Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, yair17 כתב:

לא מדובר באיזה דגם מיוחד.

רכב סטנדרטי...

images.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מרגיש שכולם כאן כותבים לברוח כמו מאש אבל לא סגורים על זה ....

ראיתי מאות סרטוני Barn finds שהרכבים בהם יצאו פנינה אחרי עמידה של המון שנים ללא החלפת שמנים.

אם הצבע במדיד יחסית שקוף מודה שהייתי מתלבט...(ואני גרמני בטיפולים ברכב שלי,גם בזמנים וגם באיכות החומרים)

אכן החלטה קשה

🙄

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Barn find זה רכב שעמד ללא שימוש מלא זמן אז לא משנה אם החליפו שמן או לא.

פה מדובר ברכב שאולי נסע 6 שנים על אותו שמן.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, pipinoadar כתב:

מרגיש שכולם כאן כותבים לברוח כמו מאש אבל לא סגורים על זה ....

ראיתי מאות סרטוני Barn finds שהרכבים בהם יצאו פנינה אחרי עמידה של המון שנים ללא החלפת שמנים.

אם הצבע במדיד יחסית שקוף מודה שהייתי מתלבט...(ואני גרמני בטיפולים ברכב שלי,גם בזמנים וגם באיכות החומרים)

אכן החלטה קשה

🙄

תומר

אתה מדבר על רכב שנשכח במחסן אי שם בארה"ב.

פה אתה מדבר על רכב בן 6 שנסע, אומנם מעט אך נסע 6 שנים עם אותו שמן. אתה יודע מה קורה לשמן ב6 שנים? הוא הופך מנוזל לג'לי, הג'לי הזה נכנס לכול מני חריצים ויוצר סתימות (ממש כמו כלסטרול בעורקים) שגורם לשמן לנזול באופן לקוי, ובמידה ותיהיה סתימה הרכב יתחמם וילך המנוע, וזה פשוט זוועה לנקות את החרא הזה מכול חור אפשרי.

עדיף אוטו עם נגיד 20X6 כלומר 120א קמ שטופל כמו שעון עם קבלות והכול בתקן באותו מחיר של רכב עם 30א קמ. 

ישראלים חושבים רכב מגיע ל150-200 אלף ובום מתפוצץ ממש לא

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

פה מדובר ברכב שאולי נסע 6 שנים על אותו שמן.

זה בדיוק ה"אולי" הזה.

יש נתון חשוד האם הוחלף שמן או לא, ותכלס לא כזה בעייה לוודא.

כל השאר ספקולציות...

פורסם (נערך)

חכו חכו לפני שנופלים עליו לגמרי...

כמו שאמרתי, דיברתי איתו שוב, הפעם הוא הבין מה אני רוצה ממנו והוא יבדוק ויחזור אלי.

יש שם איזה טלפון שבור שהבן מטפל במכירה עבור אבא שלו.

אז אני מחכה.

עריכה אחרונה על ידי yair17
פורסם

לפי מה שאתה מתאר, 6 שנים , 30000 קילומטר יד 1 , יש רק קשקאי . וזה רכב שפורסם גם פרטי וגם מסוכנות רכב (אותו מספר רישוי) 

image.thumb.png.8f21f7a97b55504410b149f61cceecc1.png

https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=32&model=10449&year=2018-2019&price=-1-170000&km=20000-30000&hand=1-1

image.thumb.png.77ff6aea64d016087c8df916ed58fd8a.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, xdmanxd99 כתב:

עדיף אוטו עם נגיד 20X6 כלומר 120א קמ שטופל כמו שעון עם קבלות והכול בתקן באותו מחיר של רכב עם 30א קמ. 

וזה גם יהיה יותר זול, כי רכב עם קילומטראז' נמןך נמכר במחיר יקר בישראל, גם אם הוא לא טופל...

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, Michazzz כתב:

תשכנע אותה לקנות חדש מהניילונים או שעל כל תקלה יקללו אותך טוב טוב😜

אני חושב שזה עניין של רצון ויכולת כלכלית.

אבל כן, זאת הסיבה שאני מעדיף לקנות חדש. לא יודע מה עבר על האוטו ביד הקודמת. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 19 שעות, tinoki כתב:

ברוסיה מקובל בקרב אוכלוסיות רחבות לא לטפל ברכב בתחזוקה מונעת / שנתית כלל. נתקע - מטפלים.

בתור אחד שמכיר יחסית טוב את נוף הרכב הרוסי והאוקראני וכו' - גם אם התופעה הזו קיימת זה משהו נקודתי וממש לא נפוץ. 

הסיבה פשוטה - לאזרח רוסי ממוצא במיוחד כזה שלא גר בערי הבירה הגדולות והיחסית מבוססות רכב זה מוצר יקר שצריך לשים עליו הרבה יותר משכורות מאשר באירופה וגם יותר מאשר בישראל. ולעומת זאת מחירי הטיפולים והחלפים יחסית נמוכים. 

אז אם כבר קונים, זה להרבה שנים וכן משתדלים לטפל ולשמור. במיוחד החלפת שמן שהרבה אנשים מחליפים פעמיים בשנה בהחלפת עונה, במיוחד שיש מותגים מקומיים לא יקרים. 

• אהבתי 2

פורסם

טוב, אז אני רק מעדכן שהבחור בדק והראה לי חשבוניות של טיפולים.

לא היו את כל החשבוניות אבל אני מניח שהם סתם פשוט לא מסודרים, הרכב עבר טיפולים במוסכים שונים והם לא שמרו חשבוניות.

אז למי שהיה סקרן, אכן היה מדובר בפג'ו 108...

בכל מקרה, הלכתי לראות את הרכב וירדנו ממנו. לא בגלל הטיפולים, אלא שלדעתי, הרכב לא שמור חיצונית וקוסמטית כמו שהייתי מצפה מרכב שנסעו עליו רק 30 אלף ק"מ.

לגבי הדגם עצמו,

הגיר הרובוטי שלו מעצבן אבל נראה לי שעם זה היה אפשר להסתדר בסוף.

העיצוב הפנימי נראה ממש כמו צעצוע אבל גם את זה אפשר לסבול.

הפתיעה אותי מאוד העובדה שהרכב נראה ומרגיש ממש זול, בין אם זה בפלסטיקה, במגע של הכפתורים, בפתיחה של הדלתות, הכל מרגיש ממש פשוט פשוט פשוט.

בביקורות ראיתי שאוהבים להשתמש במילים "כמקובל בקטגוריה", לא יודע, יצא לי לנסוע גם בפיקנטו ישנה יותר והיא הרגישה איכותית יותר משמעותית.

נראה לי שבאמת ננסה לחפש פיקנטו. יש מצב שעדיף.

תודה לכל מי שהגיב ותרם את ידיעותיו ונקודת מבטו.

• אהבתי 6
פורסם

אה, גיר רובוטי זה דרעק. טוב שירדת מזה.

הקוסמטיקה נשמעת בסגנון של חמותי. רכב בן 4, 14k ק"מ, הקונה היה בהלם מכמה האוטו מגעיל..😆

אבל הסתדרו קצת במחיר בהתאם..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בתאריך 30.10.2024 בשעה 10:35, topop כתב:

פשוט הזיה, בן אדם קונה רכב חדש ממיטב כספו ולא מרגיש צורך לטפל בו ולשמור עליו (אפילו רק בשביל לממש את האחריות אם יצטרך...).

אנשים קונים רכב 160-180א חדש מהחברה בשביל לקרוע ניילונים אבל לשים עוד 500-1000 שקל על צמיגים איכותים לא ישימו ובוכים על 600 שקל טיפול.
ואז מתלונים שהאוטו מקרטע אחרי שנתיים על הכביש.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...