Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן על סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם

בעצם קצת לא סתם.

אני לא כותב נסיעות מבחן אף פעם, אני לא טוב בזה , אני לא מסוגל להבין את האוטו ברמה שאחרים עושים.

מה שכן, אני מקבל הרגשה כללית, וזה מה שאני רוצה להגיד כאן.

נהגתי על המון מכוניות בחיים שלי וכל אחת אני מסוגל לסכם במילה אחת או שניים, דוגמאות ?

בבקשה :

יאריס - מגניבה

206 - מאוזנת

106 - מרגשת

דיהו נובירה - מסכנה (או מי שקנה אותה)

קיא פרייד - עלבון מוטורי

וכו וכו ...

את הסיאט לאון של חבר מהעבודה שלי, הייתי מגדיר במילה אחת : מנותקת.

לטוב ולרע , הסיאט לאון פשוט מנתקת אותך באופן מוחלט מהכביש, מהנהיגה , אם היא היתה קצת יותר נוחה הייתי אומר אפילו ממע"צ.

ניסיתי היום לנהוג בה קצת מהר, להיזרק קצת בסיבוב, להתרגש, כלום .

היא עושה הכל, אבל בלי להעביר לך כלום, קופסא שחורה, הכל קורה ובעצם שום דבר לא קורה .

זה לא בהכרח רע, להיפך, אני מכיר המון אנשים שיאהבו את זה, אבל לי אחרי כמה שעות זה נמאס.

מזל שהדלק בחינם.

פורסם

אם אני לא טועה נחשבת דווקא הלאון טורבו לאחת מהמכוניות הטובות בתת-קבוצה שלה (משפחתיות סמי-סמי-ספורטיביות), בעיקר בזכות שילדה טובה ומנוע מעולה.

האם לא הרגשת טיפה מהפוטנציאל גם בלאון הרגילה? היא נחשבת להרבה פחות משעממת מהגולף עליה היא מבוססת.

פורסם

את הסיאט לאון של חבר מהעבודה שלי, הייתי מגדיר במילה אחת : מנותקת.

לטוב ולרע , הסיאט לאון פשוט מנתקת אותך באופן מוחלט מהכביש, מהנהיגה , אם היא היתה קצת יותר נוחה הייתי אומר אפילו ממע"צ.

ניסיתי היום לנהוג בה קצת מהר, להיזרק קצת בסיבוב, להתרגש, כלום .

היא עושה הכל, אבל בלי להעביר לך כלום, קופסא שחורה, הכל קורה ובעצם שום דבר לא קורה .

מנותקת ביחס למה? ביחס ל106 או לאלפא ישנה - בוודאי. גם ביחס לפרארי. אבל אולי היא לא כל כך נוראה ביחס למכוניות אחרות בסגמנט, ועבור נהג שקונה מכוניות מסגמנט זה היא אולי בסדר גמור.

פורסם

דוקא גרסת הטורבו של הליאון היא מכונית מאוד מאוזנת - יש לה אבזור נדיב (שאין באימפרזה !!!) היא מעוצבת באיכות מצויינת, היא שימושית בזכות מרכב החמש דלתות החינני אבל המנוע והגיר הם הפנינה האמיתי שעטופים במחיר יחסית סביר. שלא יהיו אי-הבנות, אני עדיין מעדיף את האלפא 147 בסגמנט הזה אבל הלוואי וגם לה היה איזה מנוע מוגדש מטריף שכזה ! (על ההנעה הכפולה אני יכול לותר)

ניר.

If u have to go - go with a smile

lancia.jpg

פורסם

רק שהיום ראיתי לאון טורבו משופרת כנראה עם ציפ לכל היותר... עומדת אחד לאחד עם sti ...

עכשיו כמה תהיות או שנהג של הsti זבל עופות או שזאת לא היתה sti?

או שמשהו נורא מוזר בלאון....

רק פיית השניים יודעת ....................

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

הלאון טורבו שונה מאוד מהלאון המשפחתיות.

אמנם יש לה שלדה בטוחה ומנוע מצויין, אבל התנהגות הכביש שלה מוציאה את כל הכיף מהנהיגה בגלל מערכת ההנעה הכפולה.

ברגע שיש אובדן אחיזה מקדימה, ההנעה עוברת לאחור. המשמעות היא שאתה ממש לא חייב להיות נהג טוב. אתה יכול לזרוק את האוטו לסיבוב הרבה יותר מדי מהר, למעוך את הגז לרצפה בברוטאליות בסיבוב הדוק וסל"ד גבוה, ורגע אחרי שאתה בטוח שאתה הולך להמשיך ישר לתעלה הקרובה (כמו שהיה קורה עם כל מכונית הנעה קדמית), ההנעה האחורית משתלבת ואומרת "זה בסדר, אני יודעת שאתה נהג אפס. הנה אני אסדר את זה בשבילך"

השורה התחתונה היא שהאוטו הזה לא כל כך מתגמל נהיגה טובה, וגם נהג ממוצע יוכל להיות מהיר מאוד עם האוטו הזה, מבלי לדעת ממש איך הוא עשה את זה.

אני לא אהבתי.

אני גם זוכר שהלאון הרגילה (1.8 אוט') לא השאירה עלי שום רושם מיוחד למעט זה ששמתי לב למחסור חמור בתאי אחסון (לא היה לי איפה לשים את הפאוץ' שלי).

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
"

השורה התחתונה היא שהאוטו הזה לא כל כך מתגמל נהיגה טובה, וגם נהג ממוצע יוכל להיות מהיר מאוד עם האוטו הזה, מבלי לדעת ממש איך הוא עשה את זה.

אני לא אהבתי.

.

לפי מה שאתה אומר כל נהג ממוצע יהנה מאוד מהאוטו הזה ,לא???

יניב

פורסם
"

אני לא אהבתי.

.

לפי מה שאתה אומר כל נהג ממוצע יהנה מאוד מהאוטו הזה ,לא???

יהנה? תלוי. אם הוא אוהב לנסוע מהר ובטוח - הוא מאוד יהנה. מי שמחפש נהיגה מתגמלת יותר (שזה אחוז קטן מאוד מחובבי הנהיגה) - כנראה יהנה פחות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, אחרי הרבה קילומטרים על האוטו , אני באותה דעה.

הלאון רכב מצויין, אבל משעמם לחובב הנהיגה המצוי.

באמת שהייתי רוצה אוטו כזה אם היתה לי משפחה לשנע או כאוטו שני, זה רכב מעולה עם איכות חומרים שנותנת לך להרגיש טוב, אבזור, נוחות סבירה (בעיקר בגלל כסאות לא טובים) , אפילו המנוע לא רע בכלל (1.6) אבל באופן אישי, הייתי מעדיף משהו שקצת יכול לרגש

פורסם

נהגתי בגרסת הטורבו בכבישי נס הרים והסביבה ולאוטו יש תת היגוי בכמויות מסחריות (טוב אולי קצת הגזמתי, אבל כל 106 תהיה קלה לשליטה שם והכנסה לסיבוב על הצד לאין שיעור).

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
נהגתי בגרסת הטורבו בכבישי נס הרים והסביבה ולאוטו יש תת היגוי בכמויות מסחריות (טוב אולי קצת הגזמתי, אבל כל 106 תהיה קלה לשליטה שם והכנסה לסיבוב על הצד לאין שיעור).

נהגת בגרסת ה-4X4 אתה מתכוון? ג'רמי התרשם אחרת ממך... אני חושב שאם זה כמו שהוא סיפר - אני גם לא הייתי מתרשם מהאוטו - אולי הוא מציל אותך מעצמך, אבל אם הוא עושה הכל בשבילך - זה לא מעניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נהגתי בגרסת ה-4X4, כל כניסה מעט מהירה מדי לפניה תניב תת היגוי בכמויות.

האוטו חוצמזה מאוד איכותי בתור רכב יום-יום. הכל מוצק ונעים, ונראה שיאר ככה שנים ארוכות. אחלה בחירה למשפחה הממהרת בכביש 6.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
נהגתי בגרסת ה-4X4, כל כניסה מעט מהירה מדי לפניה תניב תת היגוי בכמויות.

האוטו חוצמזה מאוד איכותי בתור רכב יום-יום. הכל מוצק ונעים, ונראה שיאר ככה שנים ארוכות. אחלה בחירה למשפחה הממהרת בכביש 6.

אולי ה-4X4 לא עבד :p:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הבעיה של ה-4X4 הזה היא שהוא נכנס מאוחר מדי, רק ביציאה מפניה חדה על הגז, כאתה חושב שכבר תמשיך ישר לעץ הקרוב אליך, עובר מעט כח אחורה, הרכב לא בנוי למשחקים כאלה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• תוכן חדש...