Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסים לכסות את הגירעון מהמלחמה אז החמירו את הבדיקות במכס וגם מחרימים יותר דברים כי דברים קטנים לרכב לא היו נבדקים פעם היום הם נבדקים ומוחרמים אם הם לא עומדים בתקן 

• לא הבנתי... 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

החרמה לא עוזרת לכסות שום גירעון.

זה לא עובד ככה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

גם לי זה קרה. הזמנתי לפני 8 חודשים  לפחות אוזניות בלוטוס לייזר וכו' וגם סכין קטנה ומאז שום דבר לא הגיע. זה נכון שאם יש בחבילה דבר אסור אז זורקים הכל לפח? ואפשר לקבל על זה החזר מהחנות?

סקודה פאביה סטיישן 2013 1.2 T 

"להפסיק לעשן זה הדבר הכי קל בעולם. מי כמוני יודע. עשיתי את זה אלף פעם." מארק טווין

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין שום החזר אם לא מגיע מסיבות חוקיות (מסים, לא עומד בתקן, אסור להכניס לארץ וכו`).

פורסם
לפני 3 שעות, amosbmw כתב:

זה לא עובד ככה.

מעריך שהוא מתכוון שפשוט בודקים יותר בשביל מיסים וממילא נעצרים ומוחרמים יותר מוצרים אסורים.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, amosbmw כתב:

זה לא עובד ככה.

דברים אסורים מוחרמים ומושמדים

דברים מותרים שביום יום היו עוברים בלי בדיקה נבדקים כדי לבדוק אם הם באמת מתחת לרף המכס

פורסם

לעליאקספרס הסדר עם חברת תעופה ששולחת פעמיים-שלוש בשבוע 747 מטען להביא את החבילות ועם הדואר על דיווח פריט המכס כך שהוא ידוע מראש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן בזמן האחרון הרבה חבילות החרימו לי במכס, דברים שהם הזמנה חוזרת של שנה שעברה שכן קיבלתי אותם עכשיו הם לא עוברים.

הזמנות באליאקספרס נסגרות, פתחתי מחלוקת על כך שלא קיבלתי את המוצר ואליאקספרס דחו את הבקשה, ערערתי שמילאתי את הטופס שביקשו ממני בחברת השליחויות ומשרד התחבורה צריך לבדוק את החבילה, אני לא יודע אם בדקו או לא אבל החבילה הוחרמה וטענתי שזאת לא אשמתי שהמכס החרים את זה אני את החלק שלי במילוי הטופס עשיתי וקיבלתי החזר

פורסם (נערך)

תנסו לרכוש מוצרים שלא נשלחים דרך

AliExpress standard shipping 

Choice

אלו משלוחים שעוברים אוטומטית למחשבים של המכס

עריכה אחרונה על ידי TomerLL
פורסם
לפני 2 דקות, TomerLL כתב:

תנסו לרכוש מוצרים שלא נשלחים דרך

AliExpress standard shipping 

Choice

אלו משלוחים שעוברים אוטומטית למחשבים של המכס

לא ידעתי, בד"כ אני מחפש אותם כי הם במשלוח מהיר...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...