Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת VOLVO S60 2015 RD

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , יש לי הצעה לרכוש את הS60 הזו, 128000 בסביבות ה40000

המחיר נשמע מפתה, הרכב נראה מטורף 245 כוח סוס וכו, מה שכן שמעתי שיש להם כל מיני בעיות כגון חיישן קינסיטר שזה קשור למשאבת דלק הבנתי, ואכילת שמן

השנתון הוא 2015 והמנוע הוא של וולו ולא של פורד

האם הבעיות האלו נכונות? ובכללי האוטו נחשב אמין? אני לא מתכנן למכור אותה בשנים הקרובות כך שירידת ערך פחות מעניינת

פורסם

הרכב מפנק מאוד אבל עד אמצע 2016 (ומנוע מספר מיליון וחצי בערך) יש סיכוי לצריכת שמן מוגברת בעקבות רינגים עם תכנון לא טוב. 

מעבר לזה הרכב הוא אמין, הגיר 8 הילוכים מתוצרת יפנית .

צריך לשים לב- רצועת טיימינג מחליפים כל 120 אלף קמ או 8 שנים, עלות לא הכי זולה. 

עלויות אחזקה גבוהות מהממוצע- ברמת רכב גרמני בערך. 

בעיות אפשריות- מנגנון נעילת דלתות, יש ריקול עכשיו עם החלפה במורשה חינם

קאניסטר דלק - לחלק מהאנשים קורה וחלק לא, אקדח תדלוק קופץ וזה לא נוח אבל לא בעיה משביתה.

פורסם
לפני שעה, nissan1211 כתב:

הרכב מפנק מאוד אבל עד אמצע 2016 (ומנוע מספר מיליון וחצי בערך) יש סיכוי לצריכת שמן מוגברת בעקבות רינגים עם תכנון לא טוב. 

מעבר לזה הרכב הוא אמין, הגיר 8 הילוכים מתוצרת יפנית .

צריך לשים לב- רצועת טיימינג מחליפים כל 120 אלף קמ או 8 שנים, עלות לא הכי זולה. 

עלויות אחזקה גבוהות מהממוצע- ברמת רכב גרמני בערך. 

בעיות אפשריות- מנגנון נעילת דלתות, יש ריקול עכשיו עם החלפה במורשה חינם

קאניסטר דלק - לחלק מהאנשים קורה וחלק לא, אקדח תדלוק קופץ וזה לא נוח אבל לא בעיה משביתה.

תודה על המענה המהיר

אז לפי מה שאתה אומר רק השמן הוא העניין הבעייתי ממש ? פשוט להחזיק שמן שתמיד יהיה? הבחור שמוכר טוען שהוא ממלא רק בין טיפול לטיפול אין לי מושג אם הוא דובר אמת

הבנתי שאם לא ממלאים בזמן זה יכול לעשות תקלות במנוע?

פורסם
לפני 20 דקות, עדן חמו כתב:

תודה על המענה המהיר

אז לפי מה שאתה אומר רק השמן הוא העניין הבעייתי ממש ? פשוט להחזיק שמן שתמיד יהיה? הבחור שמוכר טוען שהוא ממלא רק בין טיפול לטיפול אין לי מושג אם הוא דובר אמת

הבנתי שאם לא ממלאים בזמן זה יכול לעשות תקלות במנוע?

חובה לשמור על מפלס מלא, אם הבעיה חמורה זה משתנה בין רכב לרכב יש כאלה שממלאים קצת ואז זה סביר ויש מקרים יותר חמורים שצריך למלא המון ואז זה כבר יותר בעייתי. באופן כללי זו הבעיה הכי גדולה ונפוצה בשנים האלה. אם תקנה תחזיק מיכל ברכב ותשים לב כל כמה זמן אם ירד 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...