Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי חדש 7 מקומות ל 20-30 שנים קדימה

ליאו לים

פוסטים מומלצים

הבחור עד היום עשה שיקול כלכלי טהור וזה בהחלט עובד, לקנות רכב אמין לא מהניילון ולהישאר איתו לטווח ארוך.

כעת המטרה היא שילוב של להישאר זמן ארוך + להינות מריח חדש מהניילון, דווקא הלנד קרוזר החדשה החדשה למרות מחירה הגבוה כנרה תשמור על ערכה באופן יחסי הרבה יותר מול כל גיפון אחר.

גם ברמת האמינות כנראה די תנצח

יש לפות"ש את היכולת? שיקנה ויהנה, קנייה רציונלית בהחלט.

מסופקני אם אכן נקפוץ לכאן עוד 20 שנה ונראה את הרכב במדור למכירה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 18.6.2024 בשעה 10:01, mottis כתב:

קיה סורנטו עם מנוע אטמוספרי ותיבת הילוכים פלנטרית פשוטים יבטיחו כנאאה אמינות לשנים רבות.

בתאריך 18.6.2024 בשעה 13:23, vladclar כתב:

מנוע אמין מאוד בסורנטו - מנוע דיזל.

הסורונטו נבדק גם, מנוע הבנזין היה לא אמין לפחות בדגמים הקודמים
הדיזל אמין יותר ולפי מה שראיתי גם לא חף מבעיות אחרי כמה שנים שימוש

לפני 17 שעות, yd b-4 כתב:

שאלה מעניינת וקצת חריגה.

אתה יודע כמה עולה לאנד קרוזר?

נראה לי יותר כלכלי וכיף לקנות סתם גיפון 7 מקומות ולהחליף כל כמה שנים.

400K +-

סתם גיפון לא יתאים כשהצורך הוא 7 מקומות למבוגרים ולא 5+2
וגם שאני מנסה להימנע מלהחליף כל כמה שנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי סורנטו דיזל - בתור ניידות משטרה, הרכבים האלה מגלים אמינות טובה,  יוצאת דופן, בשימוש אגרסיבי מאוד,  24/7 ללא כיבוי מנוע,  עם שלל צרכני חשמל נוספים.

לגבי 7 אנשים בוגרים - ג'יפון / ג'יפ פחות מצטיין בזה. אם תוריד את הדרישה ליכולת שטח, הרכב הכי מתאים,  עם תקציב כזה מכובד - טויוטה סיינה היברידית.

לגבי לנד קרוזר - רכב מעולה לשטח, פחות לנסיעות משפחתיות בכבישים ( מבחינת הנוחות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, בשורה השלישית היילנדר לא דומה לסיינה בשום צורה. אלה לא מושבים עם מספיק מקום לאדם בוגר בגובה ממוצע

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, tan tan כתב:

יש גם היילנדר שהוא סוג של פשרה בין סיינה ללנד קרוזור

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

לא, בשורה השלישית היילנדר לא דומה לסיינה בשום צורה. אלה לא מושבים עם מספיק מקום לאדם בוגר בגובה ממוצע

אני מכיר את סיינה, אחלה רכב עם שפע של מקום ברמת טיסה מחלקה ראשונה , ויש לי איתו רק בעיה אחת שהוא לא מתאים לשטח אפילו לא בקל שבקלים...
את היילנדר לא מכיר מקרוב 

עריכה אחרונה על ידי ליאו לים
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכיר את היילנדר מקרוב ויכול לומר ש

1 זה רכב כביש גמור בלי שום קשר לשטח הוא אמנם טיפה מוגבה אבל אין לו שום קשר ללמד קרוזר ( תסתכל על הצמיגים שדומים יותר לקופרה)

2 השורה השלישית מספיקה רק לילדים קטנים וכשהיא פתוחה אז אין כמעט בכלל מקום בבגאז נשאר מקום כמו ביאריס מקסימום 

3 אוטו מעט מיושן מבחינת המולטימדיה גם הפונקציונליות וגם החומרה לא משהו 

ֶלא צופה לו זקנה יפה כמו הלנד קרוזר שהאמת אני ממש חומד לי 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תכניות יפות להחזיק רכב להרבה שנים - לחוד
ומציאות לחוד.
חבר עשה בדיוק תכנית כזאת, רכש רכב מהיבואן חדש עם תכנון להחזיק לפחות לפחות 10 שנים, שילם הרבה כסף על תוספות מקוריות שונות ״כי הרי זה להרבה שנים אצלי״, עד שבוקר אחד אחרי שנתיים התעורר והאוטו איננו, נגנב... אחרי שספג את הירידת ערך הכי חזקה של השנים הראשונות. נגנב מהבית באמצע רמת גן, לא באיזה מקום מועד לפורענות במיוחד.
אז קודם כל לבדוק מחירי ביטוח. לנד קרוזר נחשב גניב.
וחוץ מזה - לקחת בחשבון שלא תמיד הכל הולך כמו שמתכננים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין ממש תחליף ללנדקרוזר. רכב ייחודי בנישה משלו, כל אלטרנטיבה אחרת דורשת הקרבה/שינוי משמעותי בדרישות.

רק קח בחשבון עלויות ביטוח גבוהות בהרבה ממה שהתרגלת עד עכשיו + איתוראן.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.6.2024 בשעה 11:44, razi_pazi כתב:

אם האמינות והעמידות שלו כמו של הלנדקורזר אז זו הצעה טובה מאוד. ובהחלט עדיפה

יגנבו את שניהם בערך חמש פעמים בתקופה של 20 שנה.

לגבי אמינות אז תנסה להימנע מטורבו וגירים רציפים או רובוטיים.

לגבי הסורנטו יש לו גרסא עם מנוע בנזין אטמוספרי של 2.5 ליטר, המנוע הלא אמין זה ה2.4 ליטר שהיה בשנים עברו.

• אהבתי 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 43 דקות, yoav911gt2 כתב:

מה עם טויוטה סקויה? למרות שזה רק בייבוא מקביל

בהמה גסה מגושמת וענקית, מסורבלת להחריד לנסיעה בעיר ויקרה יקרה ללא פרפורציה.

זה רק בשביל להגיד יש לי מה שאין לך ולא אכפת לי לסבול בדרך.

לפני 20 שעות, vladclar כתב:

לגבי סורנטו דיזל - בתור ניידות משטרה, הרכבים האלה מגלים אמינות טובה,  יוצאת דופן, בשימוש אגרסיבי מאוד,  24/7 ללא כיבוי מנוע,  עם שלל צרכני חשמל נוספים.

לגבי 7 אנשים בוגרים - ג'יפון / ג'יפ פחות מצטיין בזה. אם תוריד את הדרישה ליכולת שטח, הרכב הכי מתאים,  עם תקציב כזה מכובד - טויוטה סיינה היברידית.

לגבי לנד קרוזר - רכב מעולה לשטח, פחות לנסיעות משפחתיות בכבישים ( מבחינת הנוחות).

הם נגמרות ונשחקות עד מוות במשטרה, לא לחינם המחליפה היא לא קיה.

זיזל וקיה לא הולכים ביחד, בכל אופן שנים רבות לא הלכו יחד, מזרקים אוריאה, תשאל נהגי מוניות שברחו מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במשטרה בוחרים רכבים לפי המכרזים.

והמחליפה היא רקסטון ( שמקבלת שרות במוסכי קיה), כנראה בגלל מחיר טוב יותר שנתנו במכרזים ( שכוללים גם הפיכת רכב לתא המעצר מאחורה).

שוב - הניידות סורנטו דיזל בפירוש מגלות אמינות גבוהה מאוד ( שזה חתיכת מבחן שרידות לכל רכב ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, hans כתב:

אין ממש תחליף ללנדקרוזר. רכב ייחודי בנישה משלו, כל אלטרנטיבה אחרת דורשת הקרבה/שינוי משמעותי בדרישות.

השאלה היא מה הנישה המבוקשת.

הלנדקורזר המלצה טובה אבל יותר שטח מהדרישה של פותח השרשור שכתב "נסיעה קלה בשבילי עפר ולא לשטח קשה באמת".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...