Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזזת לחמצן חירום לרכב

פוסטים מומלצים

היי, קניתי מערכת מולטימדיה שנקראת ככה:
image.png.1218b5f66033cafa39209390d004711f.png

מתכנן בקרוב להתקין, עשיתי קצת בדיקות והכל נראה אחלה, יש רק משהו אחד קטן וזה הלחצן מצוקה לרכב שנמצא פה:
image.png?ex=66e195a8&is=66e04428&hm=9c6849bfbb4224a27fedbdd49332b2fabfdd9c854a9e106dbdefbf73b42d5f2a&=

כן יש רווח בין המערכת לכפתור, אז זה לא שצריך ממש ממש להתאמץ בשביל להגיע, אבל זה מן הסתם קצת פחות נגיש ובמצבים מסויימים יכול להיות שכן הייתי רוצה שזה יהיה יותר נגיש.

ראיתי משהו רק למודל אחד ספציפי שנקרא hazard lights button relocation.

הרכב שלי זה הונדה סיוויק סטיישן 2015, אבל לא מצאתי שום דבר בסגנון. תוהה לעצמי אם למישהו יש נסיון עם משהו כזה? ברמת העיקרון לא סופר קריטי לי איך זה נראה, בעיקר שזה יהיה במקום נגיש. חשבתי אולי לקנות כבל מאריך או להכין כבל מאריך ופשוט לנסות לקבע את הכפתור במקום קצת יותר נגיש.

אם למישהו יש נסיון או הצעות אשמח לשמוע, פתרונות שמכירים, אולי אפילו כאלו שמשתמשים במערכת דומה ויכולים להעיד שזה אולי לא מאוד נורא?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...