Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו תשובת המועצה,

תודה על פנייתך.
לגבי טענותיך:
  • מצוקת חניה: אנו מודעים לקשיי החניה בשכונה ומתחייבים לפעול לשיפור המצב. עם זאת, חניה באדום-לבן אסורה על פי החוק, גם במצבי חירום.
  • חניה ללא הפרעה: העובדה שלא הפרעת לתנועה אינה מבטלת את העבירה. חנייה באדום-לבן היא עבירה על החוק, גם אם היא לא גורמת להפרעה מיידית.
  • סעיף 3 בדו"ח: נבדוק את הטעות בסעיף הדו"ח ונתקן אותה בהקדם. עם זאת, טעות זו אינה מבטלת את העבירה שבוצעה.
לגבי בקשתך לביטול הדו"ח:
לאור האמור לעיל, לא נוכל לבטל את הדו"ח.
פורסם

אם כל נהג יחליט על פי דעתו שהחניה שלו לא מפריעה לאף אחד, אלוהים יעזור....

ולעניין ביטול הדוח: כל עוד עבירה מצולמת ובמקרה הנל קיים גם תיאור מילולי , אין חשיבית רבה לטעויות טכניות של סעיף/כתובת/כיוונים וכד. כל אלה נכנסים תחת הגדרה של טעות סופר.

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

אני תושב שאם ראש המועצה שנבחר לא היה אוכף את האדום לבן, היה מחנה לו בתוך הבניין של המועצה.

אי אפשר ככה יותר, כל אחד חושב שהוא לא מפריע ואני בסוף יורד עם הילדים לכביש כי איזה מישהו החליט לחנות על המדרכה, או לבנות עליה סוכה :| 

אזהרות ניתנו במשך חודשים, אין כאן יתר אכיפה, להפך, חוסר באכיפה למרות שהביאו פקחים.

** עכשיו ראיתי, פות"ש חנה מול בניין המועצה :D 

אני יודע בדיוק איפה חנית, האמת שלא ברור למה זה לא כחול לבן, בת"א במקום דומה כנראה שלא היית חוטף דו"ח עם תו נכה, דווקא יש לך קייס

עריכה אחרונה על ידי avizaz
  • אהבתי 2

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, itamar_by כתב:

זו תשובת המועצה,

• סעיף 3 בדו"ח: נבדוק את הטעות בסעיף הדו"ח ונתקן אותה בהקדם. עם זאת, טעות זו אינה מבטלת את העבירה שבוצעה.

וזה מה שנקרא, גול עצמי.

אתה מודיע למועצה אילו טעויות הם עשו, אז הם מתקנים אותן...

הנקודה היא שאם אתה מגיש בקשה להישפט, עד לרגע בו המשפט מתחיל (ואתה עונה אם אתה מודה בעבירה : כן או לא) - הם רשאים לתקן טעויות בכתב האישום.

מהרגע שהמשפט התחיל - זהו,  אין אפשרות לתקן טעויות והם צריכים להתמודד עם הטעויות שלהם.

עכשיו יש לך (לפחות) טעות אחת פחות להשתמש בה בכדי להתמודד מולם.

עריכה אחרונה על ידי guya72

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...