Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתות בפנייה

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, ariel000 כתב:

אתם לקחתם את זה קיצוני שזה מדהים.

כמה כותבים בשפה לא נחמדה

אחד כותב לא לשתות ולכתוב בקארספורום.

רציתי להעלות נושא לדיון ולא ציפיתי לקבל כזה Shitstorm מאנשים פה.

תודה על ההרגשה הנעימה.

הסתקרנתי ועברתי על התגובות כאן, לרבות זו שלי, לא ראיתי משהו אחר מאשר שפה מכבדת ומנומסת, למעט אולי תגובה אחת שאימצה לשון מעט סרקסטית. לקרוא לזה סערת קקה ? קצת נסחפת. בכל מקרה הנושא הזה ראוי קצת פחות לדיון לדעת המגיבים ולטעמי בצדק. איתות היא אחת מאותן פעולות שגם מתחייבות על פי חוק, גם יש בה הגיון ומרכיב בטיחותי חיוני, המרכיב האוטומטי הנדרש לפעמים בביצוע הפעולה הזו, ללא קשר להגיונה בנסיבות שונות, עוזר מאוד להפוך אותה לשיגרה וכך ראוי. הרבה יותר נכון יהיה לדעתי לדון בהקשר זה בשאלה למה ממעטים לאותת כאן, למה אני צריך לנחש מה מתכוון לעשות הנהג האחר, במקום שזה יזיז איזה מקל קטן בצד ההגה ויפתור לי את הדילמה. 

• אהבתי 1
פורסם

יש נהגים שנוסעים לאט בימין ושמאותתים לעקוף אותם הם מאיצים כדי שלא תוכל להשתלב וחוזרים להאט, הם העבריינים האמיתיים!!!

בגלל שיש אנשים כאלה אנשים לא רוצים (אני לפחות...) לאותת כי אולי הנעקף הוא מאותם אלה ש...

אם כבר חוק שצריך לאכוף בנושא האיתות, זה אלה שהוינקר שלהם מחובר לאנדברקס ומהרגע שהם מורדים אותו עד סוף הנסיעה הוא דולק

• לא הבנתי... 1
פורסם
בתאריך 16.9.2024 בשעה 15:34, ariel000 כתב:

רציתי להעלות נושא לדיון ולא ציפיתי לקבל כזה Shitstorm מאנשים פה.

facts don't care about your feelings

כתבת אירופה, ביקשנו לשאול איפה, ועד עכשיו אין תשובה.

רוצה להוציא קיטור? בכיף, רק תוסיף אזהרה בתחילת ההודעה...

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 16.9.2024 בשעה 20:06, taranta כתב:

בגדול - אני מאותת בכל המצבים שתיארת מלבד בחניה וכאשר אני לבד על הכביש (=אין למי לאותת).

אינך יודע אף פעם לבטח אם אתה באמת לבד על הכביש.

ולא, לא מדובר באיתות לחייזרים, אבל לא תמיד אתה יודע לבטח (ובטח לא יכול להסתכל לכל הכיוונים באמצע נסיעה ולאבד מבט עם התנועה) שאתה באמת לבד על הכביש.

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

בלי קשר לחוק ולאם הנתיב מוביל רק ימינה, הכי נכון לעשות את זה תמיד, באוטומציה. כמו הסתכלות במראות.

כמתרגלים לעשות את זה בלי מחשבה זה פשוט קורה.

עדיף איתות ללא צורך מאשר אי-איתות כשיש צורך. אין בזה נזק, זה רק יכול להועיל.

בתאריך 16.9.2024 בשעה 01:53, guya72 כתב:

צריך להיות ממש כשרוני כדי לקבל בארץ דוח על חוסר איתות

וחבל.

בתאריך 16.9.2024 בשעה 18:24, רועי5 כתב:

לדון בהקשר זה בשאלה למה ממעטים לאותת כאן, למה אני צריך לנחש מה מתכוון לעשות הנהג האחר

כי לנהגים לא אכפת, והם קוּלים, ולא שמים, ותראה איזה גבר הוא כשהוא מזגזג בין מכוניות מימין ומשמאל כדי להגיע לרמזור 4 שניות מוקדם יותר.

עריכה אחרונה על ידי elera
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 44 דקות, חולגי כתב:

אינך יודע אף פעם לבטח אם אתה באמת לבד על הכביש.

ולא, לא מדובר באיתות לחייזרים, אבל לא תמיד אתה יודע לבטח (ובטח לא יכול להסתכל לכל הכיוונים באמצע נסיעה ולאבד מבט עם התנועה) שאתה באמת לבד על הכביש.

אני תמיד! מודע לתנועה סביבי. בלי קשר למעבר נתיב או לא. זה הבדל בין נהג טרי לנהג מנוסה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אתה לא תמיד יכול להיות מודע להכל, גם אם אתה רוצה או בטוח בכך (שים לי עיניים בגב ואומר לך שאולי אתה צודק 😉)

לכן רצוי לאותת גם כשאתה לבד (או חושב שאתה לבד) על הכביש (כך אני לפחות עושה).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 14 שעות, shlomiko כתב:

בגלל שיש אנשים כאלה אנשים לא רוצים (אני לפחות...) לאותת כי אולי הנעקף הוא מאותם אלה ש.

הפתרון הוא להשתמש באיתות לטובתך. נותנים להם להאיץ ועוברים אחריהם, נורא פשוט. המטרה הרי היתה לנסוע מהר יותר והשגתי אותה.

עובד גם במעבר נתיב, מישהו מעט מאחור, אתה מפעיל איתות, הוא מאיץ ועובר אותך ואתה חופשי לעבור נתיב מאחוריו.

יש לי חברה שלא מאותתת בגלל הטיעון הזה, זה הפך להיות גורף, היא לא מאותתת בכלל, גם כשאין שום סכנה שזה יגרום למישהו לעשות לה דווקא, ורק יספק מידע למי שמסביב מה היא מתכוונת לעשות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, taranta כתב:

אני תמיד! מודע לתנועה סביבי. בלי קשר למעבר נתיב או לא. זה הבדל בין נהג טרי לנהג מנוסה.

ברור, אין כמוך ודווקא בשל כך שאתה נהג כל כך משובח, מה אכפת לך לאותת בכל פעם שאתה מתכוון לעבור נתיב, לא משנה מאיזו סיבה ולא משנה אם הכביש עמוס או שאתה כבר שעתיים לבד על הכביש ותמה איפה כולם. אחרי הכל וממה שאני מבין מדובר בפעולה שהיא גם מאוד פשוטה, לא מצריכה כישורים יוצאי דופן, לא פוגעת בריכוז, לא מגדילה את צריכת הדלק, לא מורידה מיכולת המזגן, לא מוסיפה מטר אחד נוסף לקילומטראז', אפילו לא הופכת אותך לחנון, או איזה פרייאר. אם כולם היו נוהגים כך כאוטומט במקום להתחכם ולחשוב שהם תמיד ( לא סתם, כזה עם סימן קריאה ) יודעים מה צריך לעשות ומתי, היו נחסכים חיים, צריך להבין את זה.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
פורסם

איתות מדליק כ 3 נורות, אם תצרף את השניות שבהן הן עובדות בכל איתות, על פני היום, השנה, תקבל צריכה שמועמסת על מערכת החשמל , שבתורה מגדילה את צריכת הדלק, ושבתורה מקטינה את המזומן בארנק בזמן התדלוק.

... נכתב סתם בלצון, היה חבר ותיק בפורום שהתעקש על אי הדלקת אורות בגלל חיסכון בדלק.

פורסם
לפני כשעה, רועי5 כתב:

ברור, אין כמוך ודווקא בשל כך שאתה נהג כל כך משובח, מה אכפת לך לאותת בכל פעם שאתה מתכוון לעבור נתיב, לא משנה מאיזו סיבה ולא משנה אם הכביש עמוס או שאתה כבר שעתיים לבד על הכביש ותמה איפה כולם. אחרי הכל וממה שאני מבין מדובר בפעולה שהיא גם מאוד פשוטה, לא מצריכה כישורים יוצאי דופן, לא פוגעת בריכוז, לא מגדילה את צריכת הדלק, לא מורידה מיכולת המזגן, לא מוסיפה מטר אחד נוסף לקילומטראז', אפילו לא הופכת אותך לחנון, או איזה פרייאר. אם כולם היו נוהגים כך כאוטומט במקום להתחכם ולחשוב שהם תמיד ( לא סתם, כזה עם סימן קריאה ) יודעים מה צריך לעשות ומתי, היו נחסכים חיים, צריך להבין את זה.

אני אמשיך להיות עירני ואתה תנהג על אוטומט. נראה מי יעשה תאונה.

• רעיון גרוע 1
פורסם

עירני בשבילי, כן, אוטומט בשביל האחרים - קל יותר. דבר אחד פחות להתרכז בו בנהיגה, ועוזר תמיד לאחרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפות"ש - גם אם תאותת מעכשיו עד סוף החיים שלך בכל שינוי נתיב תבזבז פחות זמן משלקח לך לכתוב את ההודעה המקורית ולעקוב אחרי השרשור הזה. בנוסף, כמו שאמרו, לא ברורות הטענות לגבי "אירופה". אם התייחסת למדינות מערב אירופה בכל אופן, יש נטייה (נכונה) לאותת אפילו מיציאה מכיכר. 

בקיצור, זו פעולה שהעלות/תועלת שלה שואפת ל-0, פשוט תעשה את זה (העלות במונה נמוכה עד אפסית והתועלת במכנה חיובית עד אינסופית אז השבר שואף ל-0 כן).

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...