Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרגיש העברת הילוכים ״לא חלקה״

NayDav2001

פוסטים מומלצים

אהלן, יש ברשותי קליאו 0.9 ידנית שנתון 2014. 

אני מרגיש כל פעם לרוב בהילוך 1/2/3 העברת הילוכים לא חלקה... זא כשאני מעביר הילוך ההילוך נכנס כמו שצריך, אבל לא מרגרינה, אין רעשים מסויימים בהעברת הילוכים ואין רעשים מוזרים מהגיר (של קלאץ גמור לדוגמא) נטט ההרגשה של ההעברת הילוכים לא מרגישה ״נקייה״.

אם זה משנה קניתי את הרכב לפני שבועיים ויש לו 69 אלף קמ.

מה אתם חושבים שמדובר ? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שיש לי רישיון אני נוהג רק על ידני, עדיין לא נתקלתי בידית הילוכים שנכנסת להילוך "חלק כמו מרגרינה", אני חושב שהמצב שלך בסדר

יש איזה "חיכוך קטן" (לא התכוונתי לחיכוך גלגלי השיניים של הגיר אלא בהכנסה להילוך), לפעמים שמכניסים להילוך מרגישים "חלק" ולפעמים פחות (לא מדבר על ידית שנתקעת או קושי בהכנסת הילוך).

גם אצלי אני חושב שזה כך, חבר שנהג לי ברכב יש לו גם ידני אבל רכב ישן והידית הילוכים שלי היתה בשבילו כמו "מרגרינה"

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Deutz912 כתב:

מאז שיש לי רישיון אני נוהג רק על ידני, עדיין לא נתקלתי בידית הילוכים שנכנסת להילוך "חלק כמו מרגרינה",

גיר "מרגרינה" קיים, רק לא אצל היצרנים הצרפתיים 😁

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, NayDav2001 כתב:

אהלן, יש ברשותי קליאו 0.9 ידנית שנתון 2014. 

אני מרגיש כל פעם לרוב בהילוך 1/2/3 העברת הילוכים לא חלקה... זא כשאני מעביר הילוך ההילוך נכנס כמו שצריך, אבל לא מרגרינה, אין רעשים מסויימים בהעברת הילוכים ואין רעשים מוזרים מהגיר (של קלאץ גמור לדוגמא) נטט ההרגשה של ההעברת הילוכים לא מרגישה ״נקייה״.

אם זה משנה קניתי את הרכב לפני שבועיים ויש לו 69 אלף קמ.

מה אתם חושבים שמדובר ? 

כמו שאמרו, זה לא אמור להיות חלק כמו מרגרינה. מצד שני, אם יש התנגדות מוגזמת, גם ללא רעשים נוספים - זה יכול להצביע על תקלה (במסנכרנים אם זה הילוך בודד, ובמצמד או במיסב שלו אם זה בכולם). הבעיה היא שקשה לכמת מה זה התנגדות מוגזמת ומה לא - בטח שדרך פוסט באינטרנט. אם יש לך מכר כלשהו שיש לו נסיון עם נהיגה במגוון מכוניות ידניות, תן לו לנסות את הרכב שלך ולהביע דעה. אם לא, אפשר להתייעץ עם מוסך שאתה סומך עליו שלא ימציא לך בעיה יש מאין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, chrono כתב:

כמו שאמרו, זה לא אמור להיות חלק כמו מרגרינה. מצד שני, אם יש התנגדות מוגזמת, גם ללא רעשים נוספים - זה יכול להצביע על תקלה (במסנכרנים אם זה הילוך בודד, ובמצמד או במיסב שלו אם זה בכולם). הבעיה היא שקשה לכמת מה זה התנגדות מוגזמת ומה לא - בטח שדרך פוסט באינטרנט. אם יש לך מכר כלשהו שיש לו נסיון עם נהיגה במגוון מכוניות ידניות, תן לו לנסות את הרכב שלך ולהביע דעה. אם לא, אפשר להתייעץ עם מוסך שאתה סומך עליו שלא ימציא לך בעיה יש מאין.

לפי התגובות המצב תקין וזה סתם דפיקה שלי... אין באמת התנגדות ואני מכיר איך מרגיש העברת הילוכים כמצמד הולך, נראה לי שמצבי תקין ;)

• רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...