרבה תכונות מתקדמות, אבל מי שמגיע מתיבה פלנטרית צריך להתרגל לשימוש נכון ב-dsg. למי שמתרגל (וזה לא קשה) התמורה מצויינת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, Eyal Amzleg כתב:

דעה לא פופולרית, אבל תשקול סקודה סקאלה,

החסכון בדלק ובביטוח בעיקר, מתעלה על עלות של התקלות הפוטנציאליות.

הפער יכול להיות בין 3 ל 7 אלפים בשנה על דלק ובביטוח.

המחירים ביטוח של המאזדות טיוטות הונדה מטורפים לגמרי.

תאמת שאני לא מכיר את הרכב ושי חושש לקחת סקודה, יצא עליהם שם לא טוב ואני מכיר אנשים שנפלו בגיר. 

גם מחירי חובה צד ג יקרים משמעותית במאזדה ובהונדה? או שרק מקיף 

פורסם

מתנצל על הניסוח הלא מדויק שלי הבוקר. מחיר ביטוח דגמי סקודה וסיאט נמוך בהרבה ממחיר ביטוח טויוטה או מאזדה. ואני מדבר על הפרשים שיכולים להגיע ל-3,000-4,000 ש״ח בשנה (חובה ומקיף). זה סדר הגודל של החלפת מצמדים הדגמים המדוברים. אני מדבר על דגמים כמו פאביה, קאמיק, סקאלה, איביזה וארונה. כולם מונעים על ידי מנוע הליטר של פולקסוואגן בשילוב תיבת dsg.

המוניטין של סקודה כל כך גרוע עד שהוא הרביעי במסירות (והראשון בתוצרת אירופית) בישראל ב-2024.

אתה לא צריך לחשוש מה-dsg, רק להשתמש בו נכון (בתקווה שלא תרכוש רכב עם מצמדים שחוקים, אבל במקרה כזה אחרי ההחלפה תהנה מהרכב). 

אם אתה מחפש רכב מזרח אסיאתי אמין עם ביטוח זול חפש סוזוקי, אבל גם לתוצרת זו החסרונות שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

מתנצל על הניסוח הלא מדויק שלי הבוקר. מחיר ביטוח דגמי סקודה וסיאט נמוך בהרבה ממחיר ביטוח טויוטה או מאזדה. ואני מדבר על הפרשים שיכולים להגיע ל-3,000-4,000 ש״ח בשנה (חובה ומקיף). זה סדר הגודל של החלפת מצמדים הדגמים המדוברים. אני מדבר על דגמים כמו פאביה, קאמיק, סקאלה, איביזה וארונה. כולם מונעים על ידי מנוע הליטר של פולקסוואגן בשילוב תיבת dsg.

המוניטין של סקודה כל כך גרוע עד שהוא הרביעי במסירות (והראשון בתוצרת אירופית) בישראל ב-2024.

אתה לא צריך לחשוש מה-dsg, רק להשתמש בו נכון (בתקווה שלא תרכוש רכב עם מצמדים שחוקים, אבל במקרה כזה אחרי ההחלפה תהנה מהרכב). 

אם אתה מחפש רכב מזרח אסיאתי אמין עם ביטוח זול חפש סוזוקי, אבל גם לתוצרת זו החסרונות שלה.

יש עוד תקלות למעט תיבת הילוכים, משאבות מים מאייד מזגן, סליל הגה בולמים שלפעמים דרעק, שחיקה גבוהה של תושבות ימין לשמאל, סעפת מפלסטיק שפורצת.

בתיבת הילוכים, דווקא הקאלצים השתפרו אבל הגלגל תנופה נשבר יחסית מהר.

תסתכל בעמוד של מוסך אנרג'י חיפה תוכל להתרשם מהתקלות הנפוצות.

מנגד, יש לא מעט מוסכים שכבר יודעים להתעסק עם הגירים האלה ולשפץ אותם בצורה טובה.

הסקאלה מאוד מרווחת מאחורה ויש מספיק מקום לשני מבוגרים בצורה טובה, ותא המטען ענק.

עברנו לסקאלה מגרנד קופה, ויש יותר מקום מאחורה במיוחד לאנשים גבוהים.

תשקול גם גרנד קופה (אבל גם פה הביטוח כבר קפץ?) למרות שהטיפולים השוטפים די יקרים כי אין הרבה מוסכים שמוכנים להתעסק עם הרכבים האלה (לפחות בצפון).

החזקה של 4 שנים זה הבדל 15 אלף שח בקלות בהחזקה שוטפת בהשוואה mqb לעומת מאזדה 3, בגלל הביטוח החסכון בדלק, הזוי לגמרי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...