Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום שמתי לב בהרצליה שבכמה צמתים במרכז העיר הירוק מהבהב, ובחלק לא.

לא ראיתי שיטתיות מסוימת, וזה נראה לי רנדומלי...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
לפני 7 שעות, ELI001 כתב:

הדבר ייצור עיכוב גדול בתנועה

אין שום סיבה, הבהוב הוא לא תוספת זמן שמאריך את המופע הירוק.

כבר נתקלתי ברמזור שמתחיל להבהב שניה שתיים אחרי שהתחיל המופע הירוק.

לפני 9 שעות, Buki כתב:

מה רע בזה שיהיה גם בעיר ירוק מהבהב

גורם לנהגים להאיץ כדי להספיק דווקא במקום שבו צריך להאט.

פורסם (נערך)

כמעט 13 שנה על הכביש, מאז ומתמיד ברמזורים בעיר במהירות 30-60 לא היה אור ירוק מהבהב טרם חילוף לצהוב. הדבר היה קיים רק בכבישים של 70+ בעיר (לרוב כבישים עם 2 נתיבים) / בין עירוני. לא זכור לי שנתקלתי במצב שונה איפשהו. זה משהו שאני זוכר עוד את ההסבר של מורה הנהיגה עליו.

עריכה אחרונה על ידי dalet11
  • אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 31 דקות, dalet11 כתב:

כמעט 13 שנה על הכביש, מאז ומתמיד ברמזורים בעיר במהירות 30-60 לא היה אור ירוק מהבהב טרם חילוף לצהוב. הדבר היה קיים רק בכבישים של 70+ בעיר (לרוב כבישים עם 2) / בין עירוני. לא זכור לי שנתקלתי במצב שונה איפשהו.

אני 30 שנה פלוס על הכביש. 

כמו שכתבתי בהתחלה זה לא אחיד, יש בשטח עירוני בכבישים של 50 קמ"ש רמזורים שמהבהבים בירוק ויש שלא. 

מה הלוגיקה שלפיה מחליטים על זה, לא הבנתי עדיין. 

החוק כאמור לא מחייב הבהוב בכביש שמהירות נסיעה בו היא עד 50 קמ"ש כולל. 

• מעניין 1

פורסם

כבר הוזכר - מהירות מותרת או מקובלת מעל 50 קמ"ש - כלומר יש למהנדס מרווח להחליט לפי הבנתו את הדרך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני יודע שזה הוזכר, זה לא המצב בשטח. יש רמזורים ללא הבהוב ברחובות ראשיים איפה שהמהירות המקובלת 60 פלוס (למרות שמותר 50) ויש עם הבהוב ברחובות קטנים עם תנועה איטית. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...