Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב נזלו מים לקופסה של הפיוזים, פורד מונדאו 2014 טורבו 2000

Benjamin Franklin
מעבר לפיתרון נפתר ע"י Eli vahaba,

פוסטים מומלצים

שבוע שעבר היה לי תקלת חשמל מוזרה נסעתי למוסך פורד אמרו לי שנכנס מים לבית פיוזים וניקו והכל חזר לקדמותו שבוע לאחר מכן פתאום שוב חזרה התופעה עם קצת אומץ ניתקתי מצבר ופתחתי בעצמי את הקופסה הוצאתי בעדינות את הבית פיוזים וראית עליו שוב קורוזיה יש אפשרות לנקות אותו בעצמי ?? במוסך אמרו לי שינסו לנקות ואם זה לא יעבוד צריך להזמין חדש והם לא יודעים אם יצליחו למצא!!! אז אם מי שהו יכול לעזור לי למצא כזה בית פיוזים להזמה מהאינטרנט אולי? זה גם מאוד יעזור לי  הרכב זה פורד מונדאו 2014 טורבו 2000  מחכה לעצה  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לחפש את המק"ט כאן לפי מספר שלדה:

https://www.catcar.info/ford/?lang=en

אבל כנראה שיהיה עדיף למצוא מפירוק:

https://www.car-part.co.il/m/

לפני הכל תמצא את הנזילה ותטפל בה, אחרת זה יחזור שוב.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתכלתי כשהמכסה מנוע פתוח מהמקום שהקופסה נמצאת מתחת לתא כפפות שליד הנהג, הארתי עם פנס הכל נראה יבש וסגור אולי פתחי המזגן של הרגלים הוא קרוב יחסית? אגב ראיתי בשירשורים אחרים שWD40 מגן על כרטיסי אלקטורניקה אפשר במאה אחוז לרסס קצת על המגעים של הפיוזים?

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה😥 כבר כמעט עשיתי את זה .... מה אתה ממליץ לעשות כדי שזה לא יחזור ? אני לא בטוח שזה מים חדשים שחדרו הקורוזיה נמצאת בדיוק איפה שהייתה לפני הניקוי הראשון. ואני לא רואה שום מים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שזה טיפות עיבוי מהמזגן.

חשבתי על זה כאשר שאלת קודם.

לא יכול להמליץ לך.

נראה לי שהרכיב הזה צריך להשאר מבודד ומאוורר, כמו שהוא עכשיו

כי , נניח שתעטוף בשקית ניילון להגנה מהלחות, זה חשמל, זה עלול להתחמם, זה יכול לשרוף לך את האוטו.

אני לא רוצה את זה על המצפון שלי.

זה מונדאו, נדפקת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכנסתי הבוקר לאוטו התחילו שוב "מחול השדים" הפעם כבר יותר חמור ניסיתי להתניעה האוטו קירטע, הזמתי גרר למוסך, הנציג שרות אמר לי להכניס בינתיים לניוטרל אז התנעתי ופתאום הכל עבד כלא היה דבר, נסעתי מהר למוסך בטלתי את הגרר, בדקו עם מחשב ניקו לי עוד פעם את בית פיוזים הפעם גם את השקעים עכשיו נראה שבסדר המנהל עבודה הזהיר אותי שאם זה יחזור שוב אצטרך להחליף בית פיוזים חדש בתקווה שזה לא יחזור, לא לקחו לי כסף תודה לאל. מקווה לטוב, אבל באמת הסתכלתי הבוקר באור יום וראיתי שיש חלודה על צינור ברזל סמוך לקופסה בצד שקרוב לכיסא נראלי שזה הכיוון, בכל מקרה המנהל מוסך כנראה חשב שצריך ניקוי יותר יסודי ולא נזילה נוספת.   

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להחליף בלי לאתר את המקור שגורם לבעיה רק יחזיר אותך שוב למוסך במוקדם או במאוחר.

אם היה צריך "ניקוי יותר יסודי" למה לא עשו את זה מלכתחילה..?

נשמע שלמוסך שלך לא בא לאתר את מקור התקלה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, IsraCar כתב:

בשום פנים ואופן לא WD40 (זה שמן חודר, רק יעשה בלגן באלקטרוניקה).

רק ספריי מגעים.

יש לWD40 גם ספריי מגעים, כנראה זה מה שהוא ראה

image.thumb.png.ee440fb69624e18bfa12c716d5685bf2.png

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Gauss כתב:

להחליף בלי לאתר את המקור שגורם לבעיה רק יחזיר אותך שוב למוסך במוקדם או במאוחר.

אם היה צריך "ניקוי יותר יסודי" למה לא עשו את זה מלכתחילה..?

נשמע שלמוסך שלך לא בא לאתר את מקור התקלה.

תראה אני לא יודע זה מוסך "הבירה מזדה פורד" בירושלים זה לא עסק קטן שעושה משחקים, פעם ראשונה הם לקחו 295 בדיקה +ניקוי, עכשיו הם בדקו עוד פעם עם מחשב ועוד פעם ניקו ולא דיברתי על כסף בכלל והוא שלח אותי בלי לשלם, הוא טוען שמניסיון שלו שיש למונדאו קטע של מים בקופה בגלל סתימה בניקוז, ופותחים את זה עם לחץ אוויר כמו שהוא עשה ואם אפשר להציל עם ניקיון אז הרווחת. 

אני באמת רואה חלודה על מוט ברזל שקרוב לפנים האוטו.

יש איזה בד שתמיד היה נופל (צריך לחבר אותו לניטים לאיפה שהקופסה של הפיוזים נמצאת ) לא ייחסתי לא חשיבות מיוחדת,  עכשיו ראיתי שהצורה שלו אולי צריכה ממש לנגן על הקופסה ולא רק אסתטיקה אני אעדכן אם זה לא יחזור. 

עריכה אחרונה על ידי Benjamin Franklin
בקופסה בבמקום הקופסה
  • אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

הבית פיוזים שאתה מתאר זה מחשב בודי של הרכב שאחראי כמעט על כל מערכות החשמל ברכב ,מוזר מאוד שמוסך פורד מאזדה לא אמרו לך ממה הרטיבות ,זה לא מניקוז מזגן ולא מרדיאטור פנימי.

בדרך כלל במקרה כמו שלך מחליפים מחשב בודי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוב הפיוזים נמצאים במכסה מנוע. והוא אמר לי שיש נזילה מניקוז מי גשמים שנסתם והוא פתח אותו עם לחץ אוויר, אחרי שבוע התקלה חזרה הוא ניקה עוד עבר שלוש שבועות מאז וב"ה לא חזר אמנם נראה לי שנשאר נזק כי אין אור רוורס וכל הפיוזים בסדר והנורה לא נראת שרופה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שתארת גם בעבר עם הבעיית חשמל הבעייה בבית פיוזים :מחשב בודי מתחת לתא כפפות,המים לא מגיעים מניקוז סתום לשם.

תבדוק תקלות עם forscan ב bcm

או שתחליף מוסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...