Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

fatboy1340,

בפועל - לאחר שבדקתי בהסתכלות שמאלה שהמעגל פנוי, התחילתי בנסיעתי בתוך המעגל לעבר הנתיב,  כאשר מבטי עבר משמאל -> קדימה וצופה לכיוון הנסיעה ,  הרנו מגיעה משמאל משעה 8 .

אכן שום ניסיון או בלימה שלי, כי כאשר התחלתי את נסיעתי לתוך המעגל, לא היה כל סימן לרנו.

לעומת זאת, נהג הרנו כאשר נכנס למעגל היה אמור לראות אותי כי הייתי ממש מולו , היה אמור להאט או לבלום אבל כפי שאמר נהג הרנו "מיהר לעבודתו".

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, Rittberg כתב:

Fraysa,

האודי לאחר שראתה שהמעגל פנוי , החלה את נסיעתה , בתמונה המצורפת ניתן לראות את נתיב הנסיעה.

לאחר שהאודי החלה בנסיעתה (המעגל היה פנוי) עיני הנהג היו קדימה ,כדי לראות את הרנו עייני הנהג היו צריכות להיות מאוד שמאלה  - ( שעה 8 ).  מצד שני האודי הייתה בחזית נתיב נסיעת הרנו ונהג הרנו היה אמור לראות את האודי  

ראשית כל, אתה יכול בבקשה להפסיק לדבר על עצמך בגוף שלישי? זה קצת קרינג׳.

דבר שני, אתה ממשיך להסיר מעצמך אחריות. מה זה ״לאחר שראה שהמעגל פנוי״ או ״עיני הנהג היו קדימה״? אתה נוהג כמו רובוט? לא, אתה אמור לחיות את הכביש 24/7.

זה כמו שתגיד לי ״הסתכלתי חצי שנייה במראה, היה פנוי אז עברתי נתיב״. ומה אם איזו BMW M2 בדיוק חולפת במראה שלך כי עינייך היו מוסטות קדימה? גם אז תאשים את הצד השני?

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני שעה, Rittberg כתב:

בפועל - לאחר שבדקתי בהסתכלות שמאלה שהמעגל פנוי, התחילתי בנסיעתי בתוך המעגל לעבר הנתיב,  

אכן שום ניסיון או בלימה שלי, כי כאשר התחלתי את נסיעתי לתוך המעגל, לא היה כל סימן לרנו.

אם עוד יומיים, שבוע, חודש, יתקל נהג האודי במקרה דומה,

איך ינהג ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

היי,

מודה שלא קראתי את 6 העמודים, רק את ההודעה הראשונה. 

במידה והסרטון זמין לשני הצדדים, אז לעניות דעתי רוב האשמה אם לא כולה תוטל על נהג האאודי. 

ללא הסרטון ועם תמונות ממקום הפגיעה בלבד לאאודי יש סיכוי יותר טוב לתאר תמונה שכבר היה בתוך הכיכר ונפגע בצדו האחורי מנהג הרנו.

פות"ש הייתה איזו אינטראקציה ביניכם לאחר התאונה? 

אתה האאודי או הרנו? 

בד"כ שרשורים כאלו עמוסים זה כי יש הרבה התפלפלויות מאנשים שלא ישבו דקה בבית משפט לתעבורה. אז עבור אותם אנשים אקדים ואומר, לעתים יש מחשבה שבית משפט ישראלי לתעבורה נראה כמו בסדרה suits, אך בפועל נראה כמו שוק הכרמל ואחרי שהרוכלים סוגרים עסקה בצעקות אחד עם השני מתקדמים הלאה לעסקה הבאה. 

יש מקום להביא ראיות נוספות או טענות כאלו ואחרות, אך הן חייבות להיות תמציתיות ומאוד לעניין. לרוב. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שרשור די מתפלפל, מתאים לאיזה כוילל.

קודם כל, פות״ש הוא נהג האודי. זה די ברור מההודעות ובאיזה שלב הוא גם מצהיר זאת.

שנית, יש כאן דיון שמתמקד כל פעם בפריים כזה או אחר מהסרטון.

ושלישית - נראה שהחברים כאן מקדישים לדיון יותר זמן ממה שכל שופט יקדיש. לכן סביר שהמסקנות כאן יהיו שונות מהחלטתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

ושלישית - נראה שהחברים כאן מקדישים לדיון יותר זמן ממה שכל שופט יקדיש. לכן סביר שהמסקנות כאן יהיו שונות מהחלטתו.

בדיוק.

ובדיוק מהסיבה הזאת, אף אחד לא יחשב פריימים ולא יקנה טיעונים כמו ״הרכב הלבן הסתיר״. מה זה ״הסתיר״? הוא לא פתח שם בסטה למכירת נקניקיות, הוא חלק מהדימנקיה/חיים של הכיכר. משהו מסתיר? אתה לא רואה/בטוח? אתה לא נכנס לכיכר. 
על זה שהרנו הוא נבלה שנוהג בצורה פראית אין עוררין, ואם ככה הוא נוהג בשלב כל כך מוקדם בחייו יפה שעה אחת קודם שירד מהכביש במהרה, אבל במקרה הנ״ל הסרטון לא עושה חסד עם הנפגע ואני לא רואה איך האשמה היא לא על הרכב השחור שלא כיבד זכות קדימה לפי חוקי כיכר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

היי,

מודה שלא קראתי את 6 העמודים, רק את ההודעה הראשונה. 

במידה והסרטון זמין לשני הצדדים, אז לעניות דעתי רוב האשמה אם לא כולה תוטל על נהג האאודי. 

ללא הסרטון ועם תמונות ממקום הפגיעה בלבד לאאודי יש סיכוי יותר טוב לתאר תמונה שכבר היה בתוך הכיכר ונפגע בצדו האחורי מנהג הרנו.

פות"ש הייתה איזו אינטראקציה ביניכם לאחר התאונה? 

אתה האאודי או הרנו? 

בד"כ שרשורים כאלו עמוסים זה כי יש הרבה התפלפלויות מאנשים שלא ישבו דקה בבית משפט לתעבורה. אז עבור אותם אנשים אקדים ואומר, לעתים יש מחשבה שבית משפט ישראלי לתעבורה נראה כמו בסדרה suits, אך בפועל נראה כמו שוק הכרמל ואחרי שהרוכלים סוגרים עסקה בצעקות אחד עם השני מתקדמים הלאה לעסקה הבאה. 

יש מקום להביא ראיות נוספות או טענות כאלו ואחרות, אך הן חייבות להיות תמציתיות ומאוד לעניין. לרוב. 

לא יודע באיזה בתי משפט תעבורה יצא לך להיות. אני יכול להעיד על תל אביב (מעט פעמים) ופתח תקווה(יותר פעמים). נמצא בהם מספר פעמים בשנה בשל התנדבותי במשטרת תנועה. אף פעם לא יצא לי לשמוע צעקות באולם בית המשפט. אולי התכוונת לשיחות עם התובע טרם השימוע הראשוני. וגם זה נערך בד"כ בסבר פנים יפות, בלי הרמות קול. זמן מצומצם לכל נהג - כן. תחושה של עסקה בשוק - זו דעתך האישית, שלא ברור על מה מבוססת.
לגבי תמונות סטילס ביחס לסרטון - דווקא התמונה מטילה אשם גדול יותר על האאודי בגלל מיקום הפגיעות (חזית רנו לעומת צד אאודי) ועובדת התרחשות הפגיעה בסמוך למקום כניסתו של אאודי לכיכר. 

לפני 3 שעות, sperial כתב:

שרשור די מתפלפל, מתאים לאיזה כוילל.

קודם כל, פות״ש הוא נהג האודי. זה די ברור מההודעות ובאיזה שלב הוא גם מצהיר זאת.

שנית, יש כאן דיון שמתמקד כל פעם בפריים כזה או אחר מהסרטון.

בכויילל דנים על דברים שלא קשורים לחיים אמיתיים , אנחנו כן😆. בגדול אתה צודק, במשפט תעבורה הדיון יהיה הרבה יותר תמציתי מהדיון שלנו כאן

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני כשעה, fatboy1340 כתב:

בכויילל דנים על דברים שלא קשורים לחיים אמיתיים , אנחנו כן😆. בגדול אתה צודק, במשפט תעבורה הדיון יהיה הרבה יותר תמציתי מהדיון שלנו כאן

תודה שתיקנת לי את הרושם על בית המשפט, אחרי שהתקלקל למשך מספר דקות ע"י ניקו.

גם בכויילל לא הייתי - איזה בעסה.

אם במשפט תעבורה יופיע צוות המומחים שהופיע פה, תמציתי זה לא יהיה.

ותודה לכל מי שהשקיע מחשבה בשרשור ויצר דיון מעניין.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...