Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. הבדיקה לא שווה את נייר עליו היא מודפסת. יש לקחת לבדיקה במכון שאתה תבחר.

2. המחיר לא זול, אבל גם לא יקר יחיסת למחירון בסיס שהוא 89000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 17 דקות, zvit כתב:

1. הבדיקה לא שווה את נייר עליו היא מודפסת. יש לקחת לבדיקה במכון שאתה תבחר.

2. המחיר לא זול, אבל גם לא יקר יחיסת למחירון בסיס שהוא 89000 ש"ח.

מחירון בסיס כבר התעדכן ל 95,400. 

image.thumb.png.5cda145462a1e9c6a24c843e9d2afc32.png

פורסם

מסכים. צריך לבדוק הרכב מטעמך. אתה בטוח שזה הרכב שברצונך לרכוש? קח בחשבון שבצד החיוב תנוחת ישיבה גבוהה וצריכת דלק של 1:13.5 לערך במסיעה משולבת. בצד השלילה מנוע רועש, גיר רציף המסרס את המנוע (יש דיווחים על בעיות בגיר), לי באופן אישי כסא הנהג לא נוח. יש לנו את השנייה כבר מליסינג מהעבודה של האישה. היא מאוהבת בה ולמרות שאני יודע למה אני לא מבין מה מצאה בקופסא הזאת. לפני המחשבה על המחיר, שקול היטב אם הרכב מתאים לצרכיך.

פורסם
לפני 53 דקות, yahaga כתב:

מסכים. צריך לבדוק הרכב מטעמך. אתה בטוח שזה הרכב שברצונך לרכוש? קח בחשבון שבצד החיוב תנוחת ישיבה גבוהה וצריכת דלק של 1:13.5 לערך במסיעה משולבת. בצד השלילה מנוע רועש, גיר רציף המסרס את המנוע (יש דיווחים על בעיות בגיר), לי באופן אישי כסא הנהג לא נוח. יש לנו את השנייה כבר מליסינג מהעבודה של האישה. היא מאוהבת בה ולמרות שאני יודע למה אני לא מבין מה מצאה בקופסא הזאת. לפני המחשבה על המחיר, שקול היטב אם הרכב מתאים לצרכיך.

רכב משפחתי שני. לא אמור לגמוע יותר מדי מרחק בשנה (מעריך עד 5-7 ק״מ). 

מנוע בנזין רגיל בלי טורבו וחוות דעת חיוביות ממשפחה וחברים שמרוצים מהרכב. 

פורסם

אני תוהה למה אין הערה על מנוע (בדוק תצרוכת שמן/רעש גלגלות לבדוק וכאלה), תיבת הילוכים (נקישות) ומצבר (לא באחריות).

בהתחלה חשבתי שבגלל שהרכב באחריות יבואן, אבל זה לא נכון עם 122אלף אתה לא באחריות יבואן.

אז התשובה שנשארה - זה בדיקה מוזמנת. אם אתה היית הבעלים של הרכב הזה ויד0, וקונה היה לוקח את הרכב לבדיקה היא לא היתה נראית ככה.

המנוע הזה, כמו כל המנועי 1.6 ליטר לא טורבו לא היברידי של יונדאי, רגישים לשמן באיכות נמוכה ולאי החלפה בזמן. זה מייצר שמן שרוף שהופך לבוצה ומסתיים בכשל. אפשר לנסות להעלים את הבוצה ולנקות וכו, אבל עדיף לא להכניס ראש בריא לבוצה חולה.

חובה חובה לבדוק טיפולים, מתי נעשו ובאיזה קילומטרז. זה רכב שטחן, 122 אלף בשנתיים וחצי, אז יש סיכוי טוב שדילגו על טיפולים או ביצעו באיחור.

אל תסמוך על שום דבר - דרוש לקבל סיכום טיפולים.

אם הרכב לא נמכר עי הליסינג שקנה אותו, אלא עי סוחר אחר זה אומר דרשני.

לא חושב שהוא צורך 1 ל13.5 ממוצע, צריך בשביל זה נהג עדין מאוד ובינעירוני נטול פקקים.  אבל זה לא משנה לך כרגע.

פורסם
לפני 10 שעות, KipodYam כתב:

אני תוהה למה אין הערה על מנוע (בדוק תצרוכת שמן/רעש גלגלות לבדוק וכאלה), תיבת הילוכים (נקישות) ומצבר (לא באחריות).

בהתחלה חשבתי שבגלל שהרכב באחריות יבואן, אבל זה לא נכון עם 122אלף אתה לא באחריות יבואן.

אז התשובה שנשארה - זה בדיקה מוזמנת. אם אתה היית הבעלים של הרכב הזה ויד0, וקונה היה לוקח את הרכב לבדיקה היא לא היתה נראית ככה.

המנוע הזה, כמו כל המנועי 1.6 ליטר לא טורבו לא היברידי של יונדאי, רגישים לשמן באיכות נמוכה ולאי החלפה בזמן. זה מייצר שמן שרוף שהופך לבוצה ומסתיים בכשל. אפשר לנסות להעלים את הבוצה ולנקות וכו, אבל עדיף לא להכניס ראש בריא לבוצה חולה.

חובה חובה לבדוק טיפולים, מתי נעשו ובאיזה קילומטרז. זה רכב שטחן, 122 אלף בשנתיים וחצי, אז יש סיכוי טוב שדילגו על טיפולים או ביצעו באיחור.

אל תסמוך על שום דבר - דרוש לקבל סיכום טיפולים.

אם הרכב לא נמכר עי הליסינג שקנה אותו, אלא עי סוחר אחר זה אומר דרשני.

לא חושב שהוא צורך 1 ל13.5 ממוצע, צריך בשביל זה נהג עדין מאוד ובינעירוני נטול פקקים.  אבל זה לא משנה לך כרגע.

רק תיקון קטן - 110 קמ. עדיין הרבה מאד לשנתיים וחצי.

לגבי המוכר - הליסינג שקנה אותו (לא סוחר).

כמו כן, האם באמת יש מה לחשוש מהגיר של הרכב הזה?

פורסם

מציע שתבדוק שאין לרכב בעיה בתיבת ההילוכים, או שהוא אחרי ריקול/תיקון לתיבה.

אחרת אתה לוקח על עצמך סיכון של תיקון יקר.

מידע נוסף

פה

פורסם
לפני 43 דקות, ntd כתב:

מציע שתבדוק שאין לרכב בעיה בתיבת ההילוכים, או שהוא אחרי ריקול/תיקון לתיבה.

אחרת אתה לוקח על עצמך סיכון של תיקון יקר.

מידע נוסף

פה

אם התיבה תוקנה/הוחלפה זה בסדר?

יש חלופות אחרות לוניו שכדאי לשקול כרכב משפחתי שני (עדיפות עד 70 אלף)? 

איך הרכב הזה?

סקודה - אוקטביה - 1.5 אמבישן בנזין אוטו, 1,500 2020

פורסם

בדיקה נקייה מדי - אפילו אין את הכסת״חים הרגילים כמו רעש מגלגלות, לפרק בלמים...

המעיכות מעידות שהרכב עבר איזו תאונה, פגושים - אולי אפילו יותר מפעם אחת. יש דו״ח סליקה? סביר שכשתיקח את הרכב למכון בדיקה מטעמך יתגלו התוצאות האמיתיות.

אני הייתי עובר הלאה וחוסך את דמי הבדיקה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 15 דקות, borsood כתב:

בדיקה נקייה מדי - אפילו אין את הכסת״חים הרגילים כמו רעש מגלגלות, לפרק בלמים...

המעיכות מעידות שהרכב עבר איזו תאונה, פגושים - אולי אפילו יותר מפעם אחת. יש דו״ח סליקה? סביר שכשתיקח את הרכב למכון בדיקה מטעמך יתגלו התוצאות האמיתיות.

אני הייתי עובר הלאה וחוסך את דמי הבדיקה.

מאיפה אפשר להוציא דוח סליקה?

פורסם

דו"ח לא יתן פה כלום כי הרכב הוא מליסינג, ולא היה מבוטח בביטוח מקיף.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני כשעה, _idan_ כתב:

אני הייתי עובר הלאה וחוסך את דמי הבדיקה

אני מעריך שכל טופס בדיקה שאני אקבל מחברת ליסינג יהיה ״יותר מדי״ נקי, אז כך שבכל אופן אצטרך לקחת לבדיקה באופן עצמאי.

אם כך, למה לוותר על הרכב?

כמו כן, האם יש חלופות אחרות לוניו שכדאי לשקול כרכב משפחתי שני (עדיפות עד 70 אלף)? 

מה לגבי - סקודה אוקטביה  1.5 אמבישן 2020?

פורסם

לדעתי הערך היחידי של דו״ח מליסינג הוא בדיוק לפסול רכבים בלי לשלם על בדיקה.

אם בדו״ח המוזמן כתוב מעיכות ונזק לפגושים, אז זה מראה שיש נזק שאפילו הבודק פחד להשמיט. סביר להניח שבבדיקה מטעמך הנזקים ה"שוליים" יתבררו כנזקים יותר רציניים. תראה אם הליסינג יכול לספק מסמכים על מה קרה ואם תוקן.

ראית את הרכב בכלל?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לגבי התיבה - כעקרון כן.

אוקטביה זה מנוע טורבו. אז פסלת ,לפי הקריטריונים שלך.

מה לגבי גודל הרכב? כמה הוא יסיע? 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...