Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני קניית קיה Xceed

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

לקחתי רכב לבדיקה לפני קנייה והייתי שמח לדעות על הבדיקה.

מדובר בקיה Xceed שעלתה לכביש ביוני 2020 כך שאני מבין שהרכב כנראה לא יהיה במצב מושלם

השאלה שלי בכלליות היא האם לפי הבדיקה שאני אצרף שווה לקנות את הרכב הזה גם אם זה אומר קצת השקעה או שעדיף להתרחק, תודה.
מציין שהרכב צפוי לקנייה בעסקת טרייד אין עם החלפה על יונדאי I25 שנת 2014 במצב לא וואו, אני מודע לזה שאני מפסיד קצת כסף (או שהרכב קיה Xceed נמכר הרבה מעל המחירון) ואני מקבל את זה אז צריך לדעת לפחות שאני לא אצטרך להוציא עוד כסף על תיקונים הכרחיים, תודה.

* לגבי מצבר ושני צמיגים מתוך ארבעה אני אקבל ללא תשלום, מה שנשאר זה כיוון פרונט והבעיה העיקרית היא נקישה קלה בסיבוב של ההגה כשהרכב עומד, צריך להבין מה הטווח עלויות של תיקון של זה והאם זה קריטי.

B81BA27B-98D2-4262-8BF2-89130A94772A.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Carmelsadan
פורסם

רצוי לציין ק"מ.

בכל מקרה הבדיקה נראית בסדר עם בלאי סביר לרכב בן 5.

תוודא היסטורית טיפולים כנדרש.

קח בחשבון שהגיר הרובוטי DCT ברכב לא מצטיין באמינות ועלות תיקון מצמדים וגלגל תנופה יקרה מאוד. 

פורסם
לפני 39 דקות, TZR84 כתב:

רצוי לציין ק"מ.

קח בחשבון שהגיר הרובוטי DCT ברכב לא מצטיין באמינות ועלות תיקון מצמדים וגלגל תנופה יקרה מאוד. 

עבר 123,000 קילומטר, היה יד ראשונה בליסינג וזה מדאיג אותי מבחינת הגיר כי אי אפשר לדעת איך נהגו ברכב הזה עם גיר שצריך לדעת איך להתנהג אליו.

פורסם
לפני 4 שעות, TZR84 כתב:

רצוי לציין ק"מ.

תודה קודם כל חבר, מעדכן קצת פרטים שיהיה יותר קל לייעץ..

מדובר בשנתון 2020 עם 123,000 ק״מ, המחירון היבש שלו 66,000 והמשוקלל 56,000.

מדובר בעסקת טרייד אין שאני נותן יונדאי I25 שנתון 2014 שהמחירון המשוקלל שלו הוא 26,000 אבל אני יודע שהוא לא שווה יותר מאזור ה-18,000 בגלל כל מיני ליקויים שיש לו.

כרגע הצלחתי לשפר את העסקה מול המגרש להחלפה בתוספת של 46,000 ש״ח לאחר שהם לוקחים על עצמם לסדר את כל הליקויים שהתגלו בבדיקה וביצוע בדיקה חוזרת שאמורה לצאת תקינה לגמרי.

האם לדעתך שווה לבצע את העסקה הזאת ולהימנע ממכירה וקנייה בנפרד שזה בלאגן בפני עצמו?

מציין לגבי התלונות על הגיר שלו, אני אישית נהג מאוד רגוע ויודע להתאים את עצמי לרכב ולצרכים שלו אבל כמובן שאני לא יודע איך הבעלים הקודמים נהגו ברכב.

אשמח להתייחסות שלך מחדש, תודה רבה!

פורסם

הבדיקה נראית בסדר לק"מ הזה (בהנחה ואתה מבצע הבדיקה) והמחיר סביר אם אתה לא נוהג כל היום בפקקים זאת יכולה להיות עסקה לא רעה.

רק שוב תוודא שהרכב טופל בזמן.

פורסם

אם אין דחיפות בהחלפת רכב אישית הייתי מוכר ורוכש בנפרד ועדיף כמובן שלא דרך חברת טרייד.

ספציפית לרכב הזה, מדובר ברכב עם נסועה דיי גבוהה עם תשלום מחיר דיי גבוה מצידך על הנוחות שבעסקת טרייד.

בנוסף, מטריד נושא מי הקירור. אם אכן המערכת לא נקיה, במיוחד בשנתון הזה, לדעתי הדבר עלול להעיד על תאונה שבה נזלו מיי הקירור ובתיקון מילאו מים או מי קירור לא מתאימים והדבר עלול להביא איתו הוצאות גבוהות בעתיד.

זה גם מעיד על איכות התיקון ועל איכות תיקון הליקויים שנמצאו שהם טוענים שיתקנו בעצמם.

אם אין לך אפשרות כספית לרכוש ורק אז למכור, לדעתי נטילת הלוואה לזמן קצר מבנק עד למכירת הרכב הנוכחי או אפילו מחבר / משפחה, תהיה עדיפה על פני האפשרות הזו. 

פורסם
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

אם אין דחיפות בהחלפת רכב אישית הייתי מוכר ורוכש בנפרד ועדיף כמובן שלא דרך חברת טרייד.

ספציפית לרכב הזה, מדובר ברכב עם נסועה דיי גבוהה עם תשלום מחיר דיי גבוה מצידך על הנוחות שבעסקת טרייד.

בנוסף, מטריד נושא מי הקירור. אם אכן המערכת לא נקיה, במיוחד בשנתון הזה, לדעתי הדבר עלול להעיד על תאונה שבה נזלו מיי הקירור ובתיקון מילאו מים או מי קירור לא מתאימים והדבר עלול להביא איתו הוצאות גבוהות בעתיד.

זה גם מעיד על איכות התיקון ועל איכות תיקון הליקויים שנמצאו שהם טוענים שיתקנו בעצמם.

אם אין לך אפשרות כספית לרכוש ורק אז למכור, לדעתי נטילת הלוואה לזמן קצר מבנק עד למכירת הרכב הנוכחי או אפילו מחבר / משפחה, תהיה עדיפה על פני האפשרות הזו. 

האמת שאין בעיה של כסף בכלל פשוט רציתי להימנע מכל הסיפור של מכירה וקנייה בנפרד, אני במילואים ואין לי כל כך זמן להתעסק בזה..

וגם קשה מאוד למצוא את הדגם הזה למכירה לא בטרייד משום מה.

פורסם
לפני 52 דקות, Carmelsadan כתב:

האמת שאין בעיה של כסף בכלל פשוט רציתי להימנע מכל הסיפור של מכירה וקנייה בנפרד, אני במילואים ואין לי כל כך זמן להתעסק בזה..

וגם קשה מאוד למצוא את הדגם הזה למכירה לא בטרייד משום מה. 

הדגם לא נמכר במספרים גדולים ולכן ההיצע בהתאם. 

מציע שתתאזר בסבלנות למציאת הרכב המתאים או שתרחיב את אפשרויות החיפוש, לדוגמא פוקוס אקטיב x משנת 2020 ומעלה שנמכר במספרים אפילו קטנים יותר. 

רכישה בטרייד עולה כסף.

אם אתה מוכן לשלם על השירות זה בסדר גמור אבל לפחות בתנאי שתקבל תמורה לתשלום.

אם אתה משלם על השירות ולא מקבל רכב טוב, הטירחה שתחסוך כעת, קטנה ביחס לטירחה שתידרש להשקיע לאחר מכן וכמובן שיהיו לכך גם עלויות כספיות. 

פורסם

תתרחק מגיר רובוטי. אתה לא תצליח להסתגל לנהיגה בו. וזה עוד לפני התקלות בגיר. לא לגעת

אתה תתגעגע לרכב הקודם שלך. הייתה לי קיה סיד. תתרחק מגיר רובוטי. אתה לא תצליח להסתגל לנהיגה בו. וזה עוד לפני התקלות בגיר. לא לגעת

פורסם

היה לי יונדאי I30 עם גיר רובוטי 2019, מנוע 1.4 טורבו, אנשים פה רושמים לך שקשה להסתגל לנהוג בו וכאלה, אלה הגזמות!

מלבד מעט רעידות בתחילת נסיעה ואם לוחצים עליו עלול טיפה להשתהות בהעברת הילוכים

מדובר בגיר מפנק ואגרסיבי מאוד, עליה חזרה על הI25 תרגיש לך כמו כרכרה לא סוחבת.

מסכים שהגיר לא אמין ,והייתי נמנע מרכישה כזאת עם כזה ק"מ.

תמכור את ה I25 לבד סביר להניח שהם תמכרו לך אותה כמעט חינם.

שלח חבר להתעניין באקסיד במחיר למזומן אני בא לשלם ולוקח

תתפלא לגלות כמה זול קיבלת על היונדאי

פורסם

לפני שנה חשבתי גם לקנות אקסיד שנת 21 ומעלה, דיברתי עם שני בעלים שיש להם את הדגם ואמרו לי לא לגעת בו, המצמדים בעייתים מאוד והיבואן לא לוקח אחריות כל פעם, עסק יקר מאוד. 

המחירים ביד2 ובמרקטפלייס רחוקים מאוד מהמחירון וגבוהים בלי סיבה. לא הייתי מבצע את העסקה הזו במיוחד כשזה רכב שנת 20 עם ק"מ גבוה. יש רכבים אחרים. 

בסוף קניתי 3008 1.2 פרימיום שנת 21 שמור אחרי טיימינג. גם הרכב הזה לא שיא האמינות עם המנוע הדפוק אבל התמורה שווה את המחיר. הוא גדול, מאובזר, מפנק ובטיחותי. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...