Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על הבדיקה הבאה: נעשה על ידי המוכר עצמו לצורך קבלת הצעה מחברת טרייד אין.

noamcars

פוסטים מומלצים

אני קונה. האם הדברים תקינים?0

המוכר אומר שלגבי הנזילה מתיבת ההילוכים אם אתקשר למכון יגידו שרק צריך לחזק שם אטם.  (כמובן שאבדוק איתם) אך מה בנוגע לשאר הדברים?

לדוגמא לגבי המנוע בלאי פנימי לבדוק תצרוכת שמן?

האם בדיקה במכון שנעשה על פי מכונים של הטרייד אין אמינים? ולהיפך האם הם מחפשים יותר מידי דברים כדי להוריד את המחיר שהטרייד אין ישלם פחות?

תודה רבה

IMG-20250120-WA0001 (1).jpg

IMG-20250120-WA0002.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין משהו חריג, הייתי בודק במוסך מה עלות הצינור או האם כי לא ברור לי איזה צינור יש שם. וכמו כן מבקש למלא אוויר לראות שאין פגיעה בחיישן לחץ אוויר.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בכדי לקבל הנחה, גם כשאני עשיתי טרייד בטויוטה (רעננה) שלחו אותי למבדק ליד עם מכתב שהבדיקה עבור הטרייד וקיבלתי מחיר אחר,
שים לב שם יש "אינטרס" לטרייד\מגרש שהבדיקה תצא פחות טוב שיוכלו להוריד במחיר.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק לי זה מדליק נורה אדומה. החלפת מכסה תא מטען. גם גומיות אבק. של הבולמים. ריפודים. נראה רכב מוזנח.

1.thumb.jpg.f51cf23ebe602220bbe15bba0d54a1be.jpg

• רעיון טוב! 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק מעיכה לא רצינית ומחליפים בביטוח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכול זאת. זה כמו החלפת דלת. ככה שזה יכול להבריח קונים עתידים. האיתי בודק במסלקת הביטוח. 

צריך גם לבדוק שאין חדירת מים.

ברכב שלי. לפני 12 שנה פגעו בדלת. עשו פגע ברח. העסקים ליד לא שיתפו פעולה. אז ישרתי תדלת כמה שאפשר.

ייחלתי לתבוע תביטוח. או להחליף לבד. אבל לפי רמת העבודה ברוב המוסכים בארץ. ירדתי מזה. 

זאת דעתי.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בספייס גם הוחלפה דלת עקב מכה קלה מאוד, דלת של טנדר נפתחה חזק עקב רוח חזקה על הדלת שלנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, yor2 כתב:

בכול זאת. זה כמו החלפת דלת. ככה שזה יכול להבריח קונים עתידים. האיתי בודק במסלקת הביטוח. 

צריך גם לבדוק שאין חדירת מים.

ברכב שלי. לפני 12 שנה פגעו בדלת. עשו פגע ברח. העסקים ליד לא שיתפו פעולה. אז ישרתי תדלת כמה שאפשר.

ייחלתי לתבוע תביטוח. או להחליף לבד. אבל לפי רמת העבודה ברוב המוסכים בארץ. ירדתי מזה. 

זאת דעתי.

דווקא דלת שמוחלפת בברגים איזה סיבה יש לברוח? באאוטלנדר הדלת האחורית מאוד עדינה מכה קטנה ואי אפשר לתקן בגלל קווי העיצוב. בכל אופן על זה לא הייתי פוסל. 

לי יותר מפריע הקמ הגבוה אבל אם לפותח השרשור זה לא מפריע מציע להיכנס למוסך מורשה לקחת הצעת מחיר לתיקון הליקויים ולהתקזז במחיר.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק ברגים. זה צמת חשמל. צינור שפיצר אחורי. אי אפשר לדעת אם לא עשו הלחמות. חיבורים.

בכל מקרה. מומלץ לבדוק דוח סליקה. לראות אם יש בכלל ירידת ערך. וכמה היא.

כבר היה כאן. שרשור שמשהו רצה לקנות רכב מיבואן. והתברר שזה רכב גמור. ירידת ערך מעל 5%. ועוד דברים.

זאת דעתי.

היה לי רכב אם 230,000 קילומטר. בן 14. ולא היו גומיות אבק של הבולמים פגומים. הרכב  היה יד ראשונה.  אול האיכות ירדה בשנים האחרונות.

ואולי זה רכב שעבר חיים קשים.

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבדיקה נראית די עדינה לרכב שעבר 140 אלף ק"מ. צריך לזכור שכלמוביל אמנם תקנה את הרכב לפי הבדיקה הזו אבל גם תנסה למכור אותו לפיה לכן יתכן שהתמקדו רב בדברים המאוד חשובים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...