Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ותודה מראש על כל עצה

אני בעל חברה קטנה וצריך להחליף רכב של החברה. עד עתה נסעתי על רכב ישן ולמעשה שילמתי יותר כסף על שווי הרכב בשכר מאשר ההחזר שמגולם בפחת השנתי (שנגזר מערך הרכב כחדש). על כן בעצת הרו"ח שלי אני מתכנן להחליף רכב. יש לי משפחה של חמש נפשות (שלרוב לא נוסעות ביחד ברכב). עד היום הסתדרנו עם סוזוקי קרוסאובר והדבר היחיד שהיה חסר זה פתחי מזגן אחוריים. חשבתי לקנות רכב פלאגאין שיאפשר לי להנות מחיסכון בעיקר בנסיעות קצרות (נוסע כל יום כ-60 קמ וכ-30K בשנה), אבל הופתעתי לראות שאין קיה נירו פלאגאין 2025.

אני מתלבט בין קיה נירו 2025 היברידית (180 אש"ח) לבין טויוטה ראב 4 היברידית(205 אש"ח) ושקלתי גם סוזוקי קרוסאובר היברידית או טויוטה יאריס קרוס היברידית.

אשמח לסיוע במספר שאלות:

1. עד כמה זה חשוב לקנות רכב חדש (מבחינה מיסויית) כרכב חברה אל מול רכב שנת 22-23 (כגון קיה נירו פלאגאין שניתן למצוא ב125-135 אש"ח)?

2. האם יש דגם רכב נוסף שאני לא חושב עליו בסגנון הנ"ל (מוכוון לרכבי פלאגאין או היברידיים מתוצרת יפנית או קוריאנית ידועה, פחות אירופאי/סיני - אבל מוכן לשמוע רעיונות חדשים:)

3. מבין הנ"ל מה הייתם ממליצים?

תודה ושוב תודה!

פורסם
לפני 28 דקות, המתלבט1212 כתב:

סוזוקי קרוסאובר היברידית

סוזוקי קרוסאובר הוא לא היברידי, הוא היברידי קל ואין עליו הטבה בשווי השימוש

• אהבתי 1
פורסם

הסיבה שפסלתי חשמלית הייתה ההשתעבדות לעמדת טעינה ולחישוב כמות הסוללה בנסיעות ארוכות (אילת וצפון) ואז חשבתי שפלאג אין ייתן מענה לשני הכיוונים וגם הטבה במס, יכול להיות שאני טועה. על איזה חשמלית היית הולך אם כן? קיה נירו EV?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...